Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אדם vs יונאי i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני מעוניין ברכישת מכונית קטנה

ולאחרונה צדה את עייני האופל אדם. קראתי כי יש ביקורת על הגיר הרובוטי שלה אך טרם יצא לי לנהוג עליה.

האופציה השנייה שלי היא היונאי i10 1.2

מה דעתכם בנושא?

אני מחפש בכביש לראות עוד אופל אדם וזה כמעט ולא קורה ונראה כי לא הצליחה במיוחד בארץ

אני יודע כימדובר ברכבים מעט שונים אך עם זאת

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על שני רכבים אלה.

תודה!

פורסם

אופל אדם ויונדאי i10 הם לא ברות השוואה..

אופל אדם מתחרה במיני one ויונדאי i10 בקיה פיקנטו וכו..

אתה לא רואה הרבה אופל אדם כי הוא מתומחר ברמת פרימיום לגודל שלו אז מן הסתם יהיו פחות מכירות(נמכרו 300 השנה אם זה מעניין אותך).

לא נסעתי על האופל אדם אבל אם התקציב מאפשר לרכוש אופל אדם כבר הייתי ממליץ לרכוש את המיני וואן.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

המיני מתחילה ב-125 ומגיעה ל-140 לדגם האוטומטי.

האופל אדם היא מתחרה מובהקת של פיאט 500 ומתומחרת ב-92K לדגם הרובוטי. היא רחוקה מהמיני גם במימדים וגם במחיר.

פותח השרשור, שים לב שהפיאט 500 עברה מתיחת פנים ואמורה להגיע בקרוב לארץ.

האדם חביבה מאוד ומאוד בוטת בנוף הכבישים הישראלי.

הגיר הוא רובוטי חד מצמדי שנוטה לטלטל. יש כאלה שזה מפריע להם, יש כאלה שפחות.

כדאי שתבצע נסיעת מבחן, רצוי באיזור משופע בכדי לבדוק אם נוח לך כל עניין הזינוק בעליה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופל אדם זה כמו פיאט 500, רכב מיני מעוצב ולא הכי פרקטי.

I10 זה רכב מיני פרקטי עם 5 דלתות זול לאחזקה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אופל אדם ויונדאי i10 הם לא ברות השוואה..

אופל אדם מתחרה במיני one ויונדאי i10 בקיה פיקנטו וכו..

אתה לא רואה הרבה אופל אדם כי הוא מתומחר ברמת פרימיום לגודל שלו אז מן הסתם יהיו פחות מכירות(נמכרו 300 השנה אם זה מעניין אותך).

לא נסעתי על האופל אדם אבל אם התקציב מאפשר לרכוש אופל אדם כבר הייתי ממליץ לרכוש את המיני וואן.

מדויק. בכל מקרה, אם חשקה נפשך באחד משני אלה, קח אותם לנסיעת מבחן ותיסגר על עצמך טוב יותר.

פורסם

לא כתבת למי האוטו מיועד ומה השימושים בו. בפועל הוא פצפון. ה 500 יותר מרווחת ממנו.

לאופל גיר רובוטי לא נעים.

תעשה נסיעת מבחן על שתי המכוניות ואז תחליט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...