Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי לפתוח חברה בשם "משפחת XX בע"מ" כשהבעל והאישה יהיו עובדי החברה.

הכנסות ממשכורות יועברו לחשבון החברה, כלומר במקום להיות שכירים, החברה תמכור את שירותיהם.

הוצאות כמו גנים, אוכל, רהיטים וכו ירשמו כהוצאות החברה וכו'.

הבנתם את הרעיון.

אני מניח שזה לא אפשרי כי כנראה אפשר לחסוך פה הרבה תשלומי מסים וזה לא משהו שהמדינה תרשה.

מה אומרים המומחים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה שאתה מתאר נקרא חברת ארנק, סוג של מקלט מס שפופולרי אצל בעלי מקצועות חופשיים או שכירים שמרויחים משכורות גבוהות מאוד (מעל 50 אלף ש"ח בחודש).

חיפוש קליל בגוגל יסביר לך מתי זה טוב ולמי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא חושב שמדובר בחברת ארנק.

אני מתכוון למשל לקזז הוצאות על גנים עם הכנסות, שהם התשלומים לחברה עבור עבודה שביצעו הבעל והאשה.

או לחלופין לקבל החזרי מע"מ עבור הוצאות שוטפות כמו אוכל, ריהוט וכו'.

פורסם

גני ילדים ומטפלת כהוצאה מוכרת ?

אולי גם הריבית על המשכנתא ?

למיטב ידיעתי שני הדברים הללו לא עוברים.

אם תקים חברת ארנק אשר תגיש חשבונית מס למעסיקים במקום תלוש שכר , בכדי לסדר את ההכנסות ואז צריך הוצאות

אז אם תקים משרד בבית בחדר אחד , אפשר להשכיר אותו לחברה , והחברה יכולה להשתתף בהוצאות חשמל / ארנונה יחסיות לשטח הדירה

אבל אם תמשיך עם ההוצאות שלב הבא (ריהוט , הוצאות שוטפות , וכד' )

לא נראה לי שפקיד שומה שיקבל כזה דבר , גם אם תמצא רואה חשבון קריאטיבי ,

הוא יעמוד על הרגלים האחוריות ויקח אותך עד בית משפט עליון אם יצטרך בכדי לא לאשר דבר כזה,

כי ברגע שזה מאושר , המדינה מפסידה מליארדים של הכנסות

קח בחשבון גם הוצאה שנתית על מנהל חשבונות / רואה חשבון והגשת דוחות שנתיים .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היום 1 באפריל במקרה?

סעיף 17 לפקודת מס הכנסה קובע מה מותר בניכוי ובאיזה תנאים

לשם בירור הכנסתו החייבת של אדם ינוכו, זולת אם הניכוי הוגבל או לא הותר על פי סעיף 31, יציאות והוצאות שיצאו כולן בייצור הכנסתו בשנת המס ולשם כך בלבד

סעיף 32 לפקודה קובע מה לא יותר כהוצאה ונביא ציטוט קטן ממנו

בבירור הכנסתו החייבת של אדם לא יותרו ניכויים בשל –

(תיקון מס' 170) תשס"ט-2009 (תיקון מס' 179) תשע"א-2011

(1) הוצאות שאינן הוצאות הכרוכות ושלובות בתהליך הפקת ההכנסה, לרבות הוצאות הבית, הוצאות פרטיות, הוצאות אש"ל, הוצאות שהוצאו לשם הגעה למקום ההשתכרות ולשם חזרה ממנו, והוצאות שהוצאו לשם טיפול בילד או השגחה עליו או לשם טיפול באדם אחר או השגחה עליו; בפסקה זו,

"הוצאות כרוכות ושלובות בתהליך הפקת ההכנסה" – הוצאות המשתלבות בתהליך הטבעי של הפקת ההכנסה ובמבנהו הטבעי של מקור ההכנסה, והמהוות חלק בלתי נפרד מהם;

ויש עוד מיליון הגבלות , כך שהרעיון שלך ממש ממש ממש לא מקורי.

