Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat ibiza 1.0 2016

liberfarb
שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ניתן לרכוש כן , אבל חכה לפחות חודש שאנשים יוכלו גם לקבל אותו ולקבל תמונה יותר טובה על איך הרכב בתנאי היומיום.

או שפשוט תיגש בעצמך לנסיעת מבחן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיים שיפור משמעותי באיכות החומרים, קיים מסך מגע קטן ושדרוג באיבזור לעומת הAM5 (עצור סע, בלוטוס USB שליטה מההגה, לוח שעונים זהה לחלוטין למה שקיים בלאון. עם מחשב דרך מפורט ויפה.כל מה שחייב להיות בכל רכב) כיול מתלים שונה משפר את הנוחות, אין הבדלים חיצוניים בכלל. (רק ברמות גימור הגבוהות)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיים שיפור משמעותי באיכות החומרים, קיים מסך מגע קטן ושדרוג באיבזור לעומת הAM5 (עצור סע, בלוטוס USB שליטה מההגה, לוח שעונים זהה לחלוטין למה שקיים בלאון. עם מחשב דרך מפורט ויפה.כל מה שחייב להיות בכל רכב) כיול מתלים שונה משפר את הנוחות, אין הבדלים חיצוניים בכלל. (רק ברמות גימור הגבוהות)

נוסף פס לד מקדימה בפנסים , ופנסים אחורים מקבלים את הצורה שיש לאיביזה FR של היום.

קיים סיקור על האיביזה 1.6 2016 החדשה או 1.2 טורבו של ה 90 כוח סוס ידנית, חפש ביוטיוב.

אומרים שהמנוע 1.0 לא יהיה הכי נוח לחיות איתו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התרשמות שלי מנהיגה באיביזה מתוחת הפנים עם מנוע ה-1.0 ליטר היא כזו.

1. חיצונית הנגיעות שוליות ולא ממש משנות את ההופעה

2. בפנים, איכות החומרים שופרה, נוספו חומרים רכים במקומות החשובים (מסעד היד בדלת היה בעבר פלסטיק קשה ועכשיו רך) ונגיעות צבע בתא הנוסעים האפור-שחור והמדכא. כמו כן מסך מולטימדיה עם מצלמת רוורס שבהשקה בכל אופן אפשר ממשק מלא עם הטלפון הנייד בתצוגה.

3. הנוחות שופרה ביחס לדורות הקודמים, הוחלפו קפיצים, בולמים ומוטות מייצבים. זה לא רק נאמר על ידי אנשי היצרנית - אלא באמת מוחשי בנסיעה.

4. מנוע שלושה צילינדרים בנפח ליטר מוגדש טורבו שמגיע בשתי רמות הספק (95 ו-110). בכל סוג נסיעה הם היו פשוט יחידת כוח מאוד מרשימה, יעילה ובעלת רצועת כוח בהחלט מספקת. אפילו בעמידה בעיר במנוע קר אין זכר לרעד ולרעש המגעיל של מנועי שלושה צילינדרים פחות היי-טקיים (מצד שני, לאו-טק זה לא דבר רע - הפטיש שלי מתקלקל בתדירות הרבה יותר נמוכה מהמחשב בבית...).

5. לא הייתי רץ להמליץ עליה, היא רחוקה עדיין ממובילת הקטגוריה. אבל ביחס לפלטפורמה מאוד וותיקה שהמחליפה שלה מעבר לפינה מתיחת הפנים והמנועים החדשים משאירים אותה רלוונטית ברמה של לפחות לבצע נסיעת מבחן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן , כשאתה אומר " היא רחוקה עדיין ממובילת הקטגוריה " לאיזה רכב התכוונת שהוא מוביל בקטגורית הסופר-מיני ? מסקרן אותי מאוד לדעת .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכוניות כמו סקודה פאביה, פיג'ו 208 או מאזדה 2

אני מדבר על היבטים כמו נוחות נסיעה (גם בהיבט של שקט), מרווח במושב האחורי, בטיחות (יש לה 4 כריות אוויר), למאזדה ופיג'ו יש עוד שנת אחריות על השתיים של צ'מפיון, התנהגות, וגם על התחושה הכללית של מכונית שנעים לשבת בה.

זה לא שהאיביזה המחודשת לא טובה, כמו שכתבתי היא עדיין רלוונטית וזו מחמאה גדולה למכונית שהוצגה במקור ב-2008. ביחס למחיר שלה שהוא נמוך בכ-13,000 שקלים מהמתחרות שהזכרתי היא גם תמורה טובה למחיר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכוניות כמו סקודה פאביה, פיג'ו 208 או מאזדה 2

אני מדבר על היבטים כמו נוחות נסיעה (גם בהיבט של שקט), מרווח במושב האחורי, בטיחות (יש לה 4 כריות אוויר), למאזדה ופיג'ו יש עוד שנת אחריות על השתיים של צ'מפיון, התנהגות, וגם על התחושה הכללית של מכונית שנעים לשבת בה.

זה לא שהאיביזה המחודשת לא טובה, כמו שכתבתי היא עדיין רלוונטית וזו מחמאה גדולה למכונית שהוצגה במקור ב-2008. ביחס למחיר שלה שהוא נמוך בכ-13,000 שקלים מהמתחרות שהזכרתי היא גם תמורה טובה למחיר.

דעתי סקודה פאביה זה אותו דבר רק בודי שונה. ומאזדה,פיג'ו לא בקטגוריה בכלל מזדה 2 טיפה מתקרבת בנוחות אבל לא במנוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפאביה באה עם שלדה חדשה ובסיס חדש יותר ככה שהיא לא ממש בודי שונה, יש גם הבדלים בכיולים של חלק מהמכלולים , ה208 מאוד בקטגוריה(סופרמיני) ורלוונטית עם המנוע והגיר העדכניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הן אותו הדבר חוץ מהפלטפורמה שלא זהה (PQ25 באיביזה ועירוב של PQ26 ו-MQB בפאביה), הממדים החיצוניים, המנוע השונה לחלוטין, המומנט, נפח תא המטען... להמשיך?

ובבקשה תסביר למה פיג'ו 208 ומאזדה 2 לא בקטגוריה? אלו ואלו מכוניות סופר מיני יתרונות אחדים לזו ויתרונות אחדים לזו.

אתה מתכוון שאינן עומדות בתחרות מבחינת טיב המכונית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הן אותו הדבר חוץ מהפלטפורמה שלא זהה (PQ25 באיביזה ועירוב של PQ26 ו-MQB בפאביה), הממדים החיצוניים, המנוע השונה לחלוטין, המומנט, נפח תא המטען... להמשיך?

ובבקשה תסביר למה פיג'ו 208 ומאזדה 2 לא בקטגוריה? אלו ואלו מכוניות סופר מיני יתרונות אחדים לזו ויתרונות אחדים לזו.

אתה מתכוון שאינן עומדות בתחרות מבחינת טיב המכונית?

האיביזה החדשה אותו דבר כמו הפאביה החדשה אפילו יותר טוב בצריכה יותר עדכני.

ואומר לך מנסיון אחרי נסיעות מבחן לפני קניית רכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...