Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שטיחים סיניים בני שנה וקצת, כבר אחד מהם נקרע יחסית אבל הם במצב עדיין טוב.

העניין הוא שהם כבר מלאים בחול וכאלו מהבוץ של החורף. אי אפשר להימנע מכך , כשיורד גשם והולכים על הכביש ואז נכנסים לאוטו אוטומטית כל השטיחים וגם השטיח עצמו מתמלא בחול ולכלוך מגעיל.

האם שובק אבק פותר לכם את הבעיה ? לי אישית אין שואב אבק , יש רק בתחנת דלק ועל ה10 שקל שהוא לוקח עדיף לקנות בקבוק קולה ולהינות ממנו ולא להתאמץ, רק לשתות.

אני מעוניין בהמשך לרכוש שטיחים חדשים עם הלוגו של הרכב ואני כן רוצה לשמור עליהם בתקופת החורף.

שבת שלום !

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מדבר על שטיחי בד או גומי?

בקליאו היו לי שטיחי גומי, הייתי לוקח סבון כלשהו (סבון כלים, סבון לידיים, מה שבא ליד) עם מברשת ומנקה היטב.

עכשיו ב500 יש לי שטיחים מבד, אז בתקופה של החורף אני שם עיתונים על השטיחים ומקווה לטוב. את השטיחים אפשר להעלות הביתה, לשאוב ואם צריך גם לנקות עם מים או עם חומרי ניקוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

זה שטיחי בד הרגילים שמוכרים לך בחנויות.

מה שאני כן רוצה לרכוש זה יהיה כנראה גומי.

ורעיון טוב, תודה.

מנסה לנער עם היד אבל יש כבר שכבות של חול ובוץ שתקועים בתוך השטיחים שזה קורה בד"כ הרבה בחורף.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אני הוצאתי אותם וקניתי מסיליקון/גומי שקופים,מאוד קל לנקות אותם.

אם זה לא יפה אז לפחות לחורץ זה מצוין,כי לא צריך לחשוש מבוץ על בד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני הוצאתי אותם וקניתי מסיליקון/גומי שקופים,מאוד קל לנקות אותם.

אם זה לא יפה אז לפחות לחורץ זה מצוין,כי לא צריך לחשוש מבוץ על בד.

המלצה מאיפה לקנות זוג שטיחים כאלו או בודד?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

כול חנות לאיבזרי רכב מחזיקה אותם,הם די זולים,הרגל לא מחליקה עליהם,בחורף לנקות אותם בדיוק 2 דקות בדוש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם די שקופים וללא צבע לכן לא מאבדים מהמראה שלהם.

פורסם

שים לך קרוקס או כפכפים ברכב, וכל פעם כשתכנס לרכב תחליף נעליים.

או שתעשה את זה הפוך, תשאיר את הנעליים באוטו ותבוא לרכב עם כפכפים.

אני מכיר מישהו שעושה את זה קבוע כבר 15 שנה. כיום נוהג על RS CUP- והוא לא עושה את זה בשביל הניקיון דווקא אלא נוחות.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

בעבר הרחוק הייתי הופך את השטיחים בחורף ( מחלת ניקיון) היום כבר לא

כי הרכב משמש רק אותי. אבל עדיין אני מניח שטיח מגומי פשוט מתחת למושב הנהג

שהנעליים שלי לא יעבירו שחור/שומנים/חול/בוץ לשטיח המקורי. (זה גם שומר עליו שלא יקרע)

אבל פעם בכמה חודשים אני מוציא אותם מהרכב מעביר קרצוף עם מברשת וסבון

לחץ מים חזק, ייבוש של כמה שעות בשמש ויש לי שטיחים חדשים שמריחים תענוג.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
שווה לקנות שטיחים מגומי עם לוגו של הרכב ב200 שקל? הם בכלל יחזיקו מעמד? השטיחים הסינים האלו כבר נראים על הפנים אחרי שנה.

אני לא הייתי משקיע כזה סכום לשטיחים,אצלי יש בדיוק כאלה כמו בתמונה כמעט שנה וחצי ואין שום בלאי.

http://auto365.co.il/product-149-%D7%A1%D7%98_%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%97%D7%99%D7%9D_%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99_%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%A3_4_%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.aspx

פורסם

בחורף שטיחים זה סיוט, בעצם בכללי שטיח זה סיוט.

הכי טוב (אבל לא מבחינת מראה) זה משטח / שטיח גומי שלא יספוג מים נוזלים או יסריח על הדרך.

את שלי ניקיתי אין ספור פעמים ומספיק פעם אחת שתכנס אחרי שיטפון בחוץ ואכלת אותה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...