Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני הרבה זמן רוצה ללמוד עוד שפה וחשבתי על רוסית. איך אני עושה את זה?

אני חייל בבסיס סגור אז קורס זה לא אופציה בשבילי אבל יש לי הרבה זמן פנוי בבסיס (חוץ מזה שחצי מהבסיס דוברי רוסית אז זה אולי יכול לעזור [emoji2] ).

עזרה מישהו? הרבה תודה.

קקטוסולר ידנית

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוסית היא שפה ממש לא קלה ללמוד מאפס - תתכונן לפרוייקט. החברים יוכלו לעזור לך (אם יתגברו על יצר הסתלבט ללמד אותך קללות או שטויות), אבל הצעירים בעצמם לא דוברים שפה נכונה, רוב הסיכויים.

תמצא מדריכים באינטרנט או שתזמין ספרים, ועם החברים תתרגל דיבור של מה שלמדת. לאחר רמה מסויימת תתחיל לקרוא - זה יעזור המון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוסית היא שפה יחסית קלה, תתחיל מלבקש מהחברים לדבר איתך- זו דרך מצויינת ללמוד כל שפה!

חוץ מזה, בצבא זה יתרון משמעותי מול רופא/ה רוסי/ה. הם יתנו לך ר"מ 2 ברגע שתגיד להם דוברה אוטרה

פורסם (נערך)

все тут такие до..я умные....

בסופו של דבר כדי ללמוד שפה ולשמור עליה צריך לדבר ולקרוא. תקפיד על אלה - תלמד.

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עשה כמוני: כבר 8 שנים אני רק עם רוסיות (אוקראיניות לצורך העניין).

לפני חודשיים הייתי שבוע וחצי באוקראינה שלטתי ספצ' בשפה.

האמת שאני שומע הרבה רוסית, מהמשפחה של חברה ומהחברה עצמה. מילים חודרות לי לראש וכל פעם אני נזכר באיזה מילה באמצע היום ומתקשר לשאול מה המילה הזו אומרת? פשוט סתם ככה צפות לי מילים לראש... ואני כבר יודע לתקשר, אני שומע ומבין את נושאי הדיבור בבית, עם סבתא שלה (באוקראינה, דוברת רק רוסית) תיקשרתי יפה מאוד.

בקיצור- רק מלשמוע ולדבר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם יש לך מלא זמן פנוי תנסה אפליקציה בשם דואולינגו בסמארטפון, בקצרה זה גורם לך לתרגל הרבה מעוד עד שאתה שעונה נכון.

תראה כאן סקירה שלה

אודי A4

דימה.

פורסם

או ערבית, במיוחד אם אתה מתכנן טיול לאירופה בקרוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם בארץ - רוסית זה שפה פופולארית מאוד. סינית? רציני? זה חתיכת פרויקט. ספרדית? למה?

בכל אופן, דבורה? אין מילה כזו. דובריי אם כבר.

האמת מעניין כי אני מאוד רוצה ללמד את חברה שלי רוסית. היא קלטה כבר חלק מהמילים באמצעות כך שאני מדבר עם הכלב ברוסית,

ההורים שלי דוברים רוסים ובקיצור - רק רוסית בבית.

כעיקרון, ללמוד שפה בצורה הכי יעילה זה לא מקריאה ולא מלימודים באולפן או מאפליקציות - זה מאינטראקציה עם אנשים ושימוש יום יומי בשפה בעבודה, בלימודים, בצבא ואיפה שלא יהיה.

פורסם

ברגע שתדע לקרוא את מה שרשום שם ברוסית תדע שלמדת רוסית כמו שצריך.

4Ux8lgg.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...