Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש מערכת חדשה c4 2011

or232
שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי לרכב רמת גימור comfort ויש לי כמה שאלות:

ברכב יש מערכת מובנית יש אפשרות להחליף אותה למולטימדיה? מה שחשוב לי בעיקר זה הbluetooth אם כן אפשר קישורים לכאלה שיוכלו להתאים?

במידה ולא: נתקלתי בדבר הבא באיביי:http://www.ebay.com/itm/BLUETOOTH-CAR-ADAPTER-MUSIC-CD-CHANGER-MP3-GPS-FOR-CITROEN-C4-PICASSO-06-/151741675998?hash=item23548239de&vxp=mtr

זה מתאם השאלה היא אם הוא שומר את השליטה מההגה או מבטל אותה?

יש גם כמה סוגים כאלה ואני לא יודע איזה מהם מתאים רשום שם עד 2011 אבל אולי הכוונה לדגם שלפני מתיחת הפנים..

בנוסף פירקתי מהרכב הקודם את המערכת: clarion cz702, crunch 900.4, morel tempo 6.5,אחוריים

SRQ6933R

6x9 clarion, סאב

TS-W309D4 pioneer.

הייתה חסרה לי עוצמה ברכב הקודם וחשבתי לשדרג משהו השאלה מה צריך את המגבר או את הקומפוננט? או גם וגם?

עוד שאלה אני מבין שכדאי גם להוסיף בידוד לדלתות הקדמיות, יש משהו מומלץ לבקש? את ההתקנה אני אבצע באוטוס' בחיפה.

התקציב משתנה אם זה כולל מולטימדיה או לא..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

טוב, מסתבר שיש ברכב מערכת מולטימדיה מקורית של סיטרואן, ממש הופתעתי כי זה לא אמור היה להיות ברמת הגימור הזו, אז זה ירד מהפרק.

ברכב הקודם הייתה חסרה לי עוצמה (לא מהסאב), השאלה מה כדאי לי לשדרג את המגבר או את הקומפוננט?

הסאב גם בעייתי הוא 2 סלילים 2ohm והמגבר הוא 4 ערוצים שכרגע מוציא לסאב 8ohm..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו?

אני כרגע שוקל להחליף את הקומפוננט ואם תחסר לי עוצמה אחליף גם את המגבר.. מתכנן להשקיע עד 1500 כולל התקנה

חשבתי אולי על morel virtus, אשמח לקבל עוד המלצות..

עוד שאלה, על הנייר המגבר חזק, השאלה היא אם המספרים שמוצהרים באמת נכונים ואם לא כמה הם בערך ואיך אפשר לבדוק?

וגם כשהוא מגביר את הסאב על 8ohm (מלבד זה שהועצמה יורדת בחצי) יש עיוות בצליל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר הזה לא חזק ולא נעליים.

אגב, מה הדגם המדויק שלו GP, PZ, PZT?

הסאב הוא 2 סלילים של 4 אוהם, אבל המסקנה של חיבור סופי ב-8 אוהם (או 2 אוהם) נכונה.

הפוך, דווקא בחיבור בהתנגדות גבוהה יותר, למעט ההספק, שאר הנתונים משתפרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הנתונים שקראנץ' מציגים הם נתוני מקסימום (שגם להם כנראה אין קשר למציאות). ההספק הנומינלי הוא אולי חצי מהם.

אפשרויות שאני חושב עליהם הם החלפה למגבר נורמלי וחזק יותר

או הוספת מונובלוק לסאב ושימוש במגבר הקיים בגישור (ההספק יעלה אבל שאר הנתונים יפגעו קצת).

מאחר ואמרת שאת ההתקנה אתה הולך לבצע אצל אוטו'ס,

אני מציע לגשת אליו ולקבל הצעת מחיר/התקנה לאפשרות אחת או יותר, ולחזור להתייעצות.

בנימת אגב, חבל שאין לך את האפשרות להישאר עם ה-CZ702, משום שהוא מציע איכות ואפשרויות כיוון טובות יותר מכל מערכת מקורית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי תודה בינתיים, אכן אין ספק שהcz702 מכשיר מעולה, אבל אני מעדיף את המולטימדיה וגם לא רוצה לאבד את השליטה מההגה ולכער את הפרונט בהתאמה למכשיר חיתוכים וכו'.. אקפוץ אליו בימים הקרובים ואעדכן..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, ברורים לי השיקולים בלא להתקין אותו.

אני מציע לבחון גם אפשרויות בפורום יד שניה.

ראיתי שם אודיסון LRx קרוב לתקציב שלך, והרץ EP4X קצת מתחת ועוד כמה אפשרויות שעשויות להיות רלוונטיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מקודם אצל שרון, הוא הציע לי 2 הצעות:

מגבר mb quart oa800.4, קומפוננט dl-c6.2, זה האופציה הזולה יותר.

ומגבר rainbow beat 4, קומפוננט: sl-c6.2.

איך ההצעות?

לא נוקב במחירים כי זה עדיין לא סופי אבל פחות או יותר זה הפרש של כ1000 שקלים שאני לא ממש רוצה להשקיע אם אין הבדל גדול..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי היכרות עם מי מהמגברים, אבל הנתונים היבשים (THD, SNR, Damping Factor) של הריינבואו עדיפים במעט על אלו של ה-MB, אבל לא באופן משמעותי.

גם הקרוס של הריינבואו רחב יותר ויש לו כניסות Hi-Level מה של-MB אין ויצריך שימוש במנחת חיצוני (בהנחה שאין יציאות RCA למולטימדיה המקורית).

מדוע יש בהצעה קומפוננטים? חשבתי שיש לך את הטמפו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על עזרה, אכן יש קומפוננטים, כי גם אותם אני מלכתחילה חשבתי להחליף.. איך אלה שהוא הציע לי ובכללי איך הקומפננטים של rainbow לעומת morel?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי היכרות עם הסטים האלו.

יצא לי לשמוע מזמן (עשור) סט כלשהו (פשוט לא זוכר איזה) של ריינבואו ולטעמי הוא היה בסדר אבל קצת בעל הענות שטוחה. הזכיר לי משהו את הדוטק הישן של מורל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר הלכתי על ההצעה השנייה, כי זה גם חסך לי חיבור של מנחת אבל אני לא ממש מרוצה מהתוצאה..

חסרה לי עוצמה יש לי תחושה של אותה עוצמה עם הציוד הקודם, המתקין אמר שזה בגלל שהיציאות של המערכת שהן חלשות, הגיין במגבר על הכי גבוה.

וגם האיכות לא ממש טובה הצליל נשמע עמום מידי כאילו אין הפרדה טובה בין הבס לטרבל..

מה יכולה להיות הסיבה ומה כדי לי לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...