Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנחנו רוצים להשתדרג למיטה ומזרון חדשים בגודל של 180 רוחב על 200.

המטרה להשקיע במיטה ומזרון איכותיים שיחזיקו לאורך שנים.

בחנות של סוויס סיסטם מאוד התרשמתי מעיצוב המיטות שלהם, הזוגיות הרגילות-לא התכווננות חשמלית, ובמיוחד מנוחות מזרוני הלבנדר שלהם (הסגולים). מתחושה אישית לא הרגשתי כזאת נוחות לא ממזרונים של קינג קוייל ולא מעמינח.

אפשר להוציא מהם מבצעים טובים על מערכת משולבת של מיטה + מזרן.

השאלה איך החברה באופן כללי והמוניטין שלה? למישהו יש נסיון של מספר שנים עם מערכות השינה/מזרונים שלהם?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין לי ניסיון אישי איתם.

שים לב כי בד"כ למזרן ניתנת אחריות לתקופה יחסית ארוכה (נגיד 8-10 שנים) כאשר על המיטה עצמה נותנים אחריות של כ-1 שנה.

מעבר לעמינח/ קינג קויל, האם חשבת על פולירון ? וידר ?

פורסם
אנחנו רוצים להשתדרג למיטה ומזרון חדשים בגודל של 180 רוחב על 200.

המטרה להשקיע במיטה ומזרון איכותיים שיחזיקו לאורך שנים.

בחנות של סוויס סיסטם מאוד התרשמתי מעיצוב המיטות שלהם, הזוגיות הרגילות-לא התכווננות חשמלית, ובמיוחד מנוחות מזרוני הלבנדר שלהם (הסגולים). מתחושה אישית לא הרגשתי כזאת נוחות לא ממזרונים של קינג קוייל ולא מעמינח.

אפשר להוציא מהם מבצעים טובים על מערכת משולבת של מיטה + מזרן.

השאלה איך החברה באופן כללי והמוניטין שלה? למישהו יש נסיון של מספר שנים עם מערכות השינה/מזרונים שלהם?

תודה!

אשמח לשמוע פרטים אם תקבל מידע כי אני מחפש להחליף מזרן גם במידה דומה 200x160

קובי

:-)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
אשמח לשמוע פרטים אם תקבל מידע כי אני מחפש להחליף מזרן גם במידה דומה 200x160

בסוף נרכש מזרן קינג קויל new forest - המזרון של יערות הכרמל, מידה 200X180, מוכרים גם 200x160.

ממליץ בחום ר-ב!

היתה לנו התלבטות בינו לסימונס אבל הם פשוט יקרים ברמות מגוכחות (לא שהקינג קויל 'מציעה'), וגם בין מזרוני ויסקו של אירופלקס דגם הויטליטי פרמיום אבל אחרי סיפורים רבים ששמעתי מהרבה מקורות בלתי תלויים על שקיעות במזרונים שלהם אחרי 4-5 שנים בגלל חומר ויסקו שהוא לא בהזרקה ישירה אצלהם, הוחלט ללכת על קינג קויל.

מיותר לציין שאיכות השינה השתפרה פלאים אחרי הרכישה לעומת העמינח הנוכחי, אם מקודם הייתי מתהפך כמה וכמה פעמים ומוצא את עצמי מתעורר במיקום אחר לגמרי במזרון, פה השינה היא רציפה לגמרי באותה התנוחה, אין דברים כאלה. :)

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אפשר לשאול כמה עולה המזרון שקנית?( אני יודע שאפשר לשאול גם בחנות, אבל אני בשלב התכנון ולא הקניה אז יעזור לי לדעת)

תתחדש!

פורסם

שלום

האם המזרון הנ"ל מוגדר כקשיח או רך?

אני גם בשלבי קניה מזרון ומיטה בגדלים הנ"ל.

הייתי בעמינח בשישי ולי הוצע מזרן של קינג קויל קשיח במחיר של 11000 שקל במידה הנ"ל. (לא זוכר את הדגם)

ועמינח דגם כלשהו קשיח / פולירון אופרה קשיח במחיר של 4500.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...