Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

קיבלתי את הרכב בשעה טובה.

הרכב הגיע עם קודן שהתקינו גיל קאר, מדובר בקודן בעל 5 ספרות.

(לא מצאתי תמונות באינטרנט, אצלם יותר מאוחר אצלי ברכב)

אני מעוניין לשנות את הקוד ולא מצאתי הוראות באינטרנט.

ניסיתי להעזר בחבר פורום שעובד בתחום אך ההוראות ששלח לי לא עזרו.

אשמח אם מישהו יוכל לרשום הוראות לשינוי הקוד.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם מדובר ברכב חדש מהיבואן , בדרך כלל מצרפים לניירת שקבלת דף הסבר לשינוי הקוד. מהזכרון הדפוק שלי אנסה לשחזר את התהליך וללא אחריות הכנס קוד לחץ 10 שניות על מס' 5 הכנס קוד חדש- צפצוף או הבהוב. חזור על הקוד החדש-צפצוף או הבהוב סוף תהליך. הקוד החדש הוטען . מענין אם התהליך שתארתי זהה לזה שקבלת מהחבר . עדכן.

פורסם

גם אני קיבלתי עם הפיאט כזה דף,זה אמור להיות במעטפה של גיל קאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

דוד - דומה למה שהחבר שלח. אבל ניסיתי ולא עבד. צריך לפתוח סוויץ' אחרי הקשת הקוד?

יוליאן - לא הגיע דף, אני גם חיפשתי.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה הקודן:

(אני יודע שהתמונה לא משהו, מקווה שזה מספיק ברור)

DSC_0148.JPG

פורסם

תום, זה בדיוק מה שעשיתי וזה לא הועיל. זה עבד פעם אחת אבל צפצף לא כמו שצריך לצפצף באמצע התהליך.

פורסם

Dorsht,

יש לי גם קודנית כזאת ולפני זמן לא רב שיניתי בדיוק לפי הקישור שתום שלח לעיל.

עשית בדיוק?

בכל מקרה,

תנסה לעשות שוב ללא השתהות בין השלבים.

שים לב שאתה לא טועה בהזנת קוד אימות בפעם השניה. ואני ממליץ לרשום את הקוד החדש במקום מוצפן שמא תשכח אותו.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ברור שעשיתי בדיוק. זאת לא הפעם הראשונה שאני משנה קוד בקודנית.

הפעם פשוט זה לא צלח. ניסיתי עוד מדריך שמתן (matansab) שלח לי, גם לא עבד.

פורסם

אני מבין שכבר שינית בעבר את הקוד. יש מצב שישנה הגבלת כמות שינויים? מעניין.

פתרון נוסף:

תיגש לחברת גיל קאר הם ישנו לך ללא עלות. כך נאמר לי ע"י נציגי החברה עוד לפני שידעתי כיצד לשנות לבד.

בטלפון הם לא מסבירים כיצד להחליף.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא שיניתי קוד בעבר, שיניתי ברכבים אחרים, ברכב הזה לא שיניתי מעולם (זה רכב חדש). מה שכן אני יודע שהקוד הדיפולטי הוא 1111 וזה לא הקוד שלי עכשיו.

יש לגיל קאר סניף בבאר שבע? עד כמה שידוע לי לא. אני לא אסע עד אליהם לחולון או תל אביב בשביל לשנות קוד.

פורסם

מה קשור קוד דיפולט?

אני יודע שלעיתים יש מתקינים שעושים חלק מההתקנות המקומיות אצל יבואן הרכב.

מציע לפנות לאולם המסירה בענין זה.

• תוכן חדש...