Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני זקוק להמלצה למצלמה חדשה.

התקציב עד 800 ש"ח חשיבות שהתמונות יהיו ברמה טובה ושיהיה אפשר לצלם וידיאו

באיכות HD שיראו מעולה.

עלה לי רק אופציה אחת קנון SX610

אשמח לתשובות ועצות תודה.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תודה אופציות מעניינות.

סתם משהו שעלה לי בראש.

הרבה זמן חשבתי לרכוש DSLR כמו ניקון 3200 או קנון D100 כמובן למתוח מעט את התקציב

השאלה אם שווה כבר ללכת על סגנון DSLR או ללכת בכיון של הקומפקטיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך.

אם אתה לא חובב צילום (כזה שלא מצלם על אוטומט), קנה את הקומפקטית הכי טובה שאתה יכול להשקיע בה, ואל תתעסק עם החלפת עדשות. מצלמות DSLR של לא-חובבים נשארות בבית, בגלל הגודל/משקל.

קומפקטית מעולה, עם חיישן גדול יחסית, תיתן איכות תמונה טובה יותר משמעותית, בלי להכביד. הדבר היחיד שמקריבים הוא זום.

כלומר, הייתי קונה את זו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854397

אם אתה רוצה בכל זאת מצלמה עם יכולת להחליף עדשות, אבל יותר קומפקטי, עם אפשרות בכל זאת להתפתח לתחביב, הייתי קונה את זו (2,700 עם עדשה).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=883233

אם אתה רוצה לחסוך, אפשר לנקות את הדגם היוצא, A5000, ב-800 פחות (אם עדיין יש).

http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-3957-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%94-Sony-Alpha-NEX-A5000-Kit-SEL-16-50mm.aspx

DSLR לא הייתי קונה.

כל מצלמה יותר יקרה, עם חיישן קטן, לא הייתי קונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ללא מראה = איכות של רפלקס בגוף קטן, ועדיין יש לך את האופציות של שדרוג והוספת עדשות וכו'. כמובן שמשתמש שבקיא ברזי המצלמה ויודע לעבוד במצבים חצי אוטומטיים ומצב ידני יוציא יותר ממה שתוציא במצב אוטומטי.

אתה גם יכול לשקול רכישת מצלמת רפלקס משומשת. זה ייצא לך יותר זול מחסרת מראה ומעט יותר יקר מקומפקטית.

יש גם קומפקטיות מצוינות בתקציב שלך כמו סוני RX100.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם התקציב מאפשר, מצטרף להמלצה על הסוני rx, אם לא אז יש פנסוניק lx אם עדיין זמינה במלאי. מצלמה מאוד נחמדה עם אפשרויות המאפשרות ליגדול איתה בצילום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...