Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאן אפשר להבין הרבה יותר טוב

מסוכן לנסוע עם רעשים כאלו ?

אני משתדל כמה שיותר לא להפעיל אותם , מרים את הרגל לפחות גז או אם צריך מהירות אז ליותר גז והם פחות נשמעים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונאי בדק הרגיש את הרדיאטור קר וגם אני הרגשתי ואמר שהמים לא זורמים לרדיאטור , שהמים יוצאים מהאגזוז , ויש אוויר במנוע , בהתחלה הוציאו לי את האוויר דרך בורג במוסך הקודם שנתנו הצעת מחיר גבוה (כך חשבתי)

בקיצור הוא אמר שזה ראש מנוע , וצריך לפתוח ולפרק המון דברים , ויכול להיות שהלך ראש מנוע , שמשהו רציני ואולי בפוקס משהו קטן ... הטווח שהוא אמר לי זה שיכול להיות שזה משהו ( לאגר אם אני זוכר נכון ) קטן ואני יצא בנזק של 800 בערך או בערך 2500 שקל אם זה ראש מנוע ,

הראה לי שכשהאוטו מונע וכן זורם מים והפקק פתוח יוצא המון בועות ואמר 'זה אומר שהלך ראש מנוע משהו כזה ...

בקיצור אני ממש לא יודע מה לעשות .. אני ממש מבואס מזה .. מאוד

ולא יודע אם לגשת למוסך הראשון שהוא יהודי וזה דוד של חבר ובאמת נראה מקצועי ועובד עם המון לקוחות , או לתת את זה לערבי ( זה שדיברתי עכשיו עליו ) שעבד המון המון עם מיצובישים לאנסרים שזה כמו שלי , ומיצובישים וגם פעם עבד במוסך של מיצובישי

אבל הוא , הערבי , אמר שאצלו אם זה ראש מנוע ולעשות זה יעלה לי בערך 2500 בלי טיימינג , ראש מנוע ומשאבת מים

ולפי מה שאני זוכר , היהודי דוד של החבר אמר לי שאצלו אם הוא עושה ראש אז זה לא עבודה ערבית , זה הכל כולל הכל , אני חושב שהוא אמר גם כולל טיימינג כולל משאבת מים ...

מה לעשות???

פורסם

מתחילת השירשור מיתעסקים בניחושים וממשיכים לעסוק בניחושים כולל המוסכניק שלך שנגע ברדיאטור ומיתלבט אולי זה מייסב כלשהו במנוע, נישמע לא החלטי ולא מיקצועי. אם מיים יוצאים לכיוון האגזוז זה אומר שחודרת קומפרסיה למערכת הקירור אז שיעשה לך בדיקת לחץ הפוך במקום סתם לגעת ברדיאטור ולהיתלבט בין ראש מנוע ללאגר. הגיע הזמן שתיגש באמת למישהו מיקצועי שיאבחן נכון את הבעיה כי לא תצא מזה...

פורסם
מתחילת השירשור מיתעסקים בניחושים וממשיכים לעסוק בניחושים כולל המוסכניק שלך שנגע ברדיאטור ומיתלבט אולי זה מייסב כלשהו במנוע, נישמע לא החלטי ולא מיקצועי. אם מיים יוצאים לכיוון האגזוז זה אומר שחודרת קומפרסיה למערכת הקירור אז שיעשה לך בדיקת לחץ הפוך במקום סתם לגעת ברדיאטור ולהיתלבט בין ראש מנוע ללאגר. הגיע הזמן שתיגש באמת למישהו מיקצועי שיאבחן נכון את הבעיה כי לא תצא מזה...

אפשר המלצה למישהו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האוטו מתחמם? יש שינויים במחוג החום כשאתה נוסע?

בדקו מעבר גזים לנוזל קירור עם חומר משנה צבע או שסתם אמרו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האוטו מתחמם? יש שינויים במחוג החום כשאתה נוסע?

בדקו מעבר גזים לנוזל קירור עם חומר משנה צבע או שסתם אמרו?

האוטו לא מתחמם ולא עבר סנטימטר מעל החצי בוודאות ואני מסתכל המון , במיוחד מאז הרעשים וכו ..

אבל מה שכן היה תמיד בנסיעות ארוכות המחוג היה יורד מתחת לחצי ואפילו עד הסוף , אמרו לי שזה שטויות וזה להחליף טרמוסטט צריך (בעבר ושחכתי מזה)

לא בדקו עם שום חומר ..

רק התסמינים שציינתי , רדיאטור קר ולאחר שפותחים את המכסה ויוצא אוויר ומים בגלל החום הוא מתחמם

הוונטה נפעלת ומוציאה אוויר קפוא והמנוע חם

בועות יוצאות מהרדיאטור כשהאוטו מונע עם פקק פתוח

והרעשים המטריפים האלו שגברו ...

