Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוף צרכים של כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או פעיל סביבתי.

אני בטוח שאפשר למצוא פתרון יצירתי לסוגייה.

נכנס וועדה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול להצטרף אליהם ועל הדרך לחסוך מים באסלה בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני עם שני כלבים ומשתמש בשקית אחת. בד"כ בטיול הם עושים ביחד קקי 3 פעמים. מרים את הקקי, סוגר את השקית, ממשיך עם הכלבים וכשאחד מהם עושה קקי שוב, פותח את השקית ומרים. בסוף הטיול זורק לפח. אבל אולי זה סתם בגלל שאני תימני...

אני גם תימני וגם עושה ככה.:shock:

בנימה רצינית, אני עושה את זה גם כי פשוט חבל לי על השקיות ניילון שמתבזבזות לפח.

אגב מישהו יודע האם השקיות ששיש במתקן של המחזור בקבוקים נשלכות למיחזור, שימוש חוזר או לפח?

תודה מראש.

רועי

פורסם

נקודה מעניינת- גם בהונג קונג יש את החוק הזה ולכן כל פעם שתתקל בכלב ברחוב אתה תראה את בעליו מחזיק ביד עיתון ובקבוק חצי ליטר מים.

ברגע שהכלב נכנס לתנוחת קקי בעליו מיד מגלגל את העיתון לצורת קונוס ושם את זה במקום המתאים כדי שהכלב יחרבן ישר לתוך הקונוס (חלק פשוט מניחים את העיתון בנקודת הנפילה ואז מרימים את העיתון ומקפלים אותו עם המוקש בפנים).

עם בקבוק המים הם שוטפים כל מקום שהכלב עוצר להשתין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני עם שני כלבים ומשתמש בשקית אחת. בד"כ בטיול הם עושים ביחד קקי 3 פעמים. מרים את הקקי, סוגר את השקית, ממשיך עם הכלבים וכשאחד מהם עושה קקי שוב, פותח את השקית ומרים. בסוף הטיול זורק לפח. אבל אולי זה סתם בגלל שאני תימני...

אילו כלבים יש לך שהם מחרבנים 3 פעמים בטיול? :o

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התכוונתי שביחד הם עושים 3 פעמים. צ'רלי הקטן (צ'יוואווה) עושה פעמיים וזואי הערסית (צ'יוואווה מעורב עם ג'ק ראסל) עושה פעם אחת. מקווה שהם לא יכעסו עלי שפרסמתי את כמות היציאות שלהם בפומבי.

פורסם

אוספים כמה פעמים לתוך שקי קקי אחד?! אני חלק גדול מהפעמים נורא מתאמץ להכניס מנה אחת שלמה לתוך שקית אחת בלבד. הן נורא קטנות.

פורסם

אצלי הייתי יוצא עם הכלב לטיול עם ארבע שקיות, ולעיתים רחוקות הייתי חוזר ללא שקיות. אבל הטיול היה ארוך כשעה וחצי.

בקשר לגודל של השקיות, תמחזר את השקיות של הקניות מהסופר, אלא אם יש לך פרה, זה אמור להספיק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
אוספים כמה פעמים לתוך שקי קקי אחד?! אני חלק גדול מהפעמים נורא מתאמץ להכניס מנה אחת שלמה לתוך שקית אחת בלבד. הן נורא קטנות.

אני מניח שיש לך את הגליל עם השקיות המיועדות, אם אני יוצא עם כמה כלבים אני יוצא פשוט עם שקית כמו שיש בדוכני פירות סופרים, ככה יכנס לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכלבה שלי עושה כמה פעמים בטיול אחד, כי היא יודעת שכל פעם שהיא מחרבנת מחוץ לבית היא מקבלת חטיף.

ועוד לא הבנתי איך אפשר לאסוף יותר מפעם אחת באותה שקית. הרי משתמשים בשקית כמו כפפה כדי להרים את הגוש ואז הופכים אותה.

פורסם

קבל את השיטה, בפעם הראשונה אתה מכניס את הק*י באמת בשיטה שכתבת.

בפעם שאחרי, אתה מרחיב את הפתח של השקית, תופס בקצוות של הפתח (בחלק החיצוני) ופשוט תופס עם החלק הפנימי את הק*י

מפיל אותו לתוך השקית, סוגר אותה, ולהתראות בפעם הבא.

רועי

פורסם

ועכשיו תדמינו לכם שאתם כלב ואתם מטיילים עם מישהו ברחוב, אתם מובילים את הנ"ל ברצועה, כל פעם שאתם עוצרים ומרימים רגל היצור עוצר גם הוא.

...והכי מצחיק, כל פעם שאתם עוצרים ומורידים חרבון היצור הנ"ל אוסף את החבילה כאילו זה אוצר ועוד נותן לכם חטיף טעים כאות תודה על המתנה.

אחח, החיים הטובים.

פורסם

לדעתי , אם מגיע חייזר , הוא בטוח שהשליטים של הכוכב הם הכלבים,

הולכים אחרים , אוספים להם את החרא , מגישים להם אוכל , מה עוד ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, בני האדם לא שליטים בכוכב הזה. הם היחידים שמשלמים כסף כדי לחיות פה.

• תוכן חדש...