Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לקליאו שלי (IV 1.2 Turbo) צ׳יפ מחברה שהכרתי דרך גוגל הנקראת CPA Tuning. באתר שלהם הדגם של הצ׳יפ שאני הזמנתי מוסיף 30 סוסים ל120 הקיימים. הצ׳יפ כבר מותקן ברכב ואכן אני מרגיש לא מעט כוח נוסף אך ברצוני לדעת בדיוק כמה התווספו להם.

מישהו מכיר מקום שיכול להעלות את הרכב על דיינו רק כדי לבדוק את הכ"ס והטורק. לא מעניין אותי שום דיאגנוסטיקה אחרת. לכן אציין שאני מעוניין במקום שיגבה ממני כמה שפחות כסף עבור זה.

אני מאיזור קרית גת/ אשקלון/ שדרות.

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום!

נ.ב:

(במידה והתוצאות יהיו טובות אני אעלה סקירה קצרה על המוצר כי איכות החומרים שלו והשירות לקוחות ברמה מאוד גבוהה שם!)

פורסם

ובמידה והתוצאות לא יהיו טובות, לא תעלה סקירה?

האם אפשר להבין מכך שמראש הסקירה מוטה?

נהפוך הוא, סקירה צריכה לעלות בכל מקרה, על מנת שנוכל לדעת האם הקנייה וההרכבה של הצ'יפ כדאית.

פורסם
ובמידה והתוצאות לא יהיו טובות, לא תעלה סקירה?

האם אפשר להבין מכך שמראש הסקירה מוטה?

נהפוך הוא, סקירה צריכה לעלות בכל מקרה, על מנת שנוכל לדעת האם הקנייה וההרכבה של הצ'יפ כדאית.

וואלה אתה צודק לחלוטין! אני אעלה סקירה אחרי דיינו בין כך ובין כך.

יש לך המלצה אגב?

פורסם
לנחיתה אחרונה אתפלל, לאל שיעמוד לי בפרץ.

וייתן לי לראות רק עוד פעם אחת, את הגבעות הירקות של הארץ.

אחד הספרים האהובים עלי!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בדקתי איתם וכרגע המחיר שהציעו לי שם הוא די גבוה עבורי (450 ש"ח). אשמח לדעת אם מישהו מכיר מקום שאפשר לעשות את זה במחיר זול יותר.

אני רק מעוניין לדעת כמה קיים סוסים קיימים וטורק, לא מחפש שום אבחון אחר לרכב.

פורסם
450 נשמע סביר, לא תמצא ב-100 אם לשם אתה שואף.

E&A עושים בדיקת הספק ומומנט ב350 ש"ח. כמובן שב450 ש"ח בTOPRPM אני מקבל יותר דיאגנוסטיקה בבדיקה (0-100, 100-200 וכו'). צריך לשקול את זה עכשיו כי אני הצלחתי להביא את הצ'יפ במחיר טוב ולחסוך בכסף ועכשיו להוציא 450 ש"ח מקרב אותי צעד נוסף לקראת המחירים בארץ (יצר הסקרנות שלי כנראה יגבור כי אני באמת רוצה לדעת כמה יתווסף לי בזכות הצ'יפ הזה).

אגב מבדיקה שעשיתי עם קליאו של חבר (שלו euro 5 שלי euro 6 - הבדל של 2 כ"ס, 120 אל מול 188 לטובתו) והוא לא הצליח לעקוף אותי בשום שלב מ0-100 ויותר. הפערים בפתיחה לא משמעותיים בצורה מטורפת אבל הפער גדל ככל שהזמן חולף - בקיצור, אני לא יודע להצביע אם זה 30 כ"ס נוספים או 10 או 15.

פורסם
TOPRPM

חלק הנפשות הפועלות היו משתמשי פורום.

אכן כן, אני בזמנו (לא זוכר בדיוק לפני כמה, שנה או שנתיים) עשיתי אצלהם בדיקת דיינו לרכב שלי, עם צ'יפ ובלי צ'יפ, לפי מה שאני זוכר, אז הם לקחו ממני 300 או 350 ש''ח.

הייתי מרוצה שנסעתי אליהם, החבר'ה שם מקצוענים, מסבירים הכל, עונים על השאלות, נותנים עצות אם צריך, וגם הייתי מרוצה בגלל שבסוף הבדיקה, ראיתי שהצ'יפ שהתקנתי באמת נותן תוספת של בערך 25% בסוסים ובקג''מ.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...