Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנסועה המתוכננת היא בערך 40 ק"מ ליום.

הנסיעה היא בין עירונית ברובה, אך בפקקים. :-(

על הפיאסטה החדשה נעשתה נסיעת מבחן- מהנה מאוד. מכיר (וקראתי) את כל הבעיות על הגיר.

אני אישית לא נתקלתי בבעיות בנסיעת המבחן.

על הפאביה נהגתי ממש מזמן. על ה-208 עוד לא.

הן כולן באותו טווח מחירים של 100,000 ש"ח. שהוא יקר מדי מבחינתי.

גם כשאמכור את הנוכחית (קליאו ידנית, 2011) עדיין אצטרך להוסיף סכום יחסית מכובד.

הפיאסטה וה-208 מוצעות ב-0 ק"מ ליסינג ב-20% פחות מהמחירון.

עקבתי אחרי המחיר בחודשים האחרונים, ומ-10% הגענו ל-20%.

מה הקאץ'? האוטו שוכב בלי תזוזה מתחילת השנה?

אבזור דל יותר?

פורסם

הסיבה ב208 היא שהדגם שמוצע בליסינג הוא הישן עם מנוע 1.6 ותיבה ארורה. הדגם החדש הוא עם מנוע חסכוני וחזק ובעל תיבה אמינה מאוד. לדעתי זהו הרכב בשבילך. הפיאסטה אומנם נחמדה מאוד - אבל הגיר מוציא את החשק. סביר להניח שברכב מבחן ישמרו על תיבה תקינה ( אחרת יפסידו לקוחות ) - כך שנסיעת מבחן איננה מדד לאמינות הרכיבים.

פורסם

אוקיי, זה מסביר את המחיר של ה-208...

האם אני טועה, או שבסגמנט הזה (סופר מיני) אלו 3 המועמדות העיקריות?

אני לא מצליח לחשוב על אחרות שמתומחרות באיזור ה-80,000 ועונות על אותן דרישות.

פורסם

מרפרוף באינטרנט האיביזה נראית כמו אופציה שפויה לחלוטין, עם מחיר מתאים מאוד.

אבל שנתיים אחריות?

ודגם שהוצג ב-2008?

ומנוע 3 צילינדרים? (נכון, כל מכונית צריכה להיבדק לגופה. מנסיונכם- זה לא חיסרון?)

אוסיף גם אותה לבדיקה.

תודה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
גם ה208 בעלת 3 צילינדרים.

יש דיון על המנועים האלה באחד הפורומים כאן, אבל בגדול- זה לא חיסרון, בעיקר לא ב208, לפי הביקורות.

מה שאני יכול להוסיף לך שה208 גם גיר ידני והמנוע של 3 צילנדרים היא ממש מעולה.

סוחבת יפה גם בעליות הקשות של ירושלים.

דרך אגב. מהיכן אתה מדיג את המידע על רכבים 0 ק"מ? יש לך מקור?

סוף סוף יצאתי לשטח...

היה כיף... :wink:

פורסם

במהלך החודש האחרון הייתי במסע סיבובים לרכישת רכב סופר מיני, ממבט קצר באתר המחירים לא מאוד אטרקטיביים.

חדש מהחברה את הפיאסטה אישרו לי לרכוש ב 90 ולקבל את הרכב בינואר לעומת 83.5באתר (גם ליסינג גם יד 2) לא נראה לי שההנחה מספקת ע"מ להצדיק את הרכישה.

פורסם

לקראת סוף השנה והחלפת השנתון חברות הליסינג מוכנות לתת הנחות מטורפות כדי לא להיתקע עם מלאים, וגם כדי לא לספוג עוד יד, כי אסור להן להחזיק ברכב חדש יותר משנה, ולכן אחרי שנה הם קונות מעצמן את הרכבים (כך נראה לי) לכן כדי שזה לא יקרה להם, אפשר להוציא מהם מחירים מצחיקים.. כדי שעסקה של ליסינג אפס ק"מ תהיה משתלמת, גובה ההנחה צריך להיות סביב ה 15-20 אחוזים לפחות, כי זה גם מה שתצטרך להוריד כשתמכור, וגם כי בפחות מזה, עדיף כבר לקנות רכב חדש מהסוכנות ולא לאבד יד.

האיביזה והפג'ו אכן עם שלושה צילינדרים.. אבל בינתיים במבחנים שנעשו להן, לא עלתה בעיה מיוחדת.

הפאביה אחלה רכב, גם שנתיים אחראיות

מחר מתחיל מבצע מכירות במזדה 2, שווה לבדוק אולי יש הנחה משמעותית, למרות שמזדה די בונקרים בקטע הזה, אבל לבדוק לא עולה כסף.

אל תתקרב למנוע 1.6 של הפז'ו, יש איתו בעיות שחבל על הזמן.. (אני אישית פחות אוהב צרפתיות, למרות שכל המבחנים של ה פז'ו 1.2 טורבו מצויינים) לדעתי גם אל תתקרב לפורד, הגיר באמת מוציא את החשק

פורסם

זה לא משנה מי נתקע עם המלאי, רכב לא יכול לעמוד יותר משנה ללא בעלים.. לכן מתים להיפטר מהם גם במחיר רצפה

דבר נוסף אני חושב שיש חברות שכן יש להן מלאי.

• תוכן חדש...