Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב sql עד סביבות ה3.5k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

JL מציינים טווח פעולה מומלץ עבור הסאבים שלהם.

הטווח של ה-12W7 נע בין 400 ל-1000 וואט, כש-750W מוגדר כאופטימלי בכל הנוגע לעוצמה ושמירה על אמינות לאורך זמן.

המגבר שלך יספק כנראה משהו באזור ה-600W ב-3 אוהם. אולי לא אידיאלי, אבל עדין צריך לספק, בהנחה שהאופי של הסאב באופן כללי מתאים לך. חוץ מזה, הזכרת שאתה שוקל גם להחליף את המונו.

אולי באחד המפגשים הקרובים יהיה מישהו עם סאב כזה או אחר שיתאים לך ותוכל לשמוע?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן אחליף גם בקרוב את המונו.

כבר חיפשתי אנשים עם W7,במפגשי מרכז לפחות אין אנשים עם W7.

אולי השבוע אגיע למפגש צפון למרות שזה רחוק מאוד.

וכמו שאמרתי מקודם שמתי W7 8 אינצ' על המגבר שלי והוא בקושי זז.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק רק מזכיר לך שהוא פחות נציל מגרסאת ה12 או ה13

אמנם ה12 וה13 ידרשו יותר הספק אבל הם הרבה יותר נצילים וואט פר מטר ויכול להיות שאתה תופתע מההבדל - שווה נסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב לשכנע את רדיו מילאנו להשמיע לי את הסאב אני מפחד לקנות בלי לשמוע ורק על פי חו"ד של אנשים.

בכל מקרה אצטרך להחליף את המונו הספק פחות רלוונטי לעכשיו.

מה שמפתה אותי לקנות מרדיו מילאנו זה האחריות שגם אז שנפגשנו דיברנו על זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, לא יוצא לי להגיע למפגשים בתקופה האחרונה (המערכת בחלקים בארון, ילדה, תחביב חדש וכו').

תודיע אם אתה מגיע, אני אדאג שה 10w7 שלי יגיע למפגש...

SCANSPEAK

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה,אני לא אשאיר אתכם במתח יותר מידי.

החלטתי לקחת סיכון מחושב ולרכוש 13W7AE.

המחיר התאים לי מאוד והיה אטרקטיבי מאוד מאוד גם בהשוואה לחו"ל.

כך שאני ידעתי שאני לא שומע את הסאב לפני קניה,כי צריך לבנות לו תיבה ועדיין במודע החלטתי לרכוש אותו.

בינתיים אני מחכה שג'וניור המאנייק יסיים לבנות לי את התיבה ואני עוד צריך להתקין את המונו החדש.

מקווה שעד המפגש הבא המערכת כבר תהיה על הרגליים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק תתחדש!

אין כאן איפה ליפול, לא עם המונו ולא עם הסאב.

אני רוצה לשמוע כשזה יהיה מורכב ועובד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...