Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי , כ 30 ק"מ עם הפסקה באמצע של כמה שעות , ואז לאחר הנסיעה גם הפסקה

וכשנסעתי פתאום הבחנתי ברעש של תקתוקים , כאשר אני בסלד נמוך לא שומעים אותם וכשלוחץ כדי לשמוע אותם הם מתחילים מבערך 2 וחצי סלד

ניסיתי לבדוק האם בניוטרל הם נשמעים כדי לבדוק בעת עצירה מה מקור הרעשים ובניוטרל הם לא נשמעו

לאחר עצירה של כ חצי שעה של קפה וסיגריה יצאתי לסיבוב כדי לבדוק אם הרעשים עדיין היו ולא , הם לא היו

כנל למחרת בבוקר (היום)

חיפשתי קצת בפורום האם קרה למישהו בעיה דומה , והכי דומה שראיתי זה מישהו שהתלונן מרעשים של תקתוקים מאזור הטיימינג , אך אצלו זה היה קבוע ולא פתאום והפסיק

מיצובישי קולט 97 ידנית

אשמח לעזרה , תודה רבה מראש

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי , אני אבדוק את הכיוון הזה , מחר אני ארד למוסך על הבוקר , היום עשיתי נסיעה כ 15 ק"מ בערך , ובהלוך הרכב פשוט הרעיש בצורה מפחידה !

ניסיתי לעשות כמה שיותר דברים כדי לאבחן את הבעיה , ו בניוטרל ( קלאץ דרוך הוא שא עושה את התקתוקים ) וכשהוא נכנס לתוך הקצב אז זה לא הכי משנה איזה מהירות ואיזה סלד הוא פשוט מתקתק !

אני ממש מפחד וזה נשמע מסוכן , אך כמו שתמיד קורה לי , אני אגיע מחר בבוקר למוסך ושום זכר לרעש לא היה , רק שאצא ..

אשמח לכיוון אחרון מהמומחים פה .. אני לא ממש מבין למה אף אחד עדיין לא הגיב במטרה לעזור ...

יש לי סרטון של הרעשים , אין פה אופציה להעלות סרטון , מי שמעוניין לעזור וחושב שזה יעזור אם הוא יוכל לשלוח לי את המספר שלו ואני אשלח בוואצפ זה היה מעולה , תודה רבה

פורסם

אני צריך לעשות טיפול בקרוב מאוד , להחליף שמן פילטר שמן ופילטר אוויר , אני לא יודע מתי טיפול אחרון נעשה אבל שמוסכניקים בדקו אמרו שהשמן נראה טוב ולא שחור אבל זה לא משנה ואני אעשה ב 10 לחודש את מה שציינתי

היום ביקרתי במוסך , בדק את הרכב שמע את הרעשים , וחשב שזה בעיה מהחוטי הצתה כי הוא קיבל מאחד מהם זרם ( כשהם לא אמורים להוציא לבחוץ זרם )

כמובן שישר הוא האשים אותם ואמר שצריך להחליף , אז אמרתי לו שממש לא מזמן החלפתי חדשים ולא סינים , אז חזרתי אל החנות חלקים שמהם קניתח את החוטים והוא אחרי ניסיון לסדר שלא יצא גיץ החליף לחדשים

נסעתי בחזרה למוסך ולא זה לא הסתדר ועדייןציש רעשים

הוא בדק שוב את הרכב טוב טוב ובסוף שאל אם יש דלק ואיפה תדלקתי פעם אחרונה , וכשאני חושב על זה באמת תדלקתי לא בתחנה הקבועה

ביקש ממני לתדלק 98 100 שקל ולתת למיכל ךהתנקות מהדלק הקודם או משהו כזה

עשיתי את זה ובדרך חזרה לבית הרעשים המשיכו אך לקראת הסוף קצת הופחתו או שאני מדמיין ..

התקשרתי אליו ואמרתי לו שעדיין יש רעשים , הוא אמר לתת למיכל להגמר והרעשים כבר יעלמו ואם לא לחזור אליו , כמובן שאף אחד לא לקח לי בסיפור הזה שקל בנתיים ..

יש למישהו כיוון ? פתרון ? ידע מסויים ? או כל דבר ..

פורסם

אתה בטוח שהם מאזור הטיימיניג? אני שואל בישביל לשלול את השסתומים

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

אני ממש לא יודע מאיזה אזור , פשוט אמרתי שחיפשתי בפורום בעיות דומות וזה היה השרשור הכי דומה והבעיה היתה טיימינג , היום המוסכניק לא הזכיר אפילו את המילה פעם אחת ..

רשמתי למעלה מה הוא אמר לי ןמה עשיתי ..

פורסם

הייתה לי סופר לנסאר (אותו מנוע) לפי מה שאני זוכר זה שסתומים הידראולים. היה לי גם רעש דומה למה שאתה מתאר, עשו לי פלאשינג למרות שהמנוע היה רק על 160 אלף ק"מ. הפלשינג עזר. לפי דעתי תתחיל בזה שתחליף שמן, ופילטר שמן.

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

בדקת מפלס שמן מנוע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שמעלי אמרו , שסתומים הידראולים , וכן בדקתי מפלס שמן מנוע , והיום לאחר שנסעתי להרכיב גנטים וצמיגים חדשים הרעש פשוט חרפן אותי זה בלתי נסבל

נסעתי ישר למוסך אחר לא הראשון שתיארתי בהודעות , בן אדם מקצועי , כמו שאמרתם הוא אמר לי בדיוק .. בהתחלה בדק עשה סיבוב שמע את הרעשים ואמר שלדעתו זה מאזור השסתומים ואמר שהם הידראולים , פתח את מכסה השמן ואמר שקודם כל נחליף שמן , פילטר שמן , ופילטר אוויר

שמן שמנו ליקווי מולי זהב 10*40 ופילטר שמן מקורי

לצערי זה לא העלים את הרעשים והם פשוט מחרפנים מטריפים ואני חייב לפטור את זה כמה שיותר מהר !

בנוסף לרעשים האלו מתלווים רעידות בכל ההילוך הראשון ובתחילת השני ..

לבסוף היה כבר שעה 5 ובעל המוסך שחרר אותי ואמר לי למלא עוד מיכל של 98 100 ש""ח כדי שהמערכות יתנקו ואולי זה יפתור או משו כזה ..

וכמובן בלת ברירה מילאתי עוד פעם .. וכמובן עדיין אותו רעש ורק מתגבר !!!

מה זה פלאשינג ומה העלות של זה ?

למה עדיין שום מוסכניק לא עולה על הבעיה ומה אני עושה לעזאזל ..

פורסם

אני לא יודע עד כמה אני צודק, אבל כשהיו אצלי תקתוקים

פלשינג פתר את הבעיה, לא חושב שיש לך מה להפסיד ואני גם לא יודע עד כמה תדלוקים של 98 יעזרו .

בנוגע להקלטה, תעלה אותה דרך הפלאפון ל - YouTube ואז תן לנו קישור .

מקווה שנתתי לך כיוון, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.

• תוכן חדש...