Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן "לאמדא" בגולף !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בגולף 2001

אז זה ככה ... האוטו מוציא מהאגזוזט ריח מסריח בצורה לא נורמלית, והתופעה הזאת מביאה איתה עוד ועוד תופעות

המנוע כבר לא עובד חלק וברמזורים מרגישים רעידה (לא קבועה) של הרכב והאוטו ,אוכל, דלק בצורה לא נורמלית

במוסך מורשה אמרו לי שזה מהחיישן למדא שתמחבר מהממיר למנוע או משהו כזה

וזה עולה לעזזל משהו בסביבות ה 1500 - 2000 שקל... להאמין להם בכזאת קלות אני לא יכול

האם זה זה... האם אפשר לבדוק את החלק אם הוא תקין, האם כדאי לקנות מחלקי חילוף והאם חיישן של מנוע 1600 מתאים לאוטו שלי בנפח 2000 ?????... והאם זאת בכלל לא הבעיה הזאת של החיישן -ועוד שאלה - - - יש אפשרות שזה קשור לחיישן חום ?

תודה רבה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

איזה מוסך מורשה היית ?

ג.ג.ג ברעננה ?

צמפיון בתל אביב ?

תלך למוסך צ'מפיון בתל אביב יכול להיות שעבדו עליך עם הכסף זה קרה למישהו שאני מכיר פעם

שהלך למוסך ברעננה אמרו לו משהו עם מחשב וכמה אלפים עולה

הוא הלך לצ'מפיון בתל אביב אומנם היה צריך לחכות קצת אבל זה נגמר רק בכמה מאות ( 200-500 )

לא בכמה אלפים.

מקווה שעזרתי

פורסם

אם אתה חושד במוסך שנתן לך את האבחנה - פשוט גש למורשה אחר וקבל גם ממנו אבחנה. אם שתי האבחנות זהות, אזי חשדת (ברוב המקרים) בכשר. אם לא, למדת ממי להזהר. דע לך שרוב המוסכים הלא אמינים (והרי הם מודעים לכך שהם מנסים למכור לך לוקשים) לוקחים בחשבון שלא תבדוק הבעיה במוסך אחר בגלל חוסר זמן/סבלנות/וכו'. אבל מדובר בכסף שלך ולא שלהם. תמיד כדאי לבדוק, בסכומים שכאלה.דרך אגב, מעולם לא ראיתי חיישן שכזה; האם הוא נראה כמו חיישן רגיל? לדוגמא ABS? כי אם כן, אז כדאי לשקול לקנות אחד כזה בחוץ ולהרכיב לבד. לא חושב שזה מסובך במיוחד. תראה מה כתוב עליו (שם יצרן הסנסור) ותשאל כאן בפורום מי היבואן של יצרן זה. יש הרבה הפתעות מחיר בתחום...

פורסם

ממליץ על משה זר בפ"ת, אני ממליץ עליו הרבה ועד כה לא היו נפילות

רח' הרכב 5 פתח תקוה (הכניסה ליד גליס 17) טל. 03-9341320

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה :mm_yeah: הייתי אצל משה זר בעיניין חיישן למבדה, עלה 400 ש"ח חלופי לאיביזה 1600

ממליץ החום, בן אדם מקצועי וסבלני.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...