Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב sql עד סביבות ה3.5k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעת משהו מעניין?

יצא לך לשבת אצלי ברכב במקרה?

סלח לי שאני לא זוכר, פשוט הרבה אנשים נכנסו ויצאו ואני לא כל כך זוכר את השמות.

אני מדבר על המרצדס הלבנה.

פורסם

אני שאלתי אותך איזה סאב יש לך,האמת מיהרתי ובדיוק הייתי חייב לברוח.

איזה סאב של אטון יש לך?

מהמפגשים האלו אני כבר התייאשתי יש שם רק ורק SPL הרבה רעש על כלום.

בגלל זה אני כמעט וכבר לא מגיע למפגשים האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מהמפגשים האלו אני כבר התייאשתי יש שם רק ורק SPL הרבה רעש על כלום.

בגלל זה אני כמעט וכבר לא מגיע למפגשים האלו.

כמו עוד הרבה מהאנשים.

Scan Speak

פורסם

אהלן , שמעתי את ה W7 , מדובר בסאב משובח לכל הדעות אך לא לטעמי בדרך כלל עקב האופי שלו. אני יותר אוהב סאבים פאנציים ופחות מרעידים מה שהוא עושה מצויין, לצורך העניין אני גם הרבה פעמים חותך את התדרים מתחת ל 40H למען מטרה זו אבל זה כבר עניין של טעם ולכן אני יותר אוהב את הביצועים של צמד קטנים איכותיים ומהירים מאשר אחד גדול .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אהלן , שמעתי את ה W7 , מדובר בסאב משובח לכל הדעות אך לא לטעמי בדרך כלל עקב האופי שלו. אני יותר אוהב סאבים פאנציים ופחות מרעידים מה שהוא עושה מצויין, לצורך העניין אני גם הרבה פעמים חותך את התדרים מתחת ל 40H למען מטרה זו אבל זה כבר עניין של טעם ולכן אני יותר אוהב את הביצועים של צמד קטנים איכותיים ומהירים מאשר אחד גדול .

עופר :-) אם לא הייתי קורא את שאר הפסקה.

אבל אני מצטרף לדיעה הזו עם + 1, גדול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אקח את הw6 לבדיקה.

עופר האם יצא לך לשמוע w7?

אפרופו W7 , אני מעדיף את ה W6. לטעמי מבחינת SQ מדובר במוצר טוב יותר.

רק כוכבית קטנה , לא יודע אם היו עידכוני דגמים בזמן האחרון ויכול להיות שאתה מדבר על דגמים חדשים של W6/7. אלו שאני מדבר עליהם הם כאלו ששמעתי בפעם האחרונה לפני כשנתיים בערך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את הw6 אהבתי מאוד היה לי חסר קצת יותר נפח.

ואם יש פה למישהו w7 אשמח לשמוע.

על שני w6 חשבתי ,הם יהיו יקרים מw7 אחד וגם אני לא בטוח שמערכת החשמל שלי תהיה מרוצה מהעניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש לי 8W7 - אמנם שמונה אינטש אבל תהיה בטוח שזה W7

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי עוד אופציה, 2 סאבים הרץ מילה 10 אינצ' מהסדרה החדשה.

הבעיה היא שבאמת אין לי דרך לשמוע סאבים כאלו מבלי לרכוש אותם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, דבר עם דודו מארט סאונד, אתה רוכש עם כוונות רציניות, אולי זה יהיה מספיק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...