Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על b m w 318 1988

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מחפש בו?

רכב נדיר? כן, הוא נדיר! (אתה תשמע את זה גם מהמוסכניק)

אמינות? אל תשכח שהוא בגיל דיי מופלג.

יוקרה? הוא כבר לא כזה.

אל תצפה גם לעודף נוחות.

רוב הרכבים הנל היו אצל צעירים שהשקיעו הרבה בקוסמטיקה של האוטו אבל לא בהכרח טיפלו כראוי.

תיזהר מאוד לא לקנות תיבת הפתעות נוצצת...

פורסם

זה כבר מתחיל להישמע מעניין, קצת פחות מפחיד..

הקילומטרז הגיוני לדעתך? כי זה מאוד קל לזייף. ואחרי כל כך הרבה שנים זה דבר קצת חשוד.

תוודא את היד מול משרד הרישוי, היו מקרים של מוכרים שהדפיסו לבד רישיון (או צילום רישיון שחור לבן..)

פורסם

מקרה כזה נדיר - לך תדע אולי יש לו היסטוריית טיפולים... תנבור קצת, אם יש משחק עם הקילומטראג' יתכן ותעלה על זה באמצעות המסמכים.

בהצלחה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

למיטב ידיעתי, לE30 יש מחלה של מד קילומטראז' שנתקע, כך שיכול להיות שבגלל הזה הקילומטראז' הנמוך.

גם כשאני הלכתי לבדוק רכב כזה, הוא היה עם 126 אלף ק"מ, והבעלים אמר שהמד תקוע כבר הרבה זמן.

הייתי מנסה לגלות האם אכן כך המצב, אבל בכל מקרה ברכב כזה, גם אם יש 200 אלף ק"מ, זה בסדר גמור.

מה שחשוב זה כמו שאמרו פה, המצב המכאני.

תעיף מבט גם על הדשבורד, יש להם מחלה שהם נסדקים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בניגוד לכולם שאומרים שהמצב המיכאני הוא החשוב,

לדעתי ברכב כזה שווה לבדוק למשל חלודה בתחתית הרכב , בתחתית הדלתות , בכנפיים

ליד החלונות גם סימנים של בועות בצבע לרוב מסמנים חלודה מתחת.

הרבה יותר קשה ויקר לתקן בעיות חלודה מאשר בעיות מכאניות.

אם אפשר להרים את הרכב על ליפט ולראות שהשלדה ישרה ולא עברה ישור ,

בעיות קוסמטיקה בפנים הרכב , לרוב חלקים מכאנים חולקים גם עם רכבים יותר חדשים אולם קוסמטיקה מתחלפת כל כמה שנים ואז קשה יותר להשיג לרכבים ישנים.

בכל מקרה נשמע רכב מעניין ביותר.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מעניין

אני עדיין חפץ ברכב שכזה.

בכל מקרה, נסה לבדוק באיזה מנוע מדובר.

M10 או m40

הגרסה המוצלחת והאמינה ביותר היא הM10 , בתצורה המוזרקת. הקרבורטור לא היה הרכיב הכי אמין ברכבים הללו אז

יד חשיבות גדולה למצב הפח, חלודות וכו. את רוב רובם של הבעיות המכאניות ניתן לפתור, אבל לא הייתי נכנס לשיפוץ מיותר של כלל גוף הרכב, לפחות לא בשלב הזה

ללוחות השעונים יש נטייה חזקה מאוד להיתקע.

שיהיה בהצלחה. אשמח לשמוע עדכונים.

M-TECH E46

פורסם

מנוע M10 זה לא קרבורטור עם פיקוד אלקטרוני? הייתי בטוח שהM40 זה המנוע המוזרק שנחשב לאמין יותר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

M10 הגיע ב2 התצורות

גם עם קרבורטור וגם מוזרק.

הקרבורטור לא היה הצלחה גדולה והיו לא מעט הסבות לקרבורטורים אחרים.

ברכב שלי לפני כעשור בכלל גיליתי שקימבנו קרבורטור של סובארו... זה הסביר את הפגיעה בביצועים.

מנוע הm40, המוזרק החל משנת 88 בדרך כלל, נחשב לרגיש יותר ומכאן שאמינותו פחותה מקודמו.

על כל פנים, קשה להיות בררן ביחס למצב השוק, על פניו גם m40 מטופל בזמן יראה אמינות יפה.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, אזי שבm40 יש רצועת תזמון ולא שרשרת.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אני לא מכיר E30 אחת שהמד קילומטראז בה היה תקין לאורך חיי הרכב(ניתן להניח דיי בוודאות-99% שהוא לא היה תקין לתקופה כזו או אחרת), קח בערבון מוגבל מאוד את הקילומטראז.

וכמו שאמרו בדוק איזה מנוע זה, המנוע בעל ה140 כ"ס(נראלי M40) די חביב והרכב מהנה איתו.

חוץ מזה אין משהו מיוחד בהשוואה לרכב ישן אחר, הם מזדקנות לא רע לדעתי.

עריכה: הM42 הגיעה עם 138 כ"ס אליו התכוונתי, והיה זמין בין 89-92 כך שהוא לא רלוונטי אליך.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

הm42 פנטסטי, ונדיר. הגיע בעיקר על דגמי הis שנדירים עוד יותר. רוב הרכבים עם המנוע הזה הוסבו אך אני מכיר אחת מקורית שהגיע עם סרן דיסק מאחור ומתלים ספורטיביים יותר.

M-TECH E46

• תוכן חדש...