Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים רעי לב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי ביום חמישי בלילה במפגש, וזכיתי לראות כמה השוטרים הישראלים טובי לב...

לאחר התקהלות מרשימה של אין ספור מכוניות משופרות מכל הגדלים והצבעים,

מדהימות רובן ככולן, ולאחר צלילי ה"פססססססססססססס" (שהרטיבו את מכנסיי יש לומר...),

חסמו 3 ניידות משטרה את האיזור (1 בכניסה ו2 ביציאה..).

כל רכב שיצא מהמקום נעצר "לבדיקה" (הלוואי בדיקה, זאת היתה התעלקות מגעילה ואכזרית!!),

בידי השוטרים.

כל רכב נאלץ להראות מסמכים המאשרים את כל חלקיקי הרכב המותקנים על הכלי, ולא- דינו נגזר..!

(לדעתי הם ביקשו אישורים גם למדבקות ה"נחמן מאומן"- הלא הם שיפורים במלוא מובן המילה..)

לאחר שהראית אישורים, (וגם כשהראית, לא התבייש השוטר לצעוק זה עוד אלף ש"ח קנס,

וזה גם אלף ש"ח קנס, וזה הורדה מהכביש וכו'... גם אם הראית אישורים!!!)

התבקשת לפתוח את מכסה המנוע, בעוד השוטר מחטט לך בין הפילטרים לקרבורטורים,

נדרש הנהג התמים (היה אחד בן 17 בקושי שקיבל אזהרה ללא עוול בכפו) ללחוץ פול גז!!

אני לא יודע אם השוטר התלהב מהרעיון או שהוא באמת בדק משהו (רעשים מגרים הושמעו שם),

ולאחר שסיים, הלך ה"כחול" לעבר האגזוז והחליט שהפנס שלו בלבד הוא כלי שיכול לקבוע את רמת זיהום האוויר...

איומים לא מעטו נשמעו מפי אוכף החוק החביב, "זה לא חוקי!", "זה הורדה מהכביש", "זה אלפיה יעלה לך"!!

בין אם היה חוקי הדבר או לא, לא עניין את לובש המדים...

אחד הדברים שהכי הרגיזו אותו היתה ההיטפלות שלו לילד מסכן בן 17 בקושי, שקיבל מאבא את האיביזה טורבו לפני כמה ימים... חדשה מהחברה....

ישר השוטר פותח, וזועק בקולי קולות "זה שיפורים! זה שיפורים! יעלה לך כמה אלפים!!!"

והכי מצחיק שהכל עוד עם הניילונים מהחברה בפנים....

לאחר שהשוטר ראה שאין לו על מה להרשיע את העולל, נתן לו אזהרה על עצם הימצאותו במקום!!!!

תחנת דלק ראבאק!!! אני אהיה פה מתי שבא לי!!! חלאס!!! עד כמה אפשר לסבול...

נ.ב.

הכי אהבתי שאתה רואה רכבים משופרים בצורה שלא תתואר,

אך מאחורה ניצב לו בגאווה השלט:

" נהג- חדש!!! "

שכחתי להוסיף ולספר על הדרך המקורית בה הסתיים המאורע....

כמה חברה "יצירתיים" (חזק ואמץ!!) שברו את השערים מאחורה, והמכוניות נהרו אל החופש... (לייתר דיוק אל מגרש החניה רחב-הידים שהיה בסמוך...) ללא כל עיכוב מצד השוטרים.

יום טוב

בתקווה לימים (ולילות) טובים יותר,

השובב.

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניכר שאתה באמת מאמין במה שכתבת בחתימה שלך!

אני רואה שאתה שמעת\קראת

ואפ גם אתה מאמין במחתימה שלו אז לא היית אמור להגיב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המשטרה עושה את מה שהיא צריכה לעשות! למה רעי לב?

כל מי שהיה באותו מקום ופחד לצאת מהיציאה של התחתנת דלת החסומה הוא עברין!

ד"א מזל שפתחו מאחורה, די מהרתי הביתה

:-P

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אהה...

אתה השובב עם הCTI....

לא ידעתי שחברי פורום מכובד זה מגיעים למפגשים "מפוקפקים" שכאלו.... :wink: :wink: :wink:

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

נ.ב.

