Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו Samsung galaxy note 3. הוספתי 250 ש"ח למחיר כדי לקבל אחריות לשנתיים (במקום שנה) ועברית מובנית במכשיר (לא דרך אפליקציה) ומכשיר באריזה סגורה.

קנינו פה:

http://www.zol4u.co.il/items/320372

המכשיר עם סים של פלאפון. אנשים שמתקשרים הרבה פעמים מגעים ישר לתא קולי. הקליטה לא נעלמת ומראה כמעט מקסימום. אין בעיה בהוצאת שיחות. ניסיתי גם להתקשר מהטלפון הנייח בבית ומדי פעם אני מגיע לתא קולי ולפעמים יש חיבור.

בחברת פלאפון לא רואים בעיות קליטה ואומרים שמבחינתם הכל בסדר. ניסו לאפס את הקו ולא עזר.

ניסיתי כמה ימים את המכשיר עם סים של סלקום ולא היו בעיות.

עם סים של פלאפון כשאני מנסה להיכנס להגדרות -> שיחה--> הגדרות נוספות -->הוא חושב הרבה זמן ואז רושם שיש בעיה בסים או ברשת.

עם סים של סלקום הוא נכס בקלות להגדרות נוספות.

את הסים של פלאפון שמתי במכשיר אחר galaxy S5 והוא נותן להיכנס להגדרות נוספות, מה שלא נתן עם אותו הסים ב Note3.

המכשיר די חדש, פחות משבועיים. בלי שום קשר מהיום הראשון ה GPS לא עבד בכלל ולכן נשלח לחנות לתיקון/החלפה ועדיין לא חזר.

1. האם יכול להיות שהמכשיר הספציפי הזה לא נתמך בתדרים פלאפון?

2. אם התשובה ל 1 היא כן. האם לפי החוק החנות צריכה להזהיר בצורה ברורה שהמכשיר לא תומך בחברות סלולר מסוימות?

פורסם

יש לי גם - קניתי לפני שנה וכעת משתמש ברשת פלאפון דרך רמי לוי. אין בעיות.

יתכן שהמכשיר הספציפי שלך אינו תקין?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אם קנית מכשיר של יבואן מקביל ולא של היבואן הרשמי (סאני), יהיה קשה לדעת מה באמת קיבלת.

במיוחד אצל סמסונג יש כל מיני גירסאות של אותו מכשיר עם הבדלים ביכולות הרדיו שלהם, האם קיבלת מכשיר בקופסה סגורה עם מדבקת לייזר ? האם קיבלת מטען מקורי ואזניות מקוריות ?

פורסם

לפי המק"ט (SM-N9005ZKEBTU) - זהו מכשיר שמיועד לשוק באירופה בלבד.

פירוט התדרים שהחנות רושמת תואמת לפירוט תדרים מציגים גם חנויות בבריטניה - וזה מתאים לתדרים בישראל.

בסבירות נמוכה- יתכן שיש לך בעיה / תקלה במודם - במיוחד בתדר 2100 (3G). זה תדר שרק פלאפון משתמשת בו (וכמובן הספקים הוירטואלים שמתבססים על הרשת שלה).

אפשרות ברמת סבירות גבוהה - המכשירים של סמסונג מגיעים עם נעילה אזורית. לפיכך, אין אפשרות ישירה להשתמש בישראל עם טלפון המיועד לאירופה (אני מעוות מעט את האמת, במטרה להגיע לנקודה).

כדי להשתמש בטלפון בישראל, יש צורך לפרוץ אותו (ביצוע רוט) ולהתקין אפליקציה שמבטלת נעילה אזורית.

בנוסף, כדי לקבל טלפון עם עברית בילד-אין - צרבו לך רום עם עיברית.

מירב הסיכויים שמהלך התהליך הנ"ל, פגעו בקובץ המודם או צרבו קובץ מודם שאיננו מתאים לישראל (אינו תומך בתדר 2100 בדור 3).

הערה : כדי שלא יתקפו אותי על אי דיוקים, אציין כי ישנה דרך לעקוף את הנעילה האזורית וזה ע"י הפעלת הטלפון עם סים השייך לאזור אליו הטלפון הזה מיועד (במקרה הנ"ל - להפעיל אותו עם סים של ספק אירופי). לאחר מכן - ניתן להשתמש בטלפון גם עם סים ישראלי (אינני יודע האם צריבת רום חדש מצריכה חזרה על התהליך של ביטול נעילה אזורית).

פורסם

היבואן הוא יבואן מקביל בשם סקיילקס קורפוריישן בע"מ (יש מדבקה על הסוללה), לא סאני. המכשיר הגיע סגור בקופסה המקורית. בצד אחד מודבקת מדבקה של ברקוד ובצד השני מדבקה צבעונית מחליפה צבעים. הגיע סגור, ללא פגמים במדבקות עם מטען מקורי. הדבר היחיד שמוזר הוא שהטלפון והכבל לבנים אבל המטען שחור.

הייתה אפשרות (וזו גם ברירת המחדל באתר) לקנות את המכשיר עם עברית באמצעות אפליקציה, מטען תואם ושנה אחריות. אני שילמתי תוספת של 250 ש"ח כדי לקבל אריזה אטומה, עם מטען מקורי, אזניות, עברית מובנית ושנתיים אחריות.

מחר אתקשר לחנות שיבדקו גם את עניין התדרים.

פורסם

סקיילקס זו חברת האם, הבעלים של סאני.

כמו שהציעו למעלה, הייתי בודק שלא נגרם נזק פיזי למכשיר מבפנים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אם כך - קנית טלפון של היבואן הרשמי.

הטלפון הלבן אכן מגיע עם כבל לבן אך עם מטען שחור - אינני חושב שיש לסמסונג מטען בצבע אחר (רק שחור).

אני מצרף קישור לאתר של היבואן עם רשימה של מרכזי שרות בהם ניתן למסור את המכשיר לטיפול (במסגרת אחריות) :

http://www.samsungmobile.co.il/shop-centers

פורסם (נערך)
לפי המק"ט (SM-N9005ZKEBTU) - זהו מכשיר שמיועד לשוק באירופה בלבד.

פירוט התדרים שהחנות רושמת תואמת לפירוט תדרים מציגים גם חנויות בבריטניה - וזה מתאים לתדרים בישראל.

אין אפשרות ישירה להשתמש בישראל עם טלפון המיועד לאירופה

כדי להשתמש בטלפון בישראל, יש צורך לפרוץ אותו (ביצוע רוט) ולהתקין אפליקציה שמבטלת נעילה אזורית.

לצערי, טעיתי. נפלתי בפח.

מבחינת סמסונג - גרסת הטלפונים המיועדים לשוק האירופי כן מיועדים לעבוד בישראל.

בניגוד למה שכתבתי - אין צורך לבצע פריצה של נעילה אזורית לטלפונים בגרסה זאת.

מתנצל על טעותי.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)

המטען של הנוט שלי לבן (2A, שני חלקים, מטען פלוס כבל usb).

יתכן שהוציאו את המטען המקורי כי "בולשיט מכירות כלשהו" ושמו אחד זול. איזה מטען קיבלת?

עריכה אחרונה על ידי MadCat_LE

• תוכן חדש...