Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני חצי שנה בערך החלפתי 2 צמיגים קדמיים לצמיגים של דאנלופ.

לצערי, אין לי מושג לאיזה דגם החלפתי בזמנו כי לא ייחסתי לזה חשיבות "כל עוד זה של חברה מוכרת".

אני מעוניין להחליף גם את 2 הצמיגים האחוריים, אני צריך המלצה לצמיגים טובים.

הנסיעה היא נסיעה ממוצעת לחלוטין, לא יותר מדי ספורט, חשוב לי שהבידוד מהכביש יהיה טוב מבחינת רעשים והאחיזה תיהיה טובה.

אני יודע שהמידה של הצמיד שלי היא יותר בעייתית מבחינת מבחר כי זה החתך נמוך.

אם תרצו שאביא את המידה המדוייקת אשמח להכוונה איפה מוצאים את זה על הצמיג.

בנוסף, אני צריך המלצה למקום טוב באיזור חיפה והקריות.

תודה!

פורסם

בוצע חיפוש כמובן, אבל דבר ראשון לא היו המלצות למקום למכירת צמיגים בקריות, ודבר שני השרשור שלי מערב כמה שאלות שלא היו עליהן תשובה בחיפוש.

האמן לי, הייתי מעדיף לקבל תשובות מהחיפוש.

פורסם

קודם כל, אתה אכן צריך לציין מידה מלאה כולל קוד עומס ומהירות כפי שמופיע לך ברשיון הרכב (אאל"ט מדובר ב-215/40R17 87W).

את דגם הצמיגים (ולא רק שם החברה) שיש לך עכשיו תמצא על דפנות הצמיגים.

אתה צריך לציין גם תקציב שלך לענין.

מקומות לרכישה - ערך חיפוש "צמיגים חיפה", ערך חיפוש "צמיגים קריות".

דיונים על המידה שלך - ערך חיפוש "40R17" - דיון אחד, דיון שני ויש אולי עוד כמה, ובטח כאלו שדנים בדגמי הצמיגים שקיימים גם במידה שלך.

פורסם
קודם כל, אתה אכן צריך לציין מידה מלאה כולל קוד עומס ומהירות כפי שמופיע לך ברשיון הרכב (אאל"ט מדובר ב-215/40R17 87W).

את דגם הצמיגים (ולא רק שם החברה) שיש לך עכשיו תמצא על דפנות הצמיגים.

אתה צריך לציין גם תקציב שלך לענין.

מקומות לרכישה - ערך חיפוש "צמיגים חיפה", ערך חיפוש "צמיגים קריות".

דיונים על המידה שלך - ערך חיפוש "40R17" - דיון אחד, דיון שני ויש אולי עוד כמה, ובטח כאלו שדנים בדגמי הצמיגים שקיימים גם במידה שלך.

תודה רבה אחי.

הוספתי צילום של הצמיג, הוא נראה פשוט זוועה או שאני טועה?

pic23t2q3g.jpg

פורסם (נערך)

ברמה של רצוי להחליף ויפה שעה אחת קודם.

מה תאריך הייצור שלהם (בדר"כ הטבעה אובלית עם 4 ספרות)?

זיהיתי אגב את הצמיג בתור פירלי P7 הישן (נכון?). מהדורות שעוד היו ידועים כלא מזדקנים בכבוד באקלים בארץ.

וחדל בבקשה מלצטט הודעה אחת מעליך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

דרך אגב, ראיתי שכולם ממליצים על הצמיג של toyo, אבל מקריאה קטנה מבחינת הדירוגים הוא לא כזה להיט... למשל בצריכת דלק הוא מדורג F בדרגה שבין A-G, ובאחיזה הוא מדורג E בדרגה שבין A-G, אז מה היחוד שלו בדיוק?

פורסם

ה-T1R הוא צמיג ספורטיבי. אתה לא מצפה ממנו שהוא יהיה חסכוני בדלק.

לגבי דירוג הבלימה (ולא אחיזה) ברטוב, שהסקאלה שלו היא מ-A ועד F בלבד ואינה כוללת את D -

דירוג E תקף לדור קודם כנראה ונכון לכעת מופיע באתר של טויו דירוג C.

צריך לבדוק מול נציג טיירקלאב (היבואן) אם יש כבר מלאי חדש עם הדירוג העדכני.

בכל אופן, הדיורג הזה מייצג טווח מסוים, כך שיכול להיות מצב שצמיג שמציג תוצאות בטווח העליון של קטגוריה אחת קרוב מאוד בביצוע לצמיג אחר שמציג תוצאות בטווח התחתון של הקטגוריה הבאה.

פורסם

חוץ ממנו יש עוד צמיגים שיהיו גם חסכוניים בדלק? ומבחינת בידוד רעש? כי בכל מקום אני רואה רק אותו, ואז מגיע לפנצ׳ריות פה באיזור והם מחזיקים רק מוצגים סינים.

פורסם (נערך)

המידת צמיגים 215/40/R17 וברישיון רשום 87V.

בצמיגים שראיתי של TOYO זה 87W, זה אמור להוות בעיה?

את הקדמיים החלפתי לפני חצי שנה בערך ל2 של DUNLOP והם במצב טוב, אז אני רוצה להחליף את ה2 אחוריים.

התקציב? אין לי תקציב מוגדר, אני יודע שה TOYO עולים בסביבות ה500 שקל, אז משהו כזה, אם מדובר על חריגה של 100 שקל לצמיג אבל אני אקבל משהו יותר טוב אז זה גם בא בחשבון.

בנוסף, איך אני משיג אותם באיזור חיפה והקריות?

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם (נערך)

לא נראה לי שתמצא צמיג ספורטיבי יותר בתקציב כזה (אולי מקסיס MA-Z3 יספק, אבל אין יותר מדי חוות דעת לגביו).

אגב, התלונות העיקריות בנוגע ל-T1R היו אורך חיים קצר יחסית (מבחינת קילומטרז') ודפנות רכות שמצריכות ל"א גבוה מהרגיל בנסיעה מאומצת.

אם אתה רוצה צמיג יותר מנהלתי ולחסוך כמה גרושים, אתה יכול להסתפק בפאלקן ZE914.

אגב, אם יש לך אפשרות לרכוש זוג נוסף זהה של דנלופים, זה גם פתרון טוב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...