Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים רעי לב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המיפגשים האילו מגוחכים ממש כמו מרבית האנשים שמגיעם לשם...

אולי בהתחלה, כמו כל דבר, היה זה מקום שבאו אליו אנשים רציניים, שיודעים מה הם עושים...

היום המקום מלא בפרחים עם אולטרות וכו', וגם אם ישנם שם כמה "נורמאלים" אני בטוח שהם לא נראים מרוב ה"קרקס" שיש שם...

אחרי כל תאונה תהיה שם מישטרה, אחרי כל הרוג בכבישים יציבו עוד מיכמונות, אחרי כל פעם שיהיה מירדף אחרי איזו "משופרת" הדרדסים ירדו לחיים של כולנו...

אני אומר:"אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא!" (הטעות במקור!)

אנשים מנסים להקים כאן גרעין שיוכל ליצור בסיס לספורט מוטורי חוקי, ומה עושים הטיפשים האילו? מרחיקים את זה 100 צעדים אחורה!

היו פעם ימים (רחוקים) שהיה אפשר לעשות שינויים ברכבים, להחליף מנועים וכו'...

למה זה חלף? כי חאפרים עשו את זה גם כן, מכוניות התפרקו בכבישים, והחקיקה לא אחרה להגיע!

כמו שאמרתי קודם (המישפט עם האבות), היום אולי אתם רואים את זה "בקטנה"... מחר תבוא עוד גזרה, יותר כואבת...

תחשבו על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק מדמיין לי עולם מושלם, בלי טסט כל שנה לרכב.. שרוב שינויי המבנה יהיו חוקיים ורק יהיה צורך להוסיף את זה ברשיון הרכב.. שבן אדם יוכל להרכיב באגי ולקחת אותו לשטח פרטי ולנהוג בו כמה שירצה מתי שירצה מבלי התערבות המשטרה.. שראלי דאקאר יעבור גם בישראל..

שיום אחד אני אוכל לבוא לחבר שלי ולומר לו " אחי (אם אתה אח שלו דבר איתו בבית :razz: ) נמאס לי מכדורגל, אני הולך לצפות קצת במירוצים חוקיים, כדאי לך לבוא היום שומאכר מתארח".

:neutral:

המפגשים עוזרים, ככה לפחות (אני מקווה) המדינה רואה שיש קהילה חובבת מוטוריקה שאי אפשר להשאר אליה אדישים לאורך זמן.

תמיד יהיו את אלה שיסעו שתויים, יהרגו אחרים, יבדקו את גבולות הBMW החדשה של אבא בשעה הכי עמוסה של היום. ככה זה בעצם, צעד אחד קדימה - שתיים אחורה.

אבל מה לעשות ככה זה עם מדינה בעלת חוקים מוטוריים משנות תרפפו.

אני מאמין שיום אחד יהיו כאן מירוצים חוקיים, אני רק מקווה שזה יהיה לפני שאני אצא לפנסיה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יוסי, בזמן האחרון כל פעם שאני קורע את ההודעות שלך יוצאות לי דמעות מהעיניים...:-)

פשוט הודעות כל-כך מרגשות,כל-כך אמיתיות וכל-כך נוגעות ללב...:inlove:

יישר-כוח.. המשך כך!!:wink:

פורסם
התכוונת לומר "הלך עליך" ? :roll:

אין כל רע במכוניות משופרות, אבל זה מתחיל להיות רע כשהם מגיעות לידיים הלא נכונות, וזה מתחיל להיות מסוכן כשנהגים לא מיומנים מתחילים לנסות למתוח את הגבול ולראות כמה זמן הם יוכלו לעשות שטויות עם האוטו עד לאיבוד שליטה שהם לא יוכלו לצאת ממנו. ספק אם כן. וגם אם כן אז במזל.

שמעתי שהייתה תאונת אופנוע במפגש בשישי בר"ג.

אישית נמאס לי כבר ללכת, אני מעדיף לשחק כדורגל בשכונה. אין כבר מה לעשות\לראות שם.

יוסי.

לגבי התאונה אז כן היתה תאונה משהו מפחיד אחי

ואני מסכים איתך לגבי זה שמי שלא מיומן זאת מסוכן

המפגש ביום שישי היה בן זונה עד לתאונה אבל שוב יש את הקטעים שכולם משתוללים וזה ממש מסוכן אנשים תשמרו על החיים שלכם

פורסם

אולי בהתחלה, כמו כל דבר, היה זה מקום שבאו אליו אנשים רציניים, שיודעים מה הם עושים...

היום המקום מלא בפרחים עם אולטרות וכו', וגם אם ישנם שם כמה "נורמאלים" אני בטוח שהם לא נראים מרוב ה"קרקס" שיש שם...

אחרי כל תאונה תהיה שם מישטרה, אחרי כל הרוג בכבישים יציבו עוד מיכמונות, אחרי כל פעם שיהיה מירדף אחרי איזו "משופרת" הדרדסים ירדו לחיים של כולנו...

גילי

אני לא מסכים איתך! נכון שיש הרבה מאנים האולטרות ועצבי הריח. אבל בכל זאת מגיעים לשם הרבה אנשים רצניים. ואתה יכול להבדיל בינהם בצורה מאוד פשוטה. תעמוד עם רמקול ענק, תשמי פריקה של טורבו, כל מי שמסתובב נפל במבחן.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

redbaron כתב:

גילי

אני לא מסכים איתך! נכון שיש הרבה מאנים האולטרות ועצבי הריח. אבל בכל זאת מגיעים לשם הרבה אנשים רצניים. ואתה יכול להבדיל בינהם בצורה מאוד פשוטה. תעמוד עם רמקול ענק, תשמי פריקה של טורבו, כל מי שמסתובב נפל במבחן.

מכיר את המישפט על הרוב הדומם?

זה שנותן למיעות להעכיר את הכלל?

אז הוא, אותו רוב, גרוע באותה מידה של המיעוט שעושה את כל הבאלגן!

עצם זה שנותנים לגיטימציה לאנשים מיתלהבים לבוא ולפרוק את יצר הגבריות שלהם שם, ולא באמבטיה/שרותים, אתם נהיים גרועים יותר מהם...

למה יותר? כי לך יש דעת, לך יש שכל, אתה יודע לאן אתה רוצה להגיע, ואתה נותן לאותו איש טיפש להשחית לך את הדרך!!!

גילי

פורסם

אין מה לעשות!

זה כמו משחק כדורגל, יש את האוהדים הטובים, ויש את אלו שעושים בלאגן.

אפילו זה יותר בעייתי, אף אחד לא מארגן את המפגשים, ולכן אף אחד לא לוקח אחריות! וגם לא יכול לקחת, כל אחד שחפץ על ליבו להגיע, מגיע.

ואם אותו אחד רוצה לעשות ווילי, סטופי וכו', זה ענין שלו. מי אני בכלל שאבוא אליו ואגיד לו נו,נו,נו.

הוא לא יקשיב לי בכלל.

הדבר הכי אירוני פה, שכשמגיע משטרה, אותם משתוללים על האופנועים/משפחתיות יוצאים מאוד יפה, ואני צריך לחכות עד שהמשטרה תלך.

DFC

פורסם
יוסי, