Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל"ד עולה ויורד, פיגו 206 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבת שלום.

לפני כשבועיים החלה לי בעיה לא מובנת ברכב,מדובר בפיגו 206 מנוע 14 ישני שנת 04.

הטורים החלו לקפוץ מלמטה למעלה ושוב למטה ושוב למעלה.

וזה לא מפסיק. במהלך הנסיעה כשהרכב בהילוךהאוטו מקרטע אין סחיבה ממש מרגיש לי כאילו אני נוסע על מכונת פופקורן.

בעת עצירה הטורים שוב קופצים ואם אני בעצירה ובהילוך התור מגיעה ל 1וחצי בערך.

הצריכה ממש גבוה ובעיקר ראש מנוע רעידות מוזרות.

אולי מישהו מכיר תבעיה ופתרון לזה,אשמח לדעה שלהם ועזרה. תודה

פורסם

נשמע כמו סליל הצתה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
נשמע כמו סליל הצתה.

בדקו לי את העניין של המצתים והם בסדר אמרו לי שאולי זה הנצערת עצמה .. אני רוצה באמת להגיע לעומק הבעיה כי לנחש הכי קל. הבעיה הזו מתסכלת אותי.

פורסם

סליל הצתה זה לא מצתים. לא סיפור גדול להחליף. כמה דקות עבודה. אפשר לשים חדש ולבדוק. עובד משלמים , לא עובד מחזירים את הישן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הייתה לי בעיה דומה כשהאוטו עמד. האוטו העלה טורים לכיון ה-2000 בקיקים מוזרים (עם מכות כאשר מחט הסל"ד צנחה). הדלקת מזגן ייצבה את הטורים על 1500. בנסיעה זה הרגיש כאילו הכל בסדר, האוטו גם סחב כמו שצריך. אולי בנסיעה איטית מאוד קצת הורגשו הדפיקות. בנוסף האוטו התחמם בעמידה, ויכול היה להתקרר רק כשנסעתי מהר.

בדרך למוסך נאלצתי לעצור בצד כי החום מנוע כבר היה מעל הקו האחרון כשנתקעתי בפקק (לפני האדום כמובן). נתתי לו להתקרר בשוליים, כשכל אזור המנוע היה לוהט. הנעתי את האוטו לאחר כמעט כשעה והבעיה נעלמה כאילו לא הייתה (חוק מרפי פשוט, דווקא בדרך למוסך). בכל מקרה המחשב הראה תקלה במצערת שידעתי שהייתה בעייתית כי המחשב דיווח על תקלה בעבר מספר פעמים, רק ללא תסמינים כלל (היא עברה ניקוי יסודי בשל זה), ובנוסף היתה תקלה בחיישן החמצן. בגלל המחיר היקר של חיישן חמצן, הוחלף רק מצערת ובנתיים הכל בסדר אצלי.

אז מניסיון עבר, אם מה שאתה מתאר זהה למה שאני חוויתי, המצערת שלך בסוף ימי חייה. זה הראה תקלה הנוגעת למצערת, משהו על הפרפר שלה.

פורסם
הייתה לי בעיה דומה כשהאוטו עמד. האוטו העלה טורים לכיון ה-2000 בקיקים מוזרים (עם מכות כאשר מחט הסל"ד צנחה). הדלקת מזגן ייצבה את הטורים על 1500. בנסיעה זה הרגיש כאילו הכל בסדר, האוטו גם סחב כמו שצריך. אולי בנסיעה איטית מאוד קצת הורגשו הדפיקות. בנוסף האוטו התחמם בעמידה, ויכול היה להתקרר רק כשנסעתי מהר.

בדרך למוסך נאלצתי לעצור בצד כי החום מנוע כבר היה מעל הקו האחרון כשנתקעתי בפקק (לפני האדום כמובן). נתתי לו להתקרר בשוליים, כשכל אזור המנוע היה לוהט. הנעתי את האוטו לאחר כמעט כשעה והבעיה נעלמה כאילו לא הייתה (חוק מרפי פשוט, דווקא בדרך למוסך). בכל מקרה המחשב הראה תקלה במצערת שידעתי שהייתה בעייתית כי המחשב דיווח על תקלה בעבר מספר פעמים, רק ללא תסמינים כלל (היא עברה ניקוי יסודי בשל זה), ובנוסף היתה תקלה בחיישן החמצן. בגלל המחיר היקר של חיישן חמצן, הוחלף רק מצערת ובנתיים הכל בסדר אצלי.

אז מניסיון עבר, אם מה שאתה מתאר זהה למה שאני חוויתי, המצערת שלך בסוף ימי חייה. זה הראה תקלה הנוגעת למצערת, משהו על הפרפר שלה.

מה שאתה מתאר זה מה שיש לי בול.

כמה עלה לך להחליף נצערת? וכמה אמרו לך על החיישן החמצן.?

פורסם

הרבה. החיישן חמצן עולה סביבות 1000 שקל (לא החלפתי אותו), והמצערת סביבות ה-700 חדשה. אני מניח שמפירוק אפשר להוזיל עלויות. רוב הסיכוים שלא תצטרך חיישן חמצן, ייתכן והמצערת התקולה מציפה בדלק את האזור וגורמת לערכים לא שגרתיים שמראים על תקלה. קודם אולי כדאי להתחיל עם המצערת.

אני מציע אבל להיות חכם קודם כל, להתחבר לסורק ולבדוק מה המחשב מראה (אני מניח שיש לך נורת מנוע דולקת עם anti pollution fault). לך גם למוסך אמין וטוב כפי שמומלץ בפורום כאן.

• תוכן חדש...