ממש לא יודע מה לעשות ... חייב עזרה ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה ממש לא קשור אחד לשני, כשפותחים מכסה רדיאטור כשהוא חם אמור להשתחרר קצת לחץ.

על המדיד שמן או עם פקק מילוי השמן יש חומר לבן כמו טחינה? איך נראה הנוזל קירור במיכל עיבוי מלוכלך ועכור?

בדקת אם הרעשים מופיעים כשהרכב עומד ונותנים גז? בדקת את שאר הדברים שכתבנו לך קודם? אם זה מפסיק בלחיצה על הקלאץ'?

פורסם
לדעתי זה ממש לא קשור אחד לשני, כשפותחים מכסה רדיאטור כשהוא חם אמור להשתחרר קצת לחץ.

הבעיה היא שהרדיאטור לא מתחמם לבד , לא זורם אליו מים חמים כמו שתיארתי , וכשפותחים את הפקק זורם מים חמים והרדיאטור מתחמם , זה קרה לי אחרי שהמכונאי בדק הייתי חייב לעשות נסיעה ארוכה ובאמצע של הדרך בהלוך בדקתי והיה בסדר וכשהגעתי היה קר ופתחתי ומילאתי מים , ובחזור באמצע הדרך עצרתי לבדוק וגם היה קר ופתחתי ומילאתי , וגם כשהגעתי ..

על המדיד שמן או עם פקק מילוי השמן יש חומר לבן כמו טחינה?

לא אין

איך נראה הנוזל קירור במיכל עיבוי מלוכלך ועכור?

הנוזל קירור כרגע מתחדש כל שניה אז הוא נקי כי כמו שאמרתי כשאני עוצר בנסיעה אני פותח את הפקק למרות שמשפריץ ויוצא מים וממלא פשוט מים מהברז אחרי שהמים זרמו לרדיאטור , לפני כל הבעיה הזאת החלפתי את המי ברז שהיו תמיד , שפכתי דרך הבורג ריקון , היו מלוכלכים ומילאתי חדשים וירוקים פריסטון

בדקת אם הרעשים מופיעים כשהרכב עומד ונותנים גז?

כן בדקתי וכן הוא משמיע את הרעש כשנותנים הרבה גז ,מפסיקים , הרבה גז מפסיקים

בדקת את שאר הדברים שכתבנו לך קודם? אם זה מפסיק בלחיצה על הקלאץ'?

כן בדקתי הכל וגם עניתי על הכל.. הרעש מפסיק מלחיצה על הקלאץ מיכוון שהוא מפסיק ללא גז

אם אני לא אלחץ על הגז על 100 קמש או כל קמש הרעש לא ישמע , לפחות לא בפנים האוטו ..

ומשהו שיכול לעזור לאבחן את הבעיה , זה למשל שנסעתי בכביש מהיר , בלחיצה פול גז , או כמות נכבדת הרעש בקושי נשמע ואפילו הרבה פעמים לא נשמע

ובליטוף קליל על הגז הוא לא נשמע , כל השאר וזה הרוב המוחלט , פשוט משמיע את הרעשים

עוד נקודה , כאשר האוטו קפוא בהתחלה הוא לא משמיע את הרעשים , רק כשמתחמם .

תודה רבה

פורסם

ירדתי לבדוק את מה שציינתה , במקל שבודקים איתו את השמן אין כלום והכל רגיל

בפקק יש טיפטיפה לבן ... (לצערי הרב!!)

IMG-20151205-WA0029.jpgIMG-20151205-WA0028.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה רק בפקק ואין במדיד ובמיכל עיבוי יכול להיות שזה רק מ הלחות באויר.

פורסם (נערך)

השערות נוספות ?

והלוואי זה באמת מהלחות ולא משהו רציני

והיום שמתי לב שמהאגזוז יוצא מים , ולא טיפה או שתיים ..

וגם אדים או עשן לבן , אני יותר מהמר על אדים ?

עריכה אחרונה על ידי D.M.C
פורסם

מוסך ראנדן בירושלים מקצועי מאד וגובה מחירים סבירים. הגעתי אליו מפתח תקווה מספר פעמים עם רכבים צרפתיים, אני משוכנע שברכב פחות מסובך כמו שלך לא תהיה לו בעי לטפל. יש עוד כמה פורומיסטים שמגיעים אליו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מוסך ראנדן בירושלים מקצועי מאד וגובה מחירים סבירים. הגעתי אליו מפתח תקווה מספר פעמים עם רכבים צרפתיים, אני משוכנע שברכב פחות מסובך כמו שלך לא תהיה לו בעי לטפל. יש עוד כמה פורומיסטים שמגיעים אליו.

מוסך מוערך מאוד, אבל לפחות במקרה שלי, בטיפול להונדה ג'אז, המחירים היו כמעט זהים למוסך המרכזי.

• תוכן חדש...