Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי על זה כמה פעמים ואני לא מצליח להבין כלכך..

בסיום השטיפה אחרי הסבון אני עובר על הרכב עם מים נקיים, ואז במקום לייבש אני שם BSD, ואחריו מייבש כרגיל?

לא צריך פה באפינג או משהו? 2 שפריצים מספיקים למכסה מנוע? אני פשוט מאוד קמצן על החומר הזה והקטע של להשפריץ אחרי השטיפה הרגיש לי כבזבוז.. אבל אם כולם אומרים את זה כנראה אתם צודקים.

ד"א כשאומרים שהוא עוזר בחיזוק הגנות, זה נכון לגבי מנזרנה וגם לגבי פוסו? אני יישמתי אותם כבר ב2 רכבים אבל בגלל שאין לי זמן אני מבצע שטיפה פעם בחודש ואז מתכנן ליישם את הBSD.

ד"א 2, מומלץ לערבב אותו עם אינטסט דייטיילר של אופטימום?

פורסם

מה שאני עושה זה אחרי הייבוש והכל, פשוט אני עובר על כל חלק ברכב עם הספריי QD של סונקס ועובר עם מייקרופייבר של CG על זה, כל חלק וחלק.

אחרי 2 דק הרכב נראה כמו מראה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

פות״ש השיטה שלך נכונה.

בתום השטיפה הסופית ולפני הייבוש, שני שפריצים לפאנל (בערך) ומעבר עם מגבת הייבוש, אין צורך בבאפינג.

העניין הוא שהבקבוק של סונקס והשפריצר שלו, פשוט זבל, הייתי ממליץ לך להעביר את התכולה לבקבוק עם שפריצר נורמלי, כך באמת תחסוך בחומר והריסוס יצא מהפיה בצורה אחידה (mist) ולא בצורת ״יריקה״.

לגבי ערבוב עם חומרים אחרים, לא הייתי משתמש במונח המלצה, לא הייתי קונה עוד מוצר במיוחד כדי לערבב את

הדיטיילר של סונקס עם מוצר אחר.

הוא מעולה כמו שהוא, עניין הערבוב עם החומרים נובע לרוב מהעובדה שהחומר קצת טריקי ליישום על יבש.

בגלל שאתה משתמש בו כ-drying aid, אין צורך בערבוב עם מוצר אחר.

אם יש לך עוד דיטיילר ובא לך לערוך ניסוי? זה נחמד, אך לחלוטין לא חובה.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה לכם על ההסבר, הבקבוק נראה ממש רציני חשבתי שהוא יהיה טוב... לא נורא יש לי כמה פנויים בבית.

את האינטסנט יש לי ממילא וקניתי 2 מהמבצע של הרקולס אז רציתי לעשות איזה מיקס מתוך סקרנות, אולי אחר כך אעשה את זה.

פורסם

יש הבדל במראה הסופי בין יישום על רכב רטוב לבין יישום על רכב יבש או שזה נטו ענייני נוחות?

מעניין אם מישהו ניסה את 2 הדרכים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מבחינת הגנה - bsd לוקח בגדול, משתווה ואף מתעלה על הגנה של ווקסים ואוטמים, כל זמן שהוא קיים על הפח (עמידות של עד שלושה שבועות בערך).

יכולת ניקוי, מ 1-10, הייתי מעניק לו 1.

פשוט אין לו את זה.

גם אם היה לו, מעט קשה ליישם אותו על רכב יבש, כך שתוכל למצוא את עצמך דיי בקלות ״רב״ עם המטלית שנתקעת על הפח.

הנקיון של ה-onr המדולל, אין מוצר שמשתווה לו מהבחינה הזאת.

הכי בטוח שיכול להיות וקל מאוד ליישום, בהתחשב בתנאים כמובן, ואין שום qd, גם ייעודי, שמשתווה לו ( לא מדבר כרגע על מוצרים לשטיפה יבשה ).

הגנה לא משמעותית בכלל ואין להתייחס אליה.

לגבי מראה בשניהם - מבחינתי, הכל ניואנסים.

הבדל לא גדול, קיים, אך לא גדול.

הכל תלוי בפח אם הוא חף מסויירלים או לא.

במקרה והרכב לאחר פוליש, הברק שתקבל אך ורק מההחלקה של הלכה תהווה כ95% מהגלוס הכולל, מבחינתי.

האחוזים הנותרים שמורים למה שתקבל ממוצרי qd, ווקסים ואוטמים למינהם.

הכל ניואנסים קטנים, שלפעמים צריך לשכנע את עצמך שהם קיימים בכלל.

ואם צריך לשכנע את עצמך שיש שינוי, מבחינתי זה מפספס את המטרה.

(אלו היו 60 שניות על מראה של רכב מהשקפתי על הנושא).

"יאללה בירי".

פורסם

בפעם האחרונה שהשתמשתי במיקס של BSD עם חומרים אחרים (V07, last touch, אינסטנט דיטיילר בדילול של 1:1) גם לאחר שטיפה עם סיטרוס במינון של 60 מ"ל ל 8 ליטר ההגנה לא ירדה!

עברתי בערך 4 פעמים על הצבע וה BSD עדיין נשאר שם (היה בידינג על רוב הרכב).

מבחינת הגנה אין ספק שהמוצר חזק, ערבבתי אותו בגלל יכולות ניקוי ובגלל שעל יבש או אפילו רטוב ה BSD לבדו קשה למעבר ומשאיר מעט סימנים.

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השרשור

בפעם הראשונה היום השתמשתי במוצר, צחצחתי את הרכב כמובן לפני זה, כמו שהמליצו פה, שפריץ וניגוב על כל חלק ברכב, אבל בתוצאה הסופית לא ראיתי משהו יוצא דופן, ההברקה הייתי אותו דבר כמו אחרי השטיפה.

מה אני אמור לראות/ להרגיש אחרי יישום החומר?

תודה.

• תוכן חדש...