Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

אם מצב הפח שלך טוב מאוד, השיפור הוויזואלי יהיה מינורי עד לא קיים.

בפעם המליון, זה הפוליש שעושה את עבודת הגלוס.

מה שכן, קיבלת הגנה מאוד, מאוד חזקה, לתקופה לא ארוכה אמנם, אבל חכה לגשם הבא, תראה את התנהגות המים על הפח ותבין עד כמה שהחומר קיים ונוכח :)

"יאללה בירי".

פורסם

בתום השטיפה הסופית ולפני הייבוש, שני שפריצים לפאנל (בערך) ומעבר עם מגבת הייבוש, אין צורך בבאפינג.

האם החומר לא יפגע במגבת הייבוש שלי של wooly?

צריך לכבס לאחר הייבוש עם ה BSD?

לכמה זמן החומר מחזיק?, על הרכב ומבחינת כמות.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

ריסוס וחצי/שניים לכל פאנל כתלות בגודל.

ממליץ להחליף בקבוק ריסוס, הראש של סונקס מעאפן.

לא פוגע במגבת במאומה, אני מכבס את המגבות שלי לאחר כל שימוש, על אחת כמה אם מעורבים חומרים בעניין, ממליץ לך גם.

החומר יחזיק כשלושה שבועות פלוס מינוס, אישית ראיתי גם תקופות ארוכות יותר ( כולל עכשיו ).

"יאללה בירי".

פורסם

אני מישתמש על רטוב,עם ספוג יעודי,כלומר מרסס על ספוג ומינגב על פני הפח על רטוב.

אומנם BDS מחברה אחרת אבל זהו אותו יקרון,פשוט חומר יותר מרוכז.

תוצאה מעולה וגם חוסך בחומר של BSD.

נסה עם ספוג גם,לפי אתר בחו"ל יש אפשרות גם על יבש אך לי לא נוח.

פורסם
ריסוס וחצי/שניים לכל פאנל כתלות בגודל.

ממליץ להחליף בקבוק ריסוס, הראש של סונקס מעאפן.

לא פוגע במגבת במאומה, אני מכבס את המגבות שלי לאחר כל שימוש, על אחת כמה אם מעורבים חומרים בעניין, ממליץ לך גם.

החומר יחזיק כשלושה שבועות פלוס מינוס, אישית ראיתי גם תקופות ארוכות יותר ( כולל עכשיו ).

אתה מכבס את כל המגבות והככפה ביחד?

אם המרכב נקי ואני רק מייבש המגבת ייבוש לא צריכה להתלכלך יתר על המידה, אם שאני טועה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...