הכי אהבתי שאתה רואה רכבים משופרים בצורה שלא תתואר,

אך מאחורה ניצב לו בגאווה השלט:

" נהג- חדש!!! "

רכבים "משופרים" עלק,ילדים במלוא מובן המילה שמתלהבים וחיים בסרט שהם במהיר ועצבני,תוסיפו לזה את חוסר הניסיון שלהם על הכביש-נהגים חדשים=תקבלו נוסחה קטלנית לתאונה שספק ובנס ייצא הנהג ממנה...

כתבתי על זה הרבה פעמים ואני חוזר-אני לא מבין את ההורים של הילדים האלו-איך הם מסכימים לילדים שלהם להרוס להם ככה את האוטו?? אני עד היום לא מבין איך הסכים אבא של ילד בן 17 לשים ספויילר בגודל של משאית על מזדה 3 חדשה עם קדיחת חורים בגודל של ג'ורה על הבאגאז',כל המדבקות המפגרות האלו,החלונות השחורים,האולטרות,והמערכות המצועצעות הללו.. פשוט גועל נפש!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הגישה שלך קצת מרגיזה אני בתור ילד בן 18 חושב קצת אחרת

אין ספק שצעירים עושים יותר תאונות ואין ספק שצעירים יותר משתוללים...

אבל הגישה שלך קצת מוגזמת

שיהיה לך שבוע טוב

מתן

פורסם

רועיעוש, הנני שומע נימה של קנאה בקולך??

זה בסדר ידידי היקר, גם אני התפוצצתי ונהייתי ירוק כשראיתי מה הולך שם...

כן, אז יש אנשיים עם כסף (יותר מידי), וכן לחלקם לא מגיע אפילו (כי הם לא ממש יודעים לנהוג),

אבל לא, זה לא נותן לך את הזכות לשלול את כולם מלכתחילה.

פורסם

שימשיכו לעשות תאונות במפגשים, ואתם תמשיכו להתלונן על המשטרה המציקה.

וסתם בשביל העניין, במקום להתלונן תמיד תתחילו לפעול בעניין אם זה ממש מציק לכם. קחו מצלמות וידאו וסטילס וצלמו של מה שקורה שישמעו את השוטרים ואת כל מה שהולך שם ואז תגישו תלונות על השוטרים שאתם חושבים שחרגו מתפקידם וסתם הטרידו אנשים ותראו הוכחות, עד אז תפסיקו כל שבוע להעלות הודעה שבאו שוטרים והטרידו, למי שמפריע שלא ילך לשם (כמוני).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אאא,גם לי זה קרה עוצר אותי שוטר אומר תפתח את המכסה של המנועה,אוקיי פתחתי,איך הוא אתחיל לצעוק אלי "מה אתה חושב שאני דפוק?? חכה חכה אלך הלכה!!" האמת לא עשו לי כלום יש לי מזל!!!!:-P

נוסע על סיאט טולדו והנענה מכל רגע שבחיים.

פורסם
אאא,גם לי זה קרה עוצר אותי שוטר אומר תפתח את המכסה של המנועה,אוקיי פתחתי,איך הוא אתחיל לצעוק אלי "מה אתה חושב שאני דפוק?? חכה חכה אלך הלכה!!" האמת לא עשו לי כלום יש לי מזל!!!!:-P

לא יותר מדי מזל...

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אאא,גם לי זה קרה עוצר אותי שוטר אומר תפתח את המכסה של המנועה,אוקיי פתחתי,איך הוא אתחיל לצעוק אלי "מה אתה חושב שאני דפוק?? חכה חכה אלך הלכה!!" האמת לא עשו לי כלום יש לי מזל!!!!:razz:

התכוונת לומר "הלך עליך" ? :roll:

אין כל רע במכוניות משופרות, אבל זה מתחיל להיות רע כשהם מגיעות לידיים הלא נכונות, וזה מתחיל להיות מסוכן כשנהגים לא מיומנים מתחילים לנסות למתוח את הגבול ולראות כמה זמן הם יוכלו לעשות שטויות עם האוטו עד לאיבוד שליטה שהם לא יוכלו לצאת ממנו. ספק אם כן. וגם אם כן אז במזל.

שמעתי שהייתה תאונת אופנוע במפגש בשישי בר"ג.

אישית נמאס לי כבר ללכת, אני מעדיף לשחק כדורגל בשכונה. אין כבר מה לעשות\לראות שם.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נראה לי שSEATT הזה הוא העולל בן ה17 שהשוטר נטפל אליו- מה שכתבתי בהודעה הראשית...

הוא היה כזה זאטוט שאני מאמין שיש לו שגיאות כתיב כאלה...

• תוכן חדש...