Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 comfort 1.6 2012 או יונדאי I35 Supreme 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר 13 שנים עם C5 2002 , הגיע הזמן להחליף את הרכב.

לגבי הC5 אני מכיר בדיוק את הסיכון מול התמורה המצוינת למחיר, קראתי בפורום על כל הבעיות עם מנועי THP עם שרשרת התזמון ולכן אני בעיקר מחפש רכבים מחברת ליסינג שבהם כבר הוחלפה השרשרת בסט המשופר, כנ"ל לגבי בדיקת הטיפולים במניפת הטורבו.

לגבי הI35 אני לא כל כך מכיר, אשתי חושבת שהגיע הזמן להפסיק את החתונה הקתולית עם הסיטרואן. אשמח להמלצות או דגשים שיש לבדוק לגבי הרכב.

קיים עדיפות לפחות לגבי הסיטרואן לבצע מול חברת ליסינג על מנת לבצע טרייד אין ולקזז מהמחיר את הסיטרואן הנוכחית בשווי בערך 5,0000 ש"ח.

פורסם

למה הגיע הזמן להפסיק את החתונה הקתולית עם הסיטרואן?

באם אתה מכיר את הסיכונים ומודע לתמורה המצויינת,

מה רע בלקנות את "הבת הצעירה של הכלה הנוכחית שלך".

פורסם

הסיטרואן עדיפה מכל הבחינות בתור ״ אוטו ״ ... אם אתה מוכן לקחת בחשבון את התקלות וקריסת המחירון אז אין מה להתלבט , לגבי הטרייד אין נסחפת עם ה 5000 שקל, הרכב שלך שווה בטרייד אולי 2000 .... וזה עדיין לא משנה את העובדה שיגידו לך שבעסקה חישבו אותו ב 5000 או אפילו במחירון .....

אם תמכור את הרכב לבד תוכל לרכוש את הסיטרואן בחברת ליסינג באותו המחיר גם בלי הטרייד .

פורסם

אני אבדוק את כל האופציות, הרכב כמובן נוסע אז אני מאמין שאפשר לקבל כמה גרושים.

למישהו הערות או הארות לגבי הi35?

פורסם

לקבל כמה גרושים תקבל, זאת לא הבעיה.

העניין הוא שתשלם על הרכב שאה לוקח הרבה יותר כסף כי מעורב כאן טרייד אין.

תנסה ותראה בעצמך, תיגש למגרש ואל תזכיר אפילו במילה את הטרייד אין, תגיע למה שתגיע, ורק אז "תיזכר" שיש לך סיטרואן C5 ישנה, תראה מה יהיה לנציג להגיד.

פורסם

כמובן שישאלו אותך ״ על מה אתה נוסע היום ״ יש לך טרייד ? תגיד להם קונה במזומן ! תתמקח. תתווכח ואחרי שתגיע למחיר הכי נמוך שניתן ( למרות שאין דבר כזה אצל סוכני מכירות ) תנסה לבדוק ״ אולי בכל זאת אתן לכם את הרכב שלי ....״ ואז תראה שיגדו לך ״ אין לי מה לעשות איתו ״ אנחנו לא לוקחים כל רכב ״ ״ טרייד זה תמחור שונה ועסקה שונה ״ ושאר חרטות .....

פורסם

עשיתי את זה, הגעתי ל71,000 עבור c5 עם 81k ק"מ עלתה לכביש באוקטובר 2012... ואז הכנסתי את הרכב דלי, והוא אמר שאם הרכב נוסע ישמעו רק את המנוע ונגיע לאזור 65-66....

וזה לפני שלקחתי את הרכב לבדיקה אצל מוסך לפי העדפתי והם התחייבו לתקן כל רג'קט....

קשה מאוד ביום שישי להספיק הכל ואני אנסה לשלב גם באמצע השבוע...

רציתי לדעת לגבי הi35 אם יש מחלות ילדות, בעיות מוכרות וכו'

פורסם

הייתי בשלמה סיקסט ולובינסקי מחיר הבסיס שונה אך המחיר הסופי כמעט זהה בהתאם למצב הרכב... מדובר על הפחתה של 27%—35%..

פורסם

אם עבדת שם אתה צריך לתת טיפים לי ולא הפוך? מה אתה ממליץ?

בכל אופן שלמה סיקסט הציעו את 27% על מחירון נמוך ואמין יותר...

פורסם (נערך)

ומתי הצגת שם את הטרייד ? אני מנסה לקחת ממך כמה שיותר פרטים כדי לדעת איך לכוון אותך מולם ...

ראית בדיקה ?

עריכה אחרונה על ידי נירביץ
  • תוכן חדש...