Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין שילדה למרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפני קניית שברולט אפיקה מהיבואן שמוכר יד 2.

הציגו לי טופס בדיקה (מצורף) שנראה מעולה אך ישנן ליקויים במרכב.

לפי היסטוריית הטיפולים שהוצגה לי (מצורף) אכן החליפו דלת תא מטען ופגושים קדמי ואחורי וכמו כן פגיעה בכנף שמאל קדמי.

לאחר ששאלתי אמרו לי כי הפגיעה היא במרכב ולא בשילדה.

האם הבדיקה תומכת בטענה של נציג המכירות?

האם אכן יש הבדל בין מרכב לשילדה?

האם מרכב = שילדה = שאסי?

האם אובייקטיבית הייתם קונים רכב במצב הזה? או שעלי לברוח?

תודה רבה!

היסטוריה 2.jpgהיסטורית טיפול&#14.jpgבדיקה.jpg

פורסם

את הבדיקה הם הביאו או שלקחתם יחד לבדיקה?

מעניין איך בכל טפסי הבדיקה בין ידיים פרטיות רוב האיקסים ב"לא תקין" ובטפסי בדיקה של סוכנויות זה הפוך.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשאלתך, חלקי מרכב הם פאנלים של פח ופלסטיק שאפשר לפרק מהשלדה, למשל כנפיים, פגושים, גשר קדמי, כל מה שמחובר בברגים לשלדה עצמה.

השלדה זה בעצם הבסיס של הרכב אליו מתחברים כל הדברים ואותו לא ניתן לפרק לגורמים אלא בחיתוך. אם הוא מתעקם בתאונה אי אפשר לתקן למצב המקורי בלי שיראו. לזה מתכוונים בפגיעת שלדה ויש ירידת ערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הי,

תודה רבה על התשובות.

אומי 5 גם אני הופתעתי לטובה מהבדיקה ולכן שאלתי וגם ראיתי בהיסטוריית הטיפולים שהרכב עבר טיפול מקיף לפני הבדיקה'

מסרק גרמושקה כיוון פרונט ועוד רשימה ארוכה של דברים שאני לא מבין ע''מ שהרכב יהיה במצב שהוא נמצא.. כנראה שזה היתרון ברכישה מ UMI גם ביד שניה.

Slowride ואחרים,

אשמח לשמוע האם הרכב שווה בדיקה משלי במכון בדיקה או שלברוח?

תודה רבה!

פורסם

לי יש ניסיון מעולה עם UMI ברכב יד שניה.

ההכנה שלהם שווה לעיתים לא מעט כסף. הם לא מוכנים לרוב להתפשר על המחיר ומנגד את הזבל הם שולחים למגרשים אחרים.

במקרה הספציפי, ממתי הדו"ח? אם הוא בן כמה חודשים טובים יתכן והיה קשה להם למכור את הרכב.

לרכב של 15-20 שאני מתכוון לקחת להרבה שנים אני מסתפק בזה.

לרכב של 40 אני לוקח לבדיקה משלי.

A3

A4

פורסם

תודה רבה מתניה,

אכן הבדיקה היא מתאריך 27/07/15 וכמה פעמים כבר שמעתי מהסוכן מכירות שהרכב ננעל ומשהו כבר שילם את המקדמה ואז ביטל את הרכישה מסיבה כלשהי.. הסוכן מכירות טוען שהאחרון מצא פורד מונדאו , לא יודע כמה זה אמין..

הם רוצים על הרכב 35 אלף..

שאתה אומר שאתה מסתפק בזה לרכב של 15-20 האם אתה סומך על כך שאין פגיעות שילדה?

אשמח לשמוע מעוד אנשים האם הרכב שווה בדיקה או שברור שמסתתרת פגיעת שילדה מתחת לפגיעת המרכב?

תודה.

פורסם

אם מה שאתה חושש ממנו הוא רק מצב השילדה והמרכב קח את הרכב לבדיקת שילדה ומרכב במכון בדיקה מטעמך.

מדובר בכ250 שקלים, כחצי מחיר מבדיקה רגילה. אם זה מה שיעשה אותך שקט לטעמי שווה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
את הבדיקה הם הביאו או שלקחתם יחד לבדיקה?

מעניין איך בכל טפסי הבדיקה בין ידיים פרטיות רוב האיקסים ב"לא תקין" ובטפסי בדיקה של סוכנויות זה הפוך.....

ערב טוב,

בדקתי עכשיו ונראה שאתה צודק טופס הבדיקה ששלחו לי הוא של מכון מממ אבל נרשם שהבדיקה נעשתה בפארק ראם.

איך זה יתכן אם אין למכון סניף שם אלא רק בבני ברק ובירושלים???

שמריצים פארק ראם בגוגל ישר קופץ אתר מסירת רכבים של UMI, חשוד??

צרפתי שוב את הטופס לשם הנוחות.

אשמח לשמוע את דעתכם,ללא שם.jpg

האם הבדיקה מפוברקת ברמה כזו או אחרת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה כלקוח צריך לצאת מנק' הנחה שהבדיקה שלהם תמיד תהיה מפוברקת ולבדוק בעצמך. לא משנה אם מדובר במוכר פרטי או בחברה גדולה, אנחנו בישראל. לא בקנדה.

אני לא מאמין במכוני בדיקה והייתי הולך לבדוק את הרכב במוסך שאני מכיר.

הפשרה של בדיקת שלדה בלבד ב250 ש"ח בהודעה של פרקש7 נשמעת הכי מתאימה למקרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברח, תמיד, כל עוד הכסף אצלך, עד שתמצא מציאה שלא

תצטרך לשאול שאלות לגביה.

תמיד יש את אותו סוג ודגם רכב רק בלי אותם ליקויים.

תמיד יש רכב מסוג אחר שהוא יותר טוב מראש,

בלי ללכלך על שברולט אפיקה כי אני לא יודע אפילו מה זה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...