Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה עם טעות - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח חניה (חניה בכחול לבן אחרי השעה 5 בת"א) והפקח טעה בסוג הרכב. האם צריך לשלם בכל זאת או שאפשר להתעלם?

תודה מראש לעונים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
מה בדיוק היתה הטעות?
הוא כתב שהוא טעה בסוג הרכב

ככה שאני מעריך שהוא כתב חברה אחרת של הרכב

ליותר קשיי הבנה שבינינו

במקום מזדה לצורך העניין , הוא כתב וולוו .

יש ?

פורסם

דו"ח בו נפלה טעות באחד מהפרטים בד"כ מתבטל, אולם בשלב זה אל תעשה דבר. הדו"ח שקיבלת הונח מן הסתם על שמשת הרכב שלך, ואם תפעל כעת תודה למעשה שקיבלת אותו ושהפקח התכוון לרכב שלך גם אם שגה בתוצרת.

המתן עד שתקבל העתק נוסף של הדו"ח בדואר הביתה. אז תפנה בכתב לעיריה ותבקש לבטלו מאחר ואיננו מתייחס לרכב שלך.

פורסם

הפקח כתב שתוצר הרכב פורד במקום סובארו. נראה לי שאני אעשה את מה שרולס רויס מציע.

תודה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בעיריית באר-שבע למשל, לא ממש אכפת להם מה הצבע ו/או התוצר של הרכב.

ברגע שהפקח צדק במספר הרכב, ויש תמונה דיגיטלית של הרכב חונה "לא כחוק"

הדו"ח קביל!

תנסה לשלוח מכתב שבו:

1. צילום של הדו"ח והמספר רכב מוקף בעיגול

2. צילום של הרשיון רכב שלך, ובו תדגיש את מספר הרכב והתוצר

ותבקש לראות תמונה של הרכב בעת ביצוע העבירה...

אולי תיפול על איזו פקידה שאין לה יותר מידי כוח לאמת את הנתונים ותקבל מכתב ביטול על הדו"ח.

בכל מקרה, רק לכתוב מכתב שבו אתה אומר שהפקח טעה בסוג הרכב ודרישה לביטול --> לא תטופל בעין יפה...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

רגע רגע , היום בדיוק קיבלתי דו"ח על חנייה ללא תו חניה או משו כזה.. בכל אופן הפקחית(כן כן.. אישה דפקה אותי!) טעתה בצבע הרכב , הצבע האמיתי שלו הוא ירוק בקבוק , הצבע שנראה לעין הוא שחור.

היא רשמה כחול (WTF!?!) , חוץ מזה כל הנתונים תאומים לרכב , אני יכול לעשות משו בנידון?

(כאמור הטעות היא רק בצבע... חבל על מאייה שתיכנס לכיס של הקקות האלה :/ )

פורסם

לעניות דעתי, אין להתעלם משום דו"ח שמוצמד לרכבכם, גם אם חלה בו טעות של דגם או צבע.

מומלץ לשלוח בשקה לביטול דו"ח כיוון שאין לכם רכב כמצויין בדו"ח, אין יותר מזה מה לעשות.

הגישה של להתעלם מהדו"ח וכשמגיע הכפל לשחק אותה תמים לא עובדת במדינה של רמאים...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...