Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן משתמש בeReaders?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא , מהקינדל אי אפשר לשמוע אודיובוק - אבל על האייפון / אנדרואיד אתה יכול לשמוע וזה מסונכרן עם הקינדל ועם האפליקציות קינדל על הסמארטפון / טאבלט.

תתחדש. אתה תהנה. אני סופר נהנתי מזה ברמה שמכרתי חלק מהספרים הפיזים שלי (וזה מאוד הקל עלי עם המעבר לארה״ב)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקינדל תוך רק ב EPUB כפורמט ישיר? (את השאר ממירים עם Calibre?)

במידה ואין אינטרנט ואו הWIFI מכובה, עדיין קיימות הפרסומות?

אני מדליק את ה WIFI רק כשאני רוצה לרכוש ספר חדש. הסוללה גם מחזיקה כך הרבה מעל חודש.

אחרי מספר ימים כשה WIFI כבוי), הפרסומות לא מופיעות יותר. מסך הבית ריק לחלוטין מהבאנר למטה, ומסך הנעילה הופך לתמונה מגניבה שאיננה פרסומת.

אני מניח שזה קשור לעובדה שהוא מריץ את הBatch שהוא הוריד, ואז כשזה מסתיים, אין לו איך לקבל פרסומות חדשות להצגה.

לדעתי, זה כל כך שולי אבל העניין עם הפרסומות, עד כדי לא קיים.

!AWDSOME

פורסם

מתעלק על השרשור עם כמה שאלות לגבי הקינדל:

יוצא לי לקרוא הרבה בלוגים מאמרים בנוסף לספרים ב-IPAD שלי, אני מבין שאפשר לגלוש באמצעות הקינדל אבל איך זה נראה בפועל? יש תמיכה בעברית?

אם למישהו יש ניסיון עם מכשירים אחרים (קובו / נוק) - איך שם נראית הגלישה?

והכי חשוב, אחת הסיבות שאני מתעניין בקינדל זה בגלל מחקרים על ההשפעה השלילית של קריאה בטבלט דוגמת ה-IPAD על השינה (קריאה לפני השינה כמובן), כאשר בקוראים דיגיטליים אין בעיה - זה לא מאבד את היתרון עם התאורה של ה-PAPERWHITE?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יוצא לי לקרוא הרבה בלוגים מאמרים בנוסף לספרים ב-IPAD שלי, אני מבין שאפשר לגלוש באמצעות הקינדל אבל איך זה נראה בפועל? יש תמיכה בעברית?

והכי חשוב, אחת הסיבות שאני מתעניין בקינדל זה בגלל מחקרים על ההשפעה השלילית של קריאה בטבלט דוגמת ה-IPAD על השינה (קריאה לפני השינה כמובן), כאשר בקוראים דיגיטליים אין בעיה - זה לא מאבד את היתרון עם התאורה של ה-PAPERWHITE?

זה זוועה. אל תחשוב אפילו לכיוון.

הגלישה איטית, מסורבלת, הגילגול למטה גרוע מאד, בעיות עם עברית בחלק מהאתרים, כל מיני פלאשים ודברים שזזים משגעים את המכשיר.

אולי אם אין לך שום דבר אחר בסביבה ואתה חייב לגלוש לאתר פסיבי כמו ויקיפדיה זה יעזור לך. תנסה לגלוש לאתרים כמו YNET תפוז וכו, אתה מהר מאד תכבה אותו. זה פשוט לא נועד לזה.

פורסם (נערך)

לפי הסרטון https://www.youtube.com/watch?v=t-03jlcGL1U

השיטה של "לבקש" עדיין עובדת, בתגובות אנשים רושמים שהצליחו להסיר פשוט סיפרו סיפור יותר מרגש :lol:

וכך זה נראה בפועל בגלישה:

פשוט שחור לבן..:roll:

שמתי לב דווקא לעניין ההבהוב בין מעברים של עמודים,דפדוף, או כל שינויי של פרמטר,

וזה דיי מעצבן, האם זה רק בסרטונים או שגם במציאות זה כך? (אם כן ,לא מטריף אותכם?)

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם

הדפדפן שם די עלוב, בניסוח עדין.

השוני בין התאורה בקינדל לבין התאורה בכל טאבלט מן השורה, היא שבטאבלט התאורה מאירה מאחורי המסך, מאונך לו, ישירות אל העיניים שלך, בעוד שבקינדל היא מאירה מן החלק התחתון, מאוזן למסך. ולכן העיניים לא מתעייפות לאחר קריאה ממושכת.

כשהמכשיר כבוי הוא עדיין ממשיך להחליף את הפירסומות ?

ברגע שיש לו חיבור אינטרנט זמין, הוא מרפרש את הפרסומות.

!AWDSOME

פורסם

אבל כשהוא כבוי או יותר נכון במצב שינה, אני מניח שהוא מכבה את ה WIFI אחרת הוא היה מחסל את הסוללה מאד מהר. ועדיין למרות זאת אם הבנתי נכון הוא מרפרש את הפירסומות שיש לו כרגע ב CACHE. באיזה קצב הוא מרפרש אותם ?

פורסם

בנוסף האם ניתן לרשום הערות על גבי הטקסט ואו לשמור קטעים נבחרים מתוך הספר, כקובץ נפרד או בכל דרך אחרת?

פורסם
טוב נו - עכשיו אני לא יכול באמת לנסות כי זה לא נכון :)

מתי עשית את זה?

ליביו

רק בשבילך עשיתי את זה שוב עם קינדל של חבר ששייכתי לחשבון שלי:

Screenshot from 2015-12-15 11-56-50.jpg

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

:( הייתי צריך לנסות שוב לפני שעברתי...

בכ״א בנימה של רצינות - זה כ״כ לא מורגש אני לא שוקל לבזבז את הכסף שלי על זה (או אפילו לבקש בצ׳אט).

לגבי הדפדפן במכשיר - כמו שנאמר - הוא לא טוב. בקובו היקר הוא קצת יותר טוב , בנוק לא ניסיתי האמת. אולי אני אנסה פעם הבאה שאני בבארנס אנד נובלס.

אבל טכנולוגית E-ink והמעבדים במכשירים האלו פשוט לא לעניין לשימוש הזה. יש את הריצודים , טעינה איטית וכו.

כל סמארטפון מה5 שנים האחרונות יעשה סלטות סביב כל E-ink reader עד היום כולל הכי יקרים.

לגבי הWIFI - הוא לא דלוק קבוע - פעם בכמה זמן הוא מתחבר בצורה מאוד קצרה על מנת לסנכרן ספרים חדשים , מיקומי קריאה וכו.

Then dying is forgetting

פורסם

קינדל דור שלישי זה מכשיר מאיזור 2010 לא?

התשובה היא כן. גם PDFים יותר מורכבים ללא שום בעיה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

איך הוא מתמודד עם הגודל של הפונטים ב PDF ? רוב הקבצים מיועדים לגודל A4, ובקינדל הכתב ממש קטן, אפשר להגדיל אבל אז צריך להתחיל להזיז את הדף לכל הכיוונים וזו פעולה איטית לקינדל שלי וממש לא נוחה.

• תוכן חדש...