Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן שנת 2005 , מי שלא יודע מניעים אותו ופותחים אותו עם כרטיס כזה.

כבר הרבה זמן שהרכב רושם לי להחליף בטריות בכרטיס ולא החלפתי עד שיום אחד באתי לרכב ואני לוחץ לפתוח אותו והוא לא נפתח החלפתי בטריה בשלט לבטריה שנראית אותו דבר כמו הבטריה שהייתה וזה עדיין לא פועל ואני לא יכול עכשיו לפתוח את הרכב וגם לא להניע מה לעשות

פורסם

יש לך רק מפתח אחד? הגיע הזמן לשכפל.

בינתיים אפשר לפתוח את הדלת עם המפתח המכני שנמצא בתוך השלט. יש מנעול מכוסה (לפתוח עם מברג או דומה) בצד של הנהג.

ההנעה לא תלויה בסוללה שבשלט.

ייתכן שהלחמה נשברה לך בתוך השלט - אפשר לתקן

פורסם (נערך)
יש לך רק מפתח אחד? הגיע הזמן לשכפל.

בינתיים אפשר לפתוח את הדלת עם המפתח המכני שנמצא בתוך השלט. יש מנעול מכוסה (לפתוח עם מברג או דומה) בצד של הנהג.

ההנעה לא תלויה בסוללה שבשלט.

ייתכן שהלחמה נשברה לך בתוך השלט - אפשר לתקן

ניסיתי לפתוח עם המפתח זה לא פותח, המפתח נכנס הכל טוב אבל אי אפשר לסובב כאילו זה לא מתאים.

ובקשר לשכפול זה עולה מעל 400, ותיקון שאלתי גם באיזה מקום הוא אמר 340 מבלי שהוא יודע מה הבעיה .

ישך אולי מקום יותר זול או משהו ?

עריכה אחרונה על ידי snir2020
פורסם

מדובר כמעט ללא ספק בניתוק של אחד או יותר מנקודות ההלחמה שעל הכרטיס. התיקון פשוט. כל אחד עם מלחם וידיים טובות יכול לבצע את התיקון, ויש די הרבה סרטוני יוטיוב שמראים בדיוק מה לעשות.

בהצלחה!

***** עריכת הנהלה:

נמחק קטע לא רלוונטי לשירשור.

בשאלות טכניות נא להתייחס לגופו של עניין בלבד. *****

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם (נערך)

קודם כל תבדוק טוב שזו סוללה מאותו דגם ושהכנסת אותה בצורה הנכונה ולא הפוך.

לגבי התיקון העצמי שהזכירו פה, זה לא כזה פשוט. ההלחמות וכל החלקים עדינים מאוד. אני קניתי ערכות תיקון באיביי וניסיתי להלחים שני שלטים, אחד הצלחתי ואת השני לא. יש לי ידיים טובות אבל הלחמות אלקטרוניקה עדינה לא עשיתי אף פעם, רק הלחמות פשוטות ברכב.

פירוק והרכבה של השלט מסובכת ועדינה. שני חלקי המעטפת פלסטיק מודבקים (לא סגורים ע"י קליפסים) ובתהליך הפירוק צריך לעבוד עם סכין ממש בעדינות כדי לא להזיק לכרטיס האלקטרוני. גם תהליך הסגירה טיפה מסובך, צריך להדביק חזרה את שני חלקי הפלסטיק. בקיצור הרבה התעסקות והתוצאה לא מחזיקה הרבה זמן.

לסרטונים ב YOUTUBE פשוט תכתוב בחיפוש את המילים renault card repair. בסרטונים ביוטיוב הכל נראה יחסית פשוט.

בפתח תקווה יש עסק בשם פאר המנעולים. הם שיפצו לי שני שלטים ב 250 ש"ח כל אחד. השלטים המשופצים החזיקו כחצי שנה עד שהדבק של המעטפת התחיל להיפתח. יכול להיות שהתיקון היה מחזיק יותר אם אשתי הייתה עדינה יותר עם השלטים :wink:

לפני ארבעה חודשים הזמנתי שלטים חדשים תחליפים ב ALIEXPRESS (שלטים קומפלט, לא רק מעטפת).

http://www.aliexpress.com/item/3-Button-Remote-Lock-Key-Fob-Card-Case-Blade-For-Renault-Megane-Scenic-2003-2008-433MHZ/32217713517.html

זוג עלה לי 200 שקלים. את ההתאמה שלהם לרכב עשיתי גם בפאר המנעולים. על ההתאמה לקחו 150 ש"ח על שניהם.

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם

1. גם אני חושב שצריך לוודא שהסוללה זהה (על הסוללה רשום מס' מסויים , נדמה לי 2032, והסוללה החדשה חייבת להיות זהה.
  2. חובה לוודא שהסוללה הותקנה נכון.
  3. אם אין לך כרטיס נוסף, אל תמתין, דאג לטפל בזה, כי גם מי שיקנה את הרכב ממך בבוא היום, אם הוא יודע קצת מימינו ומשמאלו, ידרוש ממך שני כרטיסים או יקזז לך את העלות המלאה (900 ש"ח, אאל"ט) ברנו...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...