Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, מכיוון שאתמול נסעתי עם הרכב בלילה והיה מאוד גשום וקר, הספידומטר השתגע בלי הפסקה.

זה כבר כמה פעמים שזה קורה במיוחד במזג אוויר קריר וגשום. אני לא חושב שזה צירוף מקרים, אני חושב שזה קשור לדבר הזה, רק אני לא מצליח להסביר איך ולמה.

אגב, יש מצב גדול שגם המרחק לא מתקדם אבל בגלל שנסעתי בתוך העיר כדי לאסוף חבר יכול להיות שזה היה מרחק יחסת קצר, אנ כבר מבולבל.

בקיצור, מה דעתכם ? להשאיר את זה ככה ? כי הוא עובד רוב הזמן וגם שהוא משתגע הוא חוזר לעצמו. אחר כך עצרתי את הרכב, חזרתי , הנעתי ונסעתי כמה פעמים והכל היה רגיל עד הבית.

סתם השערות שלכם ממה זה יכול להיות?

דרך אגב יש לי קרקושים באיזור הדאשבורד שלא היו לי לפני איזה חצי שנה נגיד, אבל מה הסיכוי שמשהו שם משוחרר אם לא נגעו באיזור הזה אף פעם ?

פורסם (נערך)

אני לא אפתח כל רגע שרשור כאן אז אני אמשיך פה. היום שמתי לב שהתושבות התחתונות מרעישות ברכב. כביכול הן מקוריות אבל נמאס מרעידות ורעשים. בגלל שהתושבות המקוריות הישנות אצלי ברכב רציתי לשאול אתכם האם כדאי להחזיר אותן לרכב ? מה דעתכם?שתי עליונות מקוריות לגמרי בלי בעיות אבל התחתונות ממררות את חיי. הנה הישנות המקוריות.

כמו שאפשר לראות, ב200 שקל גג ואני מחזיר אותם חזרה לרכב. השאלה אם זה אפשרי והאם זה כדאי?

אני חושב על כך מהסיבה הפשוטה שכשהן היו ברכב הן גרמו אך ורק לדפיקות קטנות בין R-D וכו, לא משהו מיוחד ומציק, ועם מזגן טיפה רעידות (מה שאופייני לרכבים ישנים). חוץ מזה, האוטו היה שקט כמו דג מהמפעל.

ונא לא להגיד לי למכור את הרכב כי אני מחובר אליו עד עמקי נשמתי, חוץ מזה שרוב התקלות שלו קשורות אליי ואני מרגיש צורך בלסדר את זה.

fee65d26a5b3538ece27cae2340b30f9.jpg7661fc0bfaa3f9c3cec72a706669ae24.jpg292be90628c7de4af8142e95c0aed654.jpg

91b16bcd004cf28afd3885c69e61c460.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

אל תהיו כבדים ותגיבו לי:twisted:. אני ילד טוב.

בכל מקרה, רק רציתי לעדכן שכמה ימים טובים כבר הספידומטר עובד כרגיל עד ל...הוחלט להשאיר את זה ככה וזהו בתקווה שהמרחק כן מתעדכן.

דבר שני, יש לי כל פעם שריקות כשאני מפעיל אור דרך מהאיזור של הרצועות , באיזור המשאבת הגה ולאו דווקא באיזור האלטרנטור. האלטרנטור והמצבר תקינים מבחינת טעינה מתחים וכו'. מה דעתכם? האם הרצועות האלו גורמת לשריקות של האלטרנטור?

נבדק במוסך חשמלאות רכב בעיר שלי ונמצא שאין קשר לרצועות אבל אני לא מאמין כי בערב הסילבסטר מרוב הגשם הרצועות התחילו לשרוק לי שוב וכבר יש לי עבר איתן. (המותחנים והרצועות הוחלפו על הדרך בטיימינג ככה שיש מצב גדול שאלו חלפים לא הכי איכותיים, אבל זה לא סיני ).

מי שיכול לענות אני אשמח! לא רוצה לנסוע עם רכב ששורק כשאני גבר.

