Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר? מאליבו 2009 מנוע 3.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילוך שלישי או חמישי (במקרה שלנו שלישי) עולה עם מכה, התראה קופצת לאחר נסיעה במהירות גבוהה כאשר יורדים במהירות לעבר עצירה - כשהמחשב רכב עולה על התקלה הוא כבר יקפיץ לך נורת CHECK ENGINE.

ההחלפה היא של הבית מצמדים / מצמדים של ההילוכים האי זוגיים (3+5)

מחיר של שיפוץ בין 7-10 אלף ש"ח, שזה מה שמבקשים עכשיו מהמוסך UMI *על פגם יצור* של הגיר.

גם אצלך התחילו הבעיות?

נ.ב - אם מישהו יודע איך ניתן לפנות לשברולט עצמה (עולמית במקרה הזה?)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

איזה קטע אצלי היה מכות בהחלפה מ 2 ל3, חשבתי שככה אמור להיות עד ש... לחיצה חזקה על הגז הרגה אותו (מאז אני נוסע רגוע).

הגיר הזה לא אוהב בלימות מהירות, אני מעביר לנוטרל בעצירה מהירה. עוד משהו חשוב בזמן נסיעה לא להוציא לנוטרל ואז להחזיר, חכה לעצירה מלאה ואז תחזיר להילוך.

עריכה אחרונה על ידי 4Real
פורסם

לחיצה חזקה על הגז דווקא העבירה את ההילוך חלק מ 2-3, אבל בנסיעה רגועה יש מכה חזקה מהגיר - קבועה.

אם אצלך הגיר דומה ממליץ מאוד לבדוק את זה.

עדיין מנסה להבין את התנערות האחריות הזו של UMI.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא משפטן, אך ההתנערות שלהם מוזרה בעיני. ראשית הם קיבלו על עצמם אחריות לכשל סדרתי מוכר על ידם שאף נעשה לגביו ריקול. בנקודת הזמן זו, לפני שקיבלו על עצמם אחריות זו, הם בקלות יכלו לדעת אם הרכב טופל רק במורשה או לאו.

על כל פנים, למיטב ידיעתי, במקרים כאלה אין להתנות טיפולים, ולהסרת אחריות כזו צריכה להיות מלווה בהסבר איך טיפול כללי שלא במורשה יכול בעצם לגרום לאותה בעיה בגיר. אם אין קשר, הרי שאינם יכולים לתלות האחד בשני.

אני מעריך שהם מנסים להתנער, כי חברות בארץ הבינו שבתי המשפט זה הימור בטוח מצידם, לכל היותר יחייבו אותם לשלם את מה שגם ככה הם צריכים לשלם...

בהצלחה, נשמח אם תשתף אותנו מה יש לסוויטצ' לאמר בנידון, ואיך הדברים מתקדמים.

פורסם

אחרי ריב לא קטן עם החברה הרכב נכנס לטיפול ללא עלות, ויותר מזה התברר שהרכב טופל רק במורשה כך שאין לי מושג מאיפה UMI הביאו את הסעיף הנ"ל. וגם אם לא היה מטופל מה הקשר בין זה לבין פגם יצור בגיר הנ"ל, קצת הזוי לראות את הפוסטים ברשת והאנשים שנתקלו בבעיות בגיר הנ"ל לאורך השנים.

4REAL - ממליץ לבדוק ולשים לב לבעיות מוזרות עם הרכב הנ"ל, זה מתחיל באיזור ה80-120 אלף ק"מ.

Opel Adam S 2017

פורסם

עשיתי שיפוץ לגיר ב80 אלף במורשה לא יבואן. עלה כמה אלפים טובים, לצערי לא הכרתי את העולם הפורום ולא הייתה ברירה אז שילמתי.

פורסם

ליאב, כל הכבוד, משמח לשמוע שקיבלו על עצמם אחריות.

אתה יכול לתאר בבקשה איך סוויטצ' הגיבו וטיפלו בנושא? ערבתם אותם?

תודה.

פורסם

מקווה שאחרי הטיפול זה יצא כמו שצריך, זה עבר למוסך שמטפל בב"ש בגירים בשברולט מקום שנקרא מוסך לאציו? לא מכיר את המקום אבל שם מטפלים ב UMI.

אבא שלי ערב את סוויץ' לאחר שמתל אביב התקשרו מ UMI להודיע שהרכב לא יקבל טיפול, אחרי ריב שלו עם שניהם הסכימו להכניס את הרכב לטיפול.

כפי שאמרו כאן נשמע כמו נסיון של שיטת מצליח, יתבע הלקוח או לא יתבע העיקר לא לעשות טיפול ללא עלות אפילו שהפגם מוצהר.

ממה שאני יודע אגב הפגם מופיע כמעט לרוב רק בדגם הגיר הנ"ל

6T40

4REAL - כמה נסעת מאז השיפוץ בגיר והאם הוא עובד תקין מאז?

OJetta - הם דווקא עזרו לנו, בעקרון גם פנו ל UMI כדי שיטפלו בתקלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי ב60 אלף והרגשתי שיש בעיה במעבר מהילוך שני לשלישי, ב80 אלף הגיר שבק אחרי לחיצה חזקה. יצאתי מתחנת הדלק הורדתי לטיפטרוניק נתתי גז עד הסוף ראשון... שני... שלישי ... החזרתי לאוטומט ו.. בום אין גיר. עכשיו אני בערך 124 אלף קילומטרים על השעון.

פורסם

חוזר לעדכן - עד כה הרכב עוד במוסך, טרם דיברו עם אבא שלי על שחרור לאחר תיקון אבל נאמר שהיתה גם משאבת שמן גיר שצריך להחליף וממתינים לעוד אישור מ UMI (?) - אמור לקבל את הרכב בתחילת השבוע הבא / סופ"ש הקרוב.

מקווה שהסיפור יגמר כי להשאיר ולעכב רכב שבועיים במוסך בגלל תקלה כזו זה כבר בושה.

Opel Adam S 2017

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי, אני רוצה לדייק קצת,

כבעל אותו רכב ואותו סיפור עם הגיר, עשיתי קצת חיפושים.

הגיר אצלי הוא 6T70 , קוד MH2

תבדקו היטב את המדבקה בתא הכפפות...

לעניין של האחראיות,

בGM יש אחריות מס' 14404 ואם תבדקו אז תמצאו בדיוק מה היא האחריאות הזו.

באמת אין שום קשר לטיפול במוסך מורשה או כמו שמנסים להאכיל אותנו.

יש פגם בדגמים האלה כאשר נשברת 3rd /5th / reverse clutch plate

תיקנתי את הגיר על חשבוני במוסך גירים מורשה יבואן ישירות בלי להגיע למוסך(האוטו איבד רברס, שלישי...הגיע למוסך גירים על גרר)

התקשרתי ליUMI ואמרו לי שהם לא מכירים אחראיות כזו.(אחרי ששאלה אותי הפקידה "איך אתה יודע שזו הבעיה באמת?" אהבלה...)

אנסה את GM ישירות שיפעלו קצת בנושא.

• תוכן חדש...