Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה או לאון חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

אני כבר כמה שבועות בהטלבטות קשה, אני מעוניין ברכב חדש האופציות הם סיאט איביזה או לאון.

אני מעוניין בגיר ידני.

מהאיביזה יש רק את הדגם FR 3 דלתות מנוע 1.0 3 צילינדרים 110 כ"ס (לא נשאר ולא יגיע הדגם הרגיל 5 דלתות כך אמרו לי בסוכנות של סיאט)

מחיר 101000.

לאון הדגם הרגיל מנוע 1.2 110 כ"ס 5 דלתות מחיר 116000.

שניהם ידניות.

הטלבטויות:

איביזה:יתרונות- זולה יותר קצת מהירה יותר וקצת כסכונית יותר.

חסרונות- מנוע 3 צילינדרים ו 3 דלתות.

לאון:יתרונות- יפה יותר , גדולה יותר , 5 דלתות

חסרונות- יקרה יותר ב 15000 וטיפה פחות מהירה וזריזה מהאיביזה.

מבחינת האיבזור שניהם באותה רמה רק הבדל של ריפוד FR שזה לא משמעותי מבחינתי.

מה מבחינתכם יותר עדיפה ותיהיה יותר נוחה?

האם ההבדל בעוצמה מורגש משמעותית ?

נסיעות מבחן אין לאון ידנית אז יהיה באוטומט (יש סיכויי לנסוע בידנית ליד הנהג ברכב של מכר).

ההבדל בתשלומים הוא 150 שח בחודש.

אשמח ל עצות ,דעות ואם אפשר רק מניסיון אם הרכבים האלה

תודה מראש.

AMP:JBL 75.4, FRONT: MOREL PULSE

REAR:JBL CS3196, SUB:JBL CS12

פורסם

האיביזה קטנה משמעותית מהלאון, כמו כן מנועי ה1.0tsi חדשים על הכביש ולך תדע איזה מחלות יש להם , מנועי הcbz של האיביזות בשנתונים 2010 עד 2012 היו מפוצצים תקלות - החל מכבלי הצתה שלא עמדו בעומס ועד לשרשראות טיימינג שנקרעו וגרמו להרס מנוע- בשנתונים 2013 ואילך המנועים שופרו.

הייתי מחכה עם רכישת מנוע ה1.0 לכן הייתי ממליץ על הלאון

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...