Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי לאון fr 2012 ואני מבואס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה, יש לי כמה שאלות לגבי הרכב.

אז ככה התחדשתי בלאון fr 2012 והרכב פשוט לא פונה, כאילו ההגה שם זה ליופי רק כדי לרשום ברשימה אבזור שיש הגה

עכשיו גם הרכב ממש גבוה כמו גיפ, אני ממש יכול לטפס איתו מדרכות ולנסוע חופשי בשטח.. אני ממש מבואס מזה חשבתי שזה רכב ספורטיבי, מה גם כל תקלה ברכב ים כסף.

כל הרכבים הגרמנים לא פונים?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהנחה שזאת לא הטרלה...

לא קראת על הרכב לפני שקנית? מה שאתה מספר לא ממש חדש, או סוד גדול. אפשר לסדר את זה, באופן יחסי, על ידי החלפת קפיצים ובולמים, אולי גם מוטות מייצבים. בהצלחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שוב - אם הממון והרצון בידך, יש מספיק סדנאות שיפתרו את הבעיה באופן זה או אחר, תלוי בכמה כסף אתה מעוניין לבזבז ועל כמה נוחות אתה מוכן לוותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמע אני יכול למכור את הרכב אבל זה היה החלום שלי ואחרי הטיול הראשון הבנתי שהוא כל הזמן נכנס לתת היגוי ההגה לא מתקשר וזה לא חווית נהיגה,נהגתי על zx וולקן של חבר והרכב פונה פי 10 על הלאון, וזה טרנטה ישנה

פורסם (נערך)

ניסית לנהוג בלי אמא במושב הנוסע? שמעתי שלפעמים הן תורמות לתת-היגוי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שרשור הזוי.

הרכב מצוין.

פונה כמו שצריך. רק שצריך לדעת לזרום איתו, כמו עם כל רכב על מאפייניו שלו.

הרכב גם מהווה תמורה מצוינת למחיר, לעומת אפשרויות אחרות.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מאחר והרכב חדש אצלך ומדובר ברכב משומש, בדוק תחילה את תקינות המערכת ההיגוי, בולמים וכמובן, מצב הצמיגים.

במצב סטנדרטי ותקין, אם אתה לא נוהג כמו נהג חדש מתלהב (ואתה בהחלט נשמע כזה), הרכב פונה טוב מאוד בהשוואה למשפחתיות אחרות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמע אני יכול למכור את הרכב אבל זה היה החלום שלי ואחרי הטיול הראשון הבנתי שהוא כל הזמן נכנס לתת היגוי ההגה לא מתקשר וזה לא חווית נהיגה,נהגתי על zx וולקן של חבר והרכב פונה פי 10 על הלאון, וזה טרנטה ישנה

אתה יכול להעלות תמונה של הרכב?

איפה עשית את הטיול? ואולי התכוונת שנהגת על קליאו ספורט של חבר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...