Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השאלה בכותרת.

קרוב משפחה הגיע לסוכנות להתעניין ברכישת אוונסיס חדשה לאחר בעלות על אוונסיס ישנה במשך למעלה מ13 שנה כולל טיפול במוסכים מורשים. לא הוצעה לא כל הנחה על הרכב וגם על טרייד אין אין בכלל מה לדבר.

שאלתי, האם זו מדיניות או שזה הלך הרוח אצל היבואנית בכלל?

אני רואה שישנו משתמש בשם היבואנית והוא אפילו ספונסר הפורום. אך הפעילות האחרונה שלו הייתה לפני שנתיים וחצי....

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

בטויוטה גובה ההנחות מאז ומעולם היה נמוך. 2000-5000 ש"ח.

מה שכן, יש תחרות בין הסוכנויות, לכן שווה לו לבדוק במספר סוכנויות - ייתכן ויקבל הטבות נוספות.

אוונסיס בת 13 שווה גרושים. אם היא במצב טוב היא תימכר בשנייה. אז גם בנושא הזה לא הייתי דואג.

פורסם

כמו שאמרתי לך - אין כל כך הנחות. בימי מבצעים על דגמים שפחות זזים הם נותנים הטבות והנחה קטנה (אלפים בודדים).

נגיד ביאריס היה מבצע עכשיו ונתנו את רמת הגימור הגבוהה במחיר של הנמוכה.

תשווה בין כמה סוכנויות ותרכוש אצל זאת שנותנת לך את היחס והעסקה הכי טובה.

פורסם

טויוטה כמעט ולא מציעים הנחות.

תסתכל מנקודת המבט של היבואן - פעם ב 13 שנים אתה קונה מכונית...לא בדיוק לקוח שעובד על כמויות גדולות.

אוונסיס משנת 2001 או 2002 - באמת שלא שווה הרבה. תזרום עם ההצעה של נקמיצ'י ותפרסמו לבד. לא רחוק מהבית שלי עמדה אוונסיס מ 2005 או 2006 למכירה הרבה מאוד זמן (כמעט שנה שלמה), והבעלים לא היה מוכן לרדת שקל במחירון "כי זה טויוטה".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חשוב מאוד שתדע שהרווח של היבואנים מהלקוחות הוא יותר דרך טיפולים ותיקונים מאשר מכירת הרכב עצמו (בתנאי שהטיפולים מבוצעים אצל היבואן).

פורסם

אני בדיעה שונה מרוב האנשים כאן, מעצבן אותי ההנחות האלה, יבואנים שחצי מהזמן נותנים הנחות של 10,000 ש"ח זה מרגיש שעושים עליך קומבינה. בשיטה הזאת הם מוציאים מהאנשים רווח שונה, כל אחד לפי יכולת המיקוח והקומבינות שיש לו ואם הוא בארגון המורים, עובדי מדינה, בחבר או ווטאבר . כשצריך לקנות רכב צריך לחכות שיהיה מבצע אחרת נדפקת.

בקטע הזה אני עם טויוטה, זה המחיר שהם רוצים וזהו, יקר לך אל תקנה, לדעתי זה הכי הוגן.

אני בדעה, תנו את המחיר שאתם רוצים ואל תבלבלו את השכל, כמו בפרסומת של אושר עד "בלי מבצעים, בלי טריקים ובלי שטיקים..", את המבצעים תשאירו לצה"ל.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אין הנחות בטויוטה (וגם במאזדה בקושי תקבל משהו).

ההנחות הן בדרך מזעריות ובדרך כלל על אביזרים (איתוראן, מרימי שמשות וכו'..)

האוונסיס היא אחלה מכונית, אבל אין לה שוק ביד השניה.

ולכן האפשרות לטרייד-אין מאוד מוגבלת ולא כדאית לשני הצדדים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

במקרה הזה דווקא סוכנויות משנה (ורעבות בפרט) יתנו לך הצעות טובות יותר מהסוכנויות שבבעלות היבואן. נקודתית לאוונסיס יצאה עכשיו מתיחת פנים וייתכן שהיבואן הביא כמות קטנה יחסית של מכוניות ולכן לא מעוניין לתת הנחה.

הייתי ממליץ לחשוב על הטויוטה ראב 4 מחירו ירד והוא קרוב מתמיד למחיר האוונסיס ויש לי הרגשה ששם יהיו קצת יותר גמישים.

בכל מקרה מחיר השוק של האוונסיס הוא היכן שהוא בין 15-20000 ש"ח דבר שלא משאיר לסוכנות "בשר" אלא אם כן הוא נותן לך מחיר מצחיק (מתחת ל-10K)

אם קרוב המשפחה גר באיזור המרכז הייתי ממליץ על סוכנות "דנאל" בכפר סבא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יבואן שרוב המסחר שלו הוא לציי רכב. תודעת השרות ללקוח הפרטי כנראה לא באג'נדה שלהם. אם תרצה לנדקרוזר ב-300 אלף או לחילופין 300 קורולות בטח תמצא אוזן קשבת.

במקרה של טויוטה 50% מהמכירות הם לציי רכב ו-50% לפרטיים, מה שגורם להם לא לתת הנחות זה הרידת ערך הנמוכה וכולם רוצים טויוטה

פורסם

אתה לא עושה הנחות אם אין לך סיבה לעשות הנחות. טויוטה לא עושים הנחות כי יש להם מוצר טוב.

אאודי עושים אחלה הנחות. מקסימום תוציא מטויוטה שני טיפולים חינם וכל מיני מרימי רצפת אגן וכאלה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...