Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל בקבע עד 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני נכנס לקבע בדצמבר ואני רוצה לקנות אוטו בתקציב של 20000 , אפשר לחרוג לכיוון ה250000 אבל לא יותר מזה.

בגדול אני בונה על להחזיק אותו למשך שנה אבל יכול להיות שבסוף אחליט להשאיר אותו מעבר לשנה.

אני מעדיף לקנות אוטו משפחתי מאשר רכב קטן כי בעיניי הם אמינים נוחים וחזקים יותר באותו מחיר כאשר ההבדל הוא בצריכת דלק בעיקר וזה שולי לדעתי.

התלבטתי בין כמה רכבים ולאחרונה חשבתי על לקנות פורד פוקוס האצבק שנת 2008 עם 140000 קמ.

הגורם הכי משפיע בעיניי זה האמינות של הרכב מאחר ו ההוצאות על תיקונים במוסך יכולות להגיע גבוה מאוד לעומת מחירי דלק שהם יחסית קבועים.

ההתלבטות שלי אם לנסות לקנות מודל נמוך יותר ומנוע 2000 כי הבנתי שהמנוע 1600 חלש על המשקל של הפורד וקשה לה לסחוב לפעמים

או לקנות מודל שנת 2008 אחרי המתיחת פנים שנוספו לו כמה דברים העיקרי זה התיבת הילוכים אם אני לא טועה.

או האם בכלל לקנות רכב אחר.

אשמח אם תתקנו אותי ותכוונו מה לדעתכם הכי יתאים לי.

תודה

אליעד

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"אני מעדיף לקנות אוטו משפחתי מאשר רכב קטן כי בעיניי הם אמינים נוחים וחזקים יותר באותו מחיר כאשר ההבדל הוא בצריכת דלק בעיקר וזה שולי לדעתי."

אין לי מושג מאיפה הבאת את הטענה הזאת. יש לי כמה טענות שיסתרו היטב את מה שאתה אומר:

1. רכב גדול הוא לא ערובה לנוחות, נסעתי ונהגתי על רכבים קטנים שהיו נוחים יותר מהותית מהרכבים המשפחתיים.

2. הם לא בהכרח חזקים יותר, אם ניקח פג'ו 206 עם מנוע 1.6 ופג'ו 307 עם אותו המנוע, ה206 תסחוב הרבה יותר טוב בזכות העובדה שהמשקל שלה נמוך יותר. זה באופן עקיף יוביל גם לצריכת דלק נמוכה יותר כי המנוע מתאמץ פחות.

3. גודל הרכב אינו קשור לאמינות, יש רכבים מנהלים לא אמינים בעליל ויש רכבים קטנים סופר אמינים שרק נכנסים למוסך בשביל טיפול פעם בשנה.

בכל מקרה פורד פוקוס 2008 זה די גבולי בתקציב שלך לדעתי, חוץ מזה שה1.6 אכן חלש ולא חסכוני במיוחד. ה2.0 עדיף אבל הוא נדיר יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תגיד מה חשוב לך שיהיה ברכב, מה הק"מ השנתי הצפוי שלך, אופי הנסיעות (עליות, ירידות, בינעירוני או עירוני וכו').

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בעיקר חשוב לי שהוא יהיה אמין ולא ייכנס למוסך וגם אם כן אז שהחלקי חילוף ו התיקונים שלו יהיו זולים. בנוסף כן חשוב לי שיהיה לי כיף לנהוג גם מבחינת נוחות וגם זריזות של הרכב. הייתי רוצה בכל זאת רכב עם תא מטען גדול ומושבים מרווחים אם בא לי לנסוע לטיול עם חברים שלא נצטרך להתכלב.

אני צפוי לנסוע 10-12 אלף קמ בשנה. הרוב בינעירוני אבל גם עירוני.

אני נוסע הרבה ב443 ויש בו קצת עליות וירידות אבל לא כמו העליות של ירושלים אז לא יודע האם להתחשב בזה

פורסם

עוד שאלה ששכחתי - ידני בא בחשבון?

פורסם
"אני מעדיף לקנות אוטו משפחתי מאשר רכב קטן כי בעיניי הם אמינים נוחים וחזקים יותר באותו מחיר כאשר ההבדל הוא בצריכת דלק בעיקר וזה שולי לדעתי."