איך מעלים סרטון ? הסרטון מהפלאפון שלי הוא כבד מאוד.

פורסם

שאני אבין, שאלת אותנו עכשיו אם לשלם 200 שקל ולהחזיר לרכב תושבות מנוע משומשות וקרועות?

לי נשמע שכל פעם אתה עושה חצי עבודה. רכב ישן מצריך הרבה כסף כדי לתחזק אותו, וזה לא עוזר לשים פלסטר פה ושם. לי נראה שאתה צריך להחליף את כל תושבות המנוע ולמקוריות בלבד, בלי קומבינות ובלי חצי עבודה. אני גם מציע שתשקול את החלפת המוסכניק שלך לאור כל הסיפורים והמעללים.

לעניין הרצועות צריך לשמוע במה מדובר, האם אלו רצועות מחליקות או מיסב שעשה את שלו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אין לי מוסכניק, זה הקטע... אני קופץ מאחד לאחד, כי כולם לא יודעים הכל אבל מכירים אותי ומצד שני אני רוצה גם אחריות וכלים וליפט שאין בבית דוגמה.

חשבתי להחזיר את התושבות הישנות האלו כמו שהעליתי כאן תמונות בגלל כשהן היו על הרכב הן לא עשו בעיות בכלל וברגע ששמתי חדשות נהיה הרבה יותר רעידות,

וכביכול התושבות התחתונות הן שעושות לי את הבעיות כבר תקופה ארוכה למרות שהן "מקוריות", אבל היום אין לי כבר דרך לדעת.

כרגע פחות קריטי לי בגלל שלא מדליק מזגן אז הרעידות פחות מורגשות חוץ מהנעה קרה.

מה שאני רוצה לדעת האם לדעתך יש קשר בין רצועות לבין זה שאני מדליק אור ופתאום נהיה שריקות מאיזור הרצועות ומשאבת הגה?

הרצועות הן של ROFAN הקוריאנית וכבר החליקו לי כמה פעמים בעבר אבל הן נראות בסדר גמור:shock:.

אין ספק שאני כוכב עם האוטו הזה, אבל תאמין לי שאם הייתי יכול להחזיר את הגלגל לאחור לא הייתי נוגע בו איפה שלא צריך ואז לא הייתם שומעים סיפורים הזויים כל יום:twisted:.

פורסם

איזה אחריות אפשר בדיוק לתת לטיוטה קורולה משנת 2001?

אני אגיד לך מה שאמרו מוסכניקים כשהייתי בא להם עם בלנו שלי להתלונן על בעיות באוטו.

"זה רכב ישן כוח הבלימה לא כמו פעם"

"אתה מצפה לעלות עלייה עם סוזוקי בלנו בלי לנסוע על סל" ד גבוהה".

"חצי קילו שמן ל1500 ק"מ לרכב משנת 97 זה בסדר"

פורסם (נערך)

עדכון נוסף.

לאחרונה ההגה נוטה מעט ימינה, נסעתי על מיליון ואחד בורות כי אי אפשר לברוח מזה בעיר שלי. יש תחושה של חוסר שליטה בהגה. לדעתי הבוקסות משולש מסיימות את חייהן או התושבות בולם. מה דעתכם? עכשיו גם יש רעש קטן של קפיץ נמתח, בעבר זה קרה לי בהגה עקב שהבולמים היו משוחררים.

מה שמוזר שככל שיושבים לפחות שתי אנשים ברכב אז ההגה מושך קצת לכיוון ימינה. אם אני שאני שחיף לבד, כמעט ולא.

מה דעתכם? שווה להיכנס למוסך ? לא אכפת לי מהסכנה האמת...אכפת לי שהרכב ייסע בלי שום רעשים בגלל חלק זבל סיני וטורקי.

הנסיעה עצמה מאוד מאוד חלקה יחסית לשנתון ולק"מ שלה, אבל אם מקשיבים לרכב בשקט ובלילה שומעים דברים מוזרים כמו שאני שומע.

• תוכן חדש...