Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב, נראה לי שאני לא ברור.

בוא נעשה סדר.

1. רכבים כהים רגישים/פגיעים יותר לקילופי לכה מאשר בהירים. זה ברור?

2. יש משמעות לשמירה על הרכב אבל זה לא תמיד יעזור בצבעים מסוימים.

3. לאיכות הצביעה/חברה יש משמעות מכרעת לעמידותו לאורך זמן.

אלו כללי היסוד על רגל אחת.

מאז שאני זוכר את עצמי על הכביש אני תמיד מתבונן על רכבים בהיבט הקוסמטי ופחות על מי שנוהג (רובם עושים זאת) למה? כי אני אוהב את התחום. רואה איך הרכב מבחינה חזותית, תוספות שיש בו, מראה כללי, פגיעות בצבע,חישוקים יפים או לא, מצב הטמבונים (מעיד בדרך כלל על איכות הנהיגה/נהג/אכפתיות) שמור או לא, נקי או מוזנח - ועוד כמה דברים.

למה אני מציין זאת? כי לאורך השנים אני רואה רכבים כהים פגיעים יותר מאשר

בהירים, בוודאי לבנים. (למה? כי גם אפור פגיע לפעמים) וזה לא משנה אם תמרח על הרכב את התכשירים

הטובים והאקזוטיים ביותר - יש רכבים/חברות שבסופו של דבר איכות הצביעה שלהם תבוא לידי ביטוי בקילוף לכה.

לפני הרבה שנים חיפשתי סיטרואן שעל הכביש 3/4 שנים -חלק גדול היה בהתחלת של קילופי לכה

למרות שהרכב היה מעט שנים על הכביש. כנ"ל רכבים נוספים מצרפת. וזו סתם דוגמה שעלתה לי.

עכשיו לבוא ולקחת את חברת BMW שהיא מותג עילית (תוסיף גרמנית) שמשקיעה לא רק בטכנולוגיה מהשורה הראשונה ובאיכות חומרים - אלא גם בצבעים ולכה באיכות מאוד גבוה. למה? כדאי להבטיח לרוכש שקט להרבה שנים (גם אם הוא לא בדיוק דיטיילינג בדמו) ולהם שמירה על שם המותג.

ככה שהדוגמה שלהם לא במקום בכלל.

מעבר לזה לא אוהב רכבים כהים. לא מוותר על רכב לבן מהרבה סיבות. (נדיר שהחזקתי צבע אחר)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
האם זה המצב?

אם כך, אני ווירתי על טיפול בזה. אמנם שלי בן 16, אבל לצבוע זה גובל בהורדת ערך שגם ככה עלובה , בנוסף הבדלי צבע יכולים להיות וכמו חוק מרפי , קילופים יתחילו גם במקומות אחרים וההשקעה תלך לפח , או תבזבז הרבה מדי כסף .

3glycyjmzttm.png

אכן רק צביע מחדש.

חייב לשאול למה שמת "סאן רוף" בכאילו?

Got To love It

פורסם

בוא לא נסטה מהשרשור אבל אני חייב לומר שזה נראה מצויין במציאות.

בנוסף זה טרנד חדש, עוד כמה זמן נצחק על זה.

אני לא היחיד ולא האחרון שעשיתי את זה כנראה, כך שהמצב שלי סבבה.

אישית זה נתן לרכב שלי מראה ספורטיבי מקדימה ואני חובב "שטויות". כל עוד אני לא מסכן אף אחד , לא אכפת מה יגידו.

בכל מקרה, יש את האופציה להשחיר את הגג עם מדבקת קארבון\דמוי גג פנורמי.

תבדוק את זה.

פורסם
זה מתחיל בקורות הרכב האחוריות מעל דלתות הנוסע אבל ממש בקטנה. מחר כשיהיה אור אני אצלם ואקווה שזה לא המצב שאתם מתארים.

לפי דעתי הרכב לא עבר צביעה לפני כן

רכב אחרי 3 שנים על הכביש וכבר יש קילופי לכה? זה לא אמור להיות.

מעניין על איזה רכב/מותג מדובר? מה עם כמה תמונות?

יכול להיות שיש עילה לתביעה? צריך לבדוק.

תן עדכון זה מעניין.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

זה אחד העניינים המעורפלים שיכולים להיות ולהוכיח אותם יעלה יותר מלתקן לבד.

היבואן יכול לטעון (ובצדק) לנזק ממיליון דברים אפשריים שקרו אחרי שהרכב יצא מהסוכנות.

אלא אם היצרן הוציא הוראה/אזהרה כמו שהיה לנו פעם עם פיאט (פונטו 00' חדשה מהיבואן, הצהירו על בעיה אפשרית בצבע מכסה המנוע).

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אל תזלזל בקילוף הזה.

הרכב של אשתי נקנה עם גג מקולף וזה הטריף אותנו עד שהחלטתי ששווה להשקיע קצת ולצבוע את הגג.

אושריקו - אתה לא מפחד שהסאן רוף יתנתק לך באמצע הנסיעה והנהג מאחור יקבל סאן רוף?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
זה אחד העניינים המעורפלים שיכולים להיות ולהוכיח אותם יעלה יותר מלתקן לבד.

היבואן יכול לטעון (ובצדק) לנזק ממיליון דברים אפשריים שקרו אחרי שהרכב יצא מהסוכנות.

.

היבואן יכול לטעון מה שהוא רוצה. הרי זה ברור שהוא יתנער. השאלה על איזה רכב מדובר?

והאם זו תופעה מוכרת? אם אין בעיה בפס יצור לאותו מותג? יהיה קשה יותר להוכיח שיש פגם בצביעה.

אבל לא עוברים לסדר היום - חייבים לבדוק. (זה היה ככה לפני 20 שנים -אני זוכר)

פורסם

קילופי לכה לרכב 2012 לא מבין מה קורה כאן. זה לא משהו שאמור להיות.

מרגיז.

בדקת ישירות עם היבואן לגבי אחריות? לא נראה לי שרכב אחרי שנים בודדות

צריך להיראות ככה. הם חייבים לקחת אחריות גם על צבע.

פורסם

הרכב סיים את תקופת האחריות של שלוש שנים השאלה היא מה קורה לאחר מכן?

זה ממש מרגיז אותי!!

קילופי לכה לרכב 2012 לא מבין מה קורה כאן. זה לא משהו שאמור להיות.

מרגיז.

בדקת ישירות עם היבואן לגבי אחריות? לא נראה לי שרכב אחרי שנים בודדות

צריך להיראות ככה. הם חייבים לקחת אחריות גם על צבע.

פורסם

חברה שמכבדת את עצמה צריכה לתת לך פתרונות גם מעבר ל 3 שנים אחריות.

נראה לי כמו פגם בצביעה. לא יכול להיות שאחרי תקופה כל כך קצרה זה יקרה.

בטח שזה מרגיז.

על איזה רכב מדובר? מעבר לזה ניסית לפנות ליבואן?

פורסם

לאחר שיחה מול היבואן כלמוביל, נאמר כי עליי לגשת לאחד ממוסכי השירות. עלות הבדיקה היא משהו כמו 320 ש״ח ללקוח.

חברה שמכבדת את עצמה צריכה לתת לך פתרונות גם מעבר ל 3 שנים אחריות.

נראה לי כמו פגם בצביעה. לא יכול להיות שאחרי תקופה כל כך קצרה זה יקרה.

בטח שזה מרגיז.

על איזה רכב מדובר? מעבר לזה ניסית לפנות ליבואן?

פורסם

מרגיז שמבקשים על בדיקה כזו כסף. זו המחויבות הראשונה שלהם לתקינות/איכות הרכבים

שהם מספקים ללקוח. אבל זה עדיף מאשר להישאר עם לכה מקולפת -שווה ערך לירידת ערך רצינית.

הם כמובן ינסו להתנער מאחריות ויאשימו אותך שלא טיפלת באופן ראוי ברכב מבחינה קוסמטית

אל תיבהל מזה ותדרוש לבחון את הרכב על ידי בוחן חיצוני נוסף כדאי לדעת מנין זה נובע? להערכתי, וכמו שציינתי כבר,על פניו נראה לי כמו פגם ביצור. כמובן שאני לא הסמכות לקבוע את זה על פי תמונה אלא זו רק תחושה והבנה כל שהיא בתחום.

בהצלחה ותעדכן כאן מה התפתח. זה מאוד מעניין.

• תוכן חדש...