Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, הצבע של הרכב שלי בצבע אפור כהה כזה.

התחיל להתקלף לי בקטנה חומר מעל הצבע כמו ניילון שלא נתקלתי בזה בעבר הרכב שנת 2012.

מהי התופעה? ומה אפשר לעשות לפני שזה יתפרס לכל הרכב?

תודה לעוזרים.

פורסם

Wtf רכב בן פחות או יותר 3 שנים עם פיצוצי לכה?!.

אני במקומך רץ ליבואן ושואל אותו לפשר העניין.

לכה מתקלפת אין ספק אבל לא ב3 שנים.. אם זה המצב היום כשתחליט למכור אותו הקונה לא יהיה עדיין בלשון המעטה ובצדק.

סתם בשביל למנוע ספקולציות אפשר לדעת על איזה רכב מדובר?

פורסם

אולי הוא פשוט שכח להוריד את הניילונים?!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

כל עוד הצבע מלמטה לא נשרף אתה יכול להציל את הרכב מצביעה.

אפשר רק להעביר את הרכב לצביעת לכה שקופה בתנאי כמובן שהצבע שמלמטה טוב ולא נשרף ובעבודת הכנה טובה

זה יותר זול מצבע מלא וישמור על הרכב

אבל לך ליבואן כמובן - לא אמור לקרות ברכב בן 3 שנים

קובי

:-)

פורסם

אצלי יש פיאט 500 משנת 2010 שכבר משנה שעברה כל הגג מתפורר בצבע וזה נראה מזעזע, אין לי מושג ממה זה קורה לדעתי מצואת יונים (בעלים קודמים לא טרח לנקות)

Opel Adam S 2017

פורסם

האם זה המצב?

אם כך, אני ווירתי על טיפול בזה. אמנם שלי בן 16, אבל לצבוע זה גובל בהורדת ערך שגם ככה עלובה , בנוסף הבדלי צבע יכולים להיות וכמו חוק מרפי , קילופים יתחילו גם במקומות אחרים וההשקעה תלך לפח , או תבזבז הרבה מדי כסף .

3glycyjmzttm.png

פורסם (נערך)
אצלי יש פיאט 500 משנת 2010 שכבר משנה שעברה כל הגג מתפורר בצבע וזה נראה מזעזע, אין לי מושג ממה זה קורה לדעתי מצואת יונים (בעלים קודמים לא טרח לנקות)

גם צואת. אבל הבעיה המרכזית זה צבע אדום. אחד הצבעים

מהיותר רגישים לשמש חזקה - ואת זה יש כאן בנדיבות. אחת הסיבות שמעולם

לא נגעתי ברכבים בצבע אדום/כחול/שחור וכד'. שרידות עלובה בשמש ישראלית.

פעם אחת היתה לי פיאט כחולה מזעזעת, העפתי אותה...

אגב הרכב שלי בן 15 כמעט. הצבע לבן בגג שהוא מקורי -כמו חדש.

וזה עוד לכה רכה. (יפני)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

זה מתחיל בקורות הרכב האחוריות מעל דלתות הנוסע אבל ממש בקטנה. מחר כשיהיה אור אני אצלם ואקווה שזה לא המצב שאתם מתארים.

לפי דעתי הרכב לא עבר צביעה לפני כן

פורסם
גם צואת. אבל הבעיה המרכזית זה צבע אדום. אחד הצבעים

מהיותר רגישים לשמש חזקה - ואת זה יש כאן בנדיבות. אחת הסיבות שמעולם

לא נגעתי ברכבים בצבע אדום/כחול/שחור וכד'. שרידות עלובה בשמש ישראלית.

פעם אחת היתה לי פיאט כחולה מזעזעת, העפתי אותה...

אגב הרכב שלי בן 15 כמעט. הצבע לבן בגג שהוא מקורי -כמו חדש.

וזה עוד לכה רכה. (יפני)

יש רכבים שהצבע מעורבב עם לכה ביחד. רכב אדום בן 5 ולא מתקלף.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

הבנתי. אך זה תלוי באיך שומרים על הצבע יותר מאשר אם זה צבע כהה או בהיר. לכן גם כתבתי שלא מתקלף.

יש לי שכן עם BMW 7 E38 בצבע כחול כהה ונראית כאילו עכשיו ירדה מפס יצור.

מה שניסיתי להגיד בהודעה הקודמת, שאתה עם כל הידע שלך יכול להרשות לעצמך גם רכב כהה :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...