Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר? מאליבו 2009 מנוע 3.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

היום אבי התקשר להודיע לי שנדלקה לו נורת Check Engine והרכב החל לעבוד לאט יחסית ולא העלה הילוכים מעבר לשלישי (רוורס נכנס ללא בעיה).

בדקתי לפי ELM327 ו torque pro ומצאתי 2 שגיאות ממחשב הרכב.

P0776

P0700

כמו כן הודעת Service Engine Soon למרות שאבא שלי ביצע טיפול לפני שבועיים בערך

הרכב עבר 105000 ק"מ.

Screenshot_2015-10-04-15-49-56.jpg

לפי בדיקות ברשת מדובר על בעיה מכאנית בגיר שקשורה ככל הנראה להילוכים 3+5 או 2+4+6 (שישה הילוכים במאליבו הנ"ל?)

אבא שלי טוען שייתן והמצבר עושה בעיות כיוון שהוא כבר מצריך החלפה + לא הניע לו לפני חודש בערך. ביצענו איפוס מצבר בשביל הסר הספק למרות שלדעתי הדבר אינו קשור, התקלה נעלמה ולא עלתה במחשב הרכב ולאחר נסיעת בדיקה של רבע שעה בערך הרכב עבד תקין לחלוטין.

כמו כן בדקנו נוזל גיר והמפלס תקין, הנוזל יחסית אדמדם ולא מריח שרוף מלבד הריח המזעזע שיש לנוזל הנ"ל.

תחושת בטן שלי - ככל הנראה מן הסתם התקלה תחזור בקרוב מאוד היות ותקלות לא עוברות מעצמן, אך שמתי לב שבזמן התאוצה הרגילה בנסיעה הילוך 3 נכנס במעט קפיצה/בעיטה קטנה מבין כל שאר ההילוכים שנכנסים חלק כולל 5.

כרגע ההורים נמצאים באיזור המרכז, לכן רציתי לקבל המלצה לאיזה מכון גירים כדאי לקחת את הספה האמריקאית?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי הסריקה שלך אם אפשר לסמוך על התוכנה הנורת מנוע נדלקה בבקשה של המחשב גיר

המחשב גיר רושם תקלה על שסתום חשמלי בגיר

תיגש למשפץ גירים לבירור עלוית ובדיקה מקיפה יותר

פורסם

לאחר שהרכב הגיע למוסך על גרר יחד עם אבא, עשו בדיקה ב UMI ומסתבר שדרוש שיפוץ תחת הסעיף "החלפת בית מצמדים".

כנראה שהתקלה ידועה בשברולט כי נאמר לאבי שהוא לא נדרש לשלם דבר בנוגע לתיקון - שהוא כולו על חשבון UMI.

לא ידעתי שיצא ריקול בדבר הנ"ל, כולל הארכת האחריות על הגיר עד ללא פחות מ 10 שנים על הכביש, כלומר עד 2019.

הרכב יחזור משיפוץ ביום שני ככל הנראה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לפי מה שהבנתי מחבר פורום שהסביר לי מדובר בדגם 6T40 ולא ב 6T70 שממה שהבנתי נמכר רק בארה"ב (ה 40 מיוצר באירופה?). דגם הרכב הוא LTZ 252 כ"ס, לא יודע אם זה משנה כי בארה"ב לדוגמא זה מגיע עם הגיר 6T70.

אגב גם ב 60 ראיתי שיש את הבעיות הנ"ל ולכן האריכו את האחריות (והזמינו אנשים לבצע תיקון).

לדוגמא כאן:

http://www.chevymalibuforum.com/forums/showthread.php?t=54729

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אתם עם המנוע הגדול? זה V6?

איך צריכת הדלק של הדבר הזה? עירוני/בינעירוני?

מעבר לזה,יפה מאוד שמתקנים על חשבונם, ועוד נותנים אחריות לשנים קדימה. מכובד.

פורסם

מפתיע מאוד גם אבא שלי היה מופתע, כל הכבוד להם.

אכן V6 הצריכה בעיר כידוע למנוע מחוץ לעיר סביר, 1-12/14, צריך להיות ממש רגוע על הדוושה כדי שזה יקרה וקשה מאוד, מלבד זאת הרכב תענוג, כמו ספה על גלגלים.

Opel Adam S 2017

פורסם

חוזר לעדכן

אז כנראה שלא הכל סיפור יפה - ב UMI החליטו להתנער מאחריות לאחר שטוענים כי הרכב לא טופל במוסך מורשה UMI ואמרו לאבי, לחפש מי ישלם על התיקון.

האם הדבר הגיוני? לי לא נשמע הגיוני כלל.

ככה או ככה או יפנה ל SWITCH על מימוש האחריות על 6 חודשים שהם נותנים על הרכב.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...