לאן לשלוח את החשבונית עבור הייעוץ? זו הוצאה מוכרת דרך אגב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, חיכיתי שתבוא עם משהו כזה.

עכשיו אני נהיה חכמולוג, בציטוט שהבאת מדובר על אדם. מה קורה אם זו חברה?

פורסם

אתה אמיתי?

אנחנו בישראל, נראה לך שמס הכנסה פרייארים? הם רק מנסים למצוא דרכים לדפוק אותנו יותר.

הוצאה מוכרת של עסק היא הוצאה לצורך הכנסה, כלומר אתה מחזיק משרד, קונה שולחן כדי לעבוד עליו, מחשב, וכו'. ציוד שאתה צריך בשביל לייצר את ההכנסה.

אוכל זה לא הוצאה מוכרת, גם לעסק אמיתי. גנים? מה גן עוזר לך לייצר הכנסה?

בקיצור, או שאתה מותח אותנו, או שאתה באמת חי בפלנטה אחרת.

פורסם

הסכום בחשבונית רק גדל

בפקודה זו -

"אדם" - לרבות חברה וחבר בני-אדם, כהגדרתם בסעיף זה;

"חבר בני אדם" - כל גוף ציבורי, מואגד או מאוחד, וכל חברה, אגודת אחים, חברותה או התאחדות, בין שהן מואגדות ובין שאינן מואגדות;

"חברה" - חברה שהואגדה או שנרשמה על פי דין בר-תוקף בישראל או במקום אחר, לרבות אגודה שיתופית;

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אנחנו בישראל, נראה לך שמס הכנסה פרייארים? הם רק מנסים למצוא דרכים לדפוק אותנו יותר.

יכול להיות, אבל זה לא המקרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
גני ילדים ומטפלת כהוצאה מוכרת ?

אולי גם הריבית על המשכנתא ?

רק כדי לפתוח קצת את הראש,

ישנן מדינות שמכירות בהוצאות שפירטת בחישוב גביית מס ההכנסה.

בהונג קונג כל תושב ממלא לעצמו את הצהרת המס השנתית ושם ניתן לקזז הוצאות אחזקת מטפלת, תשלומי משכנתא ו\או שכירות, אחזקת רכב (במקרים מסויימים) ועוד.

אני ואישתי ממלאים כל אחד טופס חישוב מס אישי בו אנחנו מפרטים את ההכנסות וההוצאות שכללו שכירות, גני ילדים, עוזרת, 80% מעלות אחזקת הרכב (לרבות ביטוח ודלק) ועוד הוצאות אחרות.

מס הכנסה מקבל אליו את הטפסים האלה ואז מבצע 2 תחשיבים- באחד הוא בודק מה גובה הסכום שנצטרך לשלם בחישוב מס נפרד (כלומר חישוב נפרד של הטופס שלי וחישוב נפרד של הטופס של אישתי).

בחישוב השני הם בודקים מה גובה המס שנצטרך לשלם בחישוב מאוחד של 2 הטפסים.

החישוב שבו התקבל הסכום הנמוך יותר הוא זה שעל פיו יקבע סכום המס שאנחנו צריכים לשלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תצרף את ההודעה הזאת לשרשור על רכבי האספנות , ויש לך מזל שאתה רחוק, אחרת היו מרביצים לך...

ניחא לזרות מלח , אבל גם לשפשף ?

ובכל זאת אנחנו מדברים על מדינת ישראל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בארץ רחוקה ששמה ארה"ב גם ניתן למכור הפסדים של הבן אדם למי שיש לו רווח.

הרעיון שעומד בהכרה בהוצאה כלשהי, הוא שלכל מי שיש הוצאה , מהצד השני יש למישהו הכנסה, שאותה ימסו במס הכנסה.

כאן בארץ הקודש , אנחנו לא נותנים לזה לקרות, כי אין אמון בין השלטונות = הפריץ , לנתיניו מלשון נותנים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...