Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ

Hold
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי לפעמים פשוט רוצים 4 מושבים וזויות גילגול נמוכות :)

+ קיט טורבו (אמין) ל280 כ״ס (על 98) או צפונה ל300 (ולא במעט) על E85 עולה גרושים יחסית ואפשר לגדוש בשקט על מנוע סגור ולקבל רכב היסטרי לגמרי.

+ גג סגור מאוד מפשט את ההתנהלות היומיומית ואת מחירי הביטוח המקיף ללא צורך בהחרגות וקומבינות.

אם אין כוונה לשפר את הרכב ואין שימוש לאקסטרא 2 מושבים בהחלט כדאי לשקול את המיאטה החדשה. היא נחשבת מעולה.

(יש לי BRZ בגירסא המאובזרת , לא גר בארץ אז אין לי מושג לגבי המחירים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמו שנאמר על ידי Liviur אם כוח ופרקטיות אתה מחפש לא תמצא את שניהם , כוח בלי קיט טורבו או סופרצ'ארג'ר לא תקבל הרבה, ידני יעשה לך פחות בעיות ( אם אתה לא מחשיב החלפת קלאטץ' לבעיה)

בגדול מה שחסר בגרסה האטמוספרית זה טורבו ו v8 אבל זה רק אני חושב בקול רם..

פורסם

לא רוצה גג נפתח אך מעוניין ברכב חדש. אני לא חושב שיש רכב אחר עם הנעה אחורית וגג קשיח במחירים האלה. גם ללא שיפורי מנוע, קוילאוברים, אנטי רולים, ג׳אנטים, צמיגים דביקים וברקסים משודרגים ויש יופי של חבילה.

המחיר הרשמי הוא 235K אך אין לי ניסיון כלל עם סובארו. ניתן לבצע הזמנה מיוחדת? כמה זמן צריך לחכות? מה סדר גודל ההנחות?

פורסם

לפי המחיר שרשמת אתה מתכוון לאוטומטי. תעשה לעצמך טובה ותקנה ידני, הגיר האוטומטי גורע מביצועי המנוע וגם מההנאה שברכב ספורט מהסוג הזה

פורסם

ברור שידני. הבנתי שהדגם הידני המאובזר נמכר ב 235 לפני הנחות. אני טועה? טרם הספקתי אפילו להגיע לסוכנות. כמעט סגרתי על לאון קופרה וביטלתי ברגע האחרון.

פורסם

"קודם כל תרגעי" :)

כמעט סגרתי על לאון קופרה וביטלתי ברגע האחרון

אם אתה במצב המטוטלת בין הסוכנויות,

זמן טוב לשכור יונדאי גטס לחודש ולנשום עמוק,

יש לך את הזמן והכסף עדיין אצלך.

נהגתי על הברז די הרבה יחסית למי שאין לו ברז וזה רכב מופלא לדעתי:

כמובן שאתה תנהג בעצמך לפני הרכישה ואם יש לך רקע ""נהיגתי"" אז

זה יכול להתאים לך מאוד. מאידך גם קופרה יכולה לבוא טוב - אבל אלו שני רכבים

שונים מהותית - אולי טווח ההתלבטות שלך עדיין רחב מדי ?

מאוד תלוי מי אתה כנהג.

ממה שאני מכיר מדיניות התמחור של סובארו היא די קבועה ואם יש הנחות

אז הן בקטנה + מורידי מרימי שמשות ושטיח למאפרה וכאלה,

מצד שני סופשנה זה זמן טוב לסגור עסקאות אז לך תדע,

בכל מקרה לא הייתי מצפה למשהו משמעותי מדי.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

+++תבקש ללא דאבל דין ותצליח להגיע אולי לאיזור ה 230-225+++

תפסיקו לקטול ברזים. לאחר מספר רכבי טורבו מאוד חזקים עברתי אליה/אליו.

1) הרכב נראה מדהים מכל זווית

2) הרכב מתנהג מדהים

3) הרכב קל מאוד לשליטה ולכן מאוד צפוי

4) הרכב מהנה מאוד לנהיגה.

5) זה לא פשע לקבל את הכוח בסלד גבוה ולמשוך הילוכים. זה דיי כיף, לעיתים.

6) הרכב נוח מאוד לנהיגה בעיר, אני לא משווה למשפחתומטית או ל S קלאס אלה לרכבי ספורט קשיחים אחרים.

צנרת איכותית והדרס יפיקו צליל משכר לגמריי ויאתגרו חוץ מחוש הראיה מסעיף 1. גם את חוש השמיעה וכתוצאה מכך גם את חוש המישוש - אתה תרצה לחוש כל הזמן את הדוושה.

*הכל נכתב בהומור אך ברצינות, הרכב אצלי סך הכל כחודשיים ואני רק מתפעל ממנו יותר ויותר.

** הרכב פרקטי לעומת רכבי ספורט אחרים. אני מקפל את המושבים האחוריים ומכניס לספסל את כלבת הלברדור/האסקי שלי אשר שוקלת 42 קילו. בבגאז מונח תיק גב גדול, תיק חד"כ מפוצץ ומזוודה. אני רוצה לראות את זה במיאטה, ב S2000, בפורשה קיימן, ב 370Z.

*** תעשה לעצמך טובה ותעשה סיבוב ברכב, לאחר מכן תחליט שאתה רוצה ידני, הגיר דיי נוח להתנהלות בפקקים לעומת הגיר ב Gti Mk6 סטוק, על קלאץ סטייג 2 וקלאץ סטייג 3 [emoji11]

עריכה אחרונה על ידי CNX
פורסם

אני עם CNX בכל מילה*, התגובות השבלוניות ממי שלא נהג לא רלוונטיות,

אבל את זה אמרו 'גדולי עולם' מקלארקסון ועד כריס האריס עם טיף באמצע.

ההגדרה הכי טובה לדעתי לרכב הזה הייתה instant classic.

* מסייג שאני כלל לא בקיא בנפח הבגאז' של הקיימן

The first one to get angry loses

פורסם

נסעתי על הרכב, יוצא לי להיות בפקק פעם בחצי שנה, ובמעט שאני נוסע ההעדפה האישית שלי היא גיר ידני, גז ביניים (hill toe) ולנסוע הצד. זאת המטרה שלי בקניה של רכב כזה. אבל היי זה רק אני...

פורסם
נסעתי על הרכב, יוצא לי להיות בפקק פעם בחצי שנה, ובמעט שאני נוסע ההעדפה האישית שלי היא גיר ידני, גז ביניים (hill toe) ולנסוע הצד. זאת המטרה שלי בקניה של רכב כזה. אבל היי זה רק אני...

אני איתך... פה ושם נכנס מדי פעם לפקקים לא מתוכננים אך הנושא הפרקטי היה מאוד חשוב לי - ספסל אחוריו ובגאז' סביר.

אף אחד לא מתעסק בנושא דיי חשוב פה, הרכב ממש אבל ממש לא נראה רכב של 200k ש"ח אלא צפונה והרבה. זה קצת מצחיק אבל תקחו בחשבון רכבים בתקציב:

GTI

VRS

CUPRA

MIATA

רכב מרגש הוא לא רק כזה שזורק בסיבובים, מסתובב נהדר, נוסע מהר ומהנה אלא כזה שאתה לא מפסיק להסתכל עליו ולחייך.

• תוכן חדש...