Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיף לקרוא, והכי חשוב שאתם מרוצים.

מצד שני, אחרי האימפרזה שלך גם קטנוע 50 סמק זה שיפור :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקפיץ בשביל עדכון!

אם יש שאלות אשמח לענות ואני ימשיך לעדכן!

סוף סוף מצאתי בן אדם שכותב תגובות על רכב ואין צורך בהוצאת מילים ..

מה רמת אייבזור רכשתם מה התוספות ?

האם רכב עולה בקלות עם עומס מלא 5אנשים ?

האם תא מטען מספיק גדול ?

האם עשית השחרת חלונות ?

איך הוא מושך כאשר רכב עמוס עם 5 נוסעים ומזגן דולק ? האם מצליח להאיץ טוב מי120-80 ?

איך עובדת בקרת שיוט ברכב הזה וגם הגבלת מהירות ?

איך משדרגים מפות ישראל במערכת ניווט ?

לי יש פתרון לכל דבר למעשה מתכוון להתקין כל התוספות לבד במידה וארכוש רכב הזה(חיישני רוורס וגם מצלמה כולל שדרוג גרסת תוכנה של מולטימדיה,מגני רוח ).

פורסם

תוספות האבזור היו מגיני רוח, חיישניי רוורס, הרחבת אחריות בשנתיים, קודן לרכב (אל תשאל אותי למה אבא התקין את זה). נראה לי שזהו. יש עוד דבר אחד אבל אני ירחיב עליו עוד רגע.

תראה, עליות עם רכב מלא עוד לא עשיתי. אני כן יכול להגיד לך שעם 3 אנשים כבדים הוא נוסע ממש בסדר, ובמישור הוא ממש בסדר עם 5 מבוגרים. גם כאשר המזגן דולק.

מה שכן- אל תשכח שמדובר רק ב900 סמ"ק ככה שאין מה לצפות לביצועים של 1.6 טורבו לדוגמא. למעשה גם לא ל1.4. אתמול היה טיול נהיגה, עם אחד החברים שהשתתפו יכתוב מנקודת מבטו על הרכב אשמח. בכל אופן, בקו ישר האוטו נסע טוב אבל ממש לא קרוב לרכבים האחרים.

תא המטען מספק לחלוטין אותי ואת המשפחה אבל... תגדיר מספיק גדול? תא המטען אינו ענק ולדעתי אם אתה צריך מקום ל5 אנשים קבוע הוא לא מתאים.

השחרת חלונות עדיין לא עשיתי- יעשה בקרוב מאוד.

בקרת השיוט ומגביל המהירות עובדים נהדר בלחיצת כפתור אבל לא ביחד לפי מה שאני יודע.

אין לי מושג איך משדרגים מפות במערכת הניווט, היא לא מעניינת אותי.

עכשיו ככה, אני רוצה להגיד תודה לדאצ'יה בפורום (מתנצל שאינני זוכר את שמך!). פניתי אליו בהודעה פרטית בנוגע לשאלה מסויימת והוא הפנה אותי לבחור בשם אסף. אסף בן אדם מדהים ועזר לי מאוד! היה סבלני וענה כל השאלות שלי גם כשהייתי דיי נודניק! בנוסף החלטתי לרכוש מגיני דלתות שלפחות לדעתי, משדרגות את המראה של הרכב.

אני כנראה ירכוש כרטיס סים לרכב וככה יהיה לי וויז מובנה אבל אני עדיין לא בטוח לגבי זה כיוון שהמעמד לטלפון והמסך שלו לגמרי מספיקים להכל.

אם כבר הוקפץ אז אני ירשום עוד כמה דברים שעלו עם הזמן- קורה A שמאלית מסתירה בכיכרות את שדה הראיה. למדתי להסתדר עם זה בהסתת הגוף לפני הפנייה. זה פשוט חובה.

צריכת הדלק כאשר מדובר בצריכה עירונית בלבד עם פקקים מאוד כבדים היא 1/10.9 באופן דיי עקבי. בין עירוני מהיר 1/13.8-1/14.5.

ביום חמישי בערב ראיתי שהיה לי חסר מעט נוזל קירור (במעמד קבלת הרכב אמרו לי שזה כנראה יקרה וזה הגיוני) וכן היה כבל כלשהו שלא היה מחובר כי התופסן שלו לפרנס נשבר. יום שישי ב8 בבוקר הגעתי, ללא תיאום מראש חשוב לציין, למוסך קרסו בבני ברק. האנשים מאוד נחמדים, היה כיף להגיע ולקבל באמת שירות טוב. הרכב נלקח ללא בעיות כלל (הופתעתי כיוון שבאמת הייתי ללא תיאום) והכל סודר ללא שום בעיות וללא עלות. אז תודה רבה גם להם!

פורסם

אז באמת היה חסר מים והכבל באמת לא היה מחובר?! מזל שפתחנו מכסה מנוע :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן, בדקתי בבוקר שמן ומים. שמן היה מספיק, מים מעט חסר.

הוסיפו מים וחיברו את הכבל הזה. עכשיו הכל מחובר.

פורסם

גם אנחנו יכלנו לחבר :lol:

ZOOM-ZOOM

פורסם

דבר ראשון, אתה בקושי להחליף מגבים מסוגל.

דבר שני, הרכב באחריות. לשם ההתעסקות אני יקנה איזה קליאו ששמעתי שעפות לה רפידות מרוב בלאי.

פורסם

אל תזלזל בשומאכר, הוא מבין בנזילות מים.

קורה A רחבה זו מחלה של כל הרכבים החדשים שנתקלתי בהם. תקנות הבטיחות מסתירות לנו שדה ראייה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שמעתי טיול? שומאכר אני גם עם לאון ואם אתם עושים איזה טיול או מעוניינים בנסיעה לבית אורן / נס הרים ברגוע הקפה והפינג'ן עליי

פורסם

מוזר שחסר מים ,איך הם מסברים את זה ?כמה היה חסר ואיפה ?

לא הבנתי ,איזה כבל היה מנותק ולמה הוא שייך/מחובר?

מה אתה מתכוון במשפט :"בקו ישר האוטו נסע טוב אבל ממש לא קרוב לרכבים האחרים."...טוב או לא ? לפי ספר הוא פותח ב11 שניות עד 100 שהמון רכבים מיני וגם משפחתיות עם מנועים גדולים עושים ב12 פלוס..

כמה רוצים על התקנה של WAZE ?לפי דעתי במחיר שקרסו מבקש עדיף להזמין מערכת פי 10 טובה על בסיס אנדרואיד עם המון אופציות.

מה עם מצלמה רוורס ?אם אתה רוצה אפשר לעזור לך בנושא....יש קצת ידע.

פורסם

היה חסר במיכל והוא האינדקציה למים בראדיאטור (אין פתח בראדיאטור עצמו) ונאמר לי במעמד קבלת הרכב שזה עלול לקרות. לא היה חסר הרבה, אנחנו מדברים על ממש שערה מתחת למינימום.

כנראה כבל כיוון גובה אורות.

הרכב נוסע מעולה ביחס למחיר שלו ולמתחרות שלו אבל ביחס למנועים מוגדשים אחרים? חסר לו. הגיוני כיוון שהוא ממש קטנצ'יק ביחס למנועים אחרים. מצד שני, אין שום דבר אחר חדש במחיר שלו ככה שזה תלוי למה אתה משווה. מנועים קטנים אטמוספרים? עדיף עשרות מונים עליהם. מנועי טורבו אחרים? חלש מעט אבל הם עולים יותר. משמעותית יותר.

לא זוכר כמה רוצים על התקנת המערכת אבל בוא נגיד שאם עד עכשיו אין כנראה שהמחיר שלה היה דיי גבוהה.

לגבי מצלמת רוורס, תודה רבה! אבל וויתרנו עליה לא בגלל המחיר אלא בגלל שבאמת אין צורך בה. הראות לאחור מעולה והחיישנים מספקים את העבודה. ברכב ההדגמה הייתה מצלמה וחניתי ללא העזרה שלה. היה יותר קל לי אישית.

פורסם

הכל זה עניין של הרגלים. ברכב הקודם הייתה לי מצלמת רוורס ולא הייתי מסוגל לחנות בלעדיה. ברכב הנוכחי יש רק חיישנים והתרגלתי אליהם ונוח בלי המצלמה. הרגל בלבד.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...