אין לי מושג מאיפה הבאת את הטענה הזאת. יש לי כמה טענות שיסתרו היטב את מה שאתה אומר:

1. רכב גדול הוא לא ערובה לנוחות, נסעתי ונהגתי על רכבים קטנים שהיו נוחים יותר מהותית מהרכבים המשפחתיים.

2. הם לא בהכרח חזקים יותר, אם ניקח פג'ו 206 עם מנוע 1.6 ופג'ו 307 עם אותו המנוע, ה206 תסחוב הרבה יותר טוב בזכות העובדה שהמשקל שלה נמוך יותר. זה באופן עקיף יוביל גם לצריכת דלק נמוכה יותר כי המנוע מתאמץ פחות.

3. גודל הרכב אינו קשור לאמינות, יש רכבים מנהלים לא אמינים בעליל ויש רכבים קטנים סופר אמינים שרק נכנסים למוסך בשביל טיפול פעם בשנה.

בכל מקרה פורד פוקוס 2008 זה די גבולי בתקציב שלך לדעתי, חוץ מזה שה1.6 אכן חלש ולא חסכוני במיוחד. ה2.0 עדיף אבל הוא נדיר יותר.

מחזק ב100%.

אני הייתי מתרכז באמת בלחפש פיג'ו 307 או משהו בסגנון, היא יכולה לתת לך את מה שאתה מחפש ואפשר למצוא במחירים סבירים.

פורסם

מה אתם אומרים על אופל אסטרה, טויוטה קורולה או אוריס או מכוניות אחרות בסגנון?

בכל מקרה הייתי מעדיף לקנות האצבק- יותר יפה בעיניי

פורסם

קודם כל אני דווקא חושב שאתה צודק, ומשפחתית 5 דלתות (מה שאתה קורא האץ'באק) עדיפה מכל הבחינות. שנית, הפוקוס היא מכונית ממש בסדר גמור ונותנת תמורה טובה מאוד לכסף, עוד יותר ה 5 דלתות.

לא חשוב איזה רכב אתה קונה - קנה אך ורק:

1. מהבעלים הרשום של הרכב
  2. לכל היותר מאדם שהוא יד שניה
  3. שמחזיק את הרכב תקופה של יותר משנה
  4. שהרכב טופל כל ימיו במוסכי היבואן
  5. רכב שנראה טוב מאוד פנים וחוץ.

כל רכב שעומד בקריטריונים האלה יהיה קניה טובה ולא יכניס אותך למוסכים "סתם".

למרות שקשה להשיג כאלה, מגאן 5 דלתות תהיה גם קניה מצויינת, ואם תתפשר ותשקול רכב 4 דלתות, בתקציב שלך אתה יכול לקנות מגאן 2008-9 מלוקקת (לא להתפשר בעניין הזה).

נכון, קשה למכור מגאן, אבל אם תקנה רכב שמור מיד פרטית (שלא היה ליסיניג ובדרגת האבזור הגבוהה) ותשמור עליו, אני מבטיח לך שבבוא היום הוא גם יימכר.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה רבה על כל הטיפים.

אני גם בטוח שהפוקוס זה רכב אחלה אבל אני מפחד שאני לא יהנה לנהוג עליו. עד היום נהגתי על מזדה לנטיס 323 שנת 99 והיא הייתה יחסית זריזה( בהתחשב בגילה ), בנהיגה בה מרגישים את הכביש גם דרך ההגה.

אני לא רוצה לקנות רכב שמרגיש כמו חללית שצפה על הכביש.

האם הפוקוס מתאימה מהבחינה הזאת?

ומה עם האופל אסטרה? מתגובות שקראתי היא מתאימה לצורת נהיגה שלי אבל אני מפחד מאחזקה יקרה.

מה אתה ממליץ?

פורסם

האחזקה של האסטרה תהיה יקרה יותר כי מגוון החלפים קטן יותר. הפוקוס זו בחירה טובה רק שים לב לגיר. כבר יצא לי לראות לא מעט כאלו שהגיר פתאום התפגר יום אחד ללא סימני אזהרה.

• תוכן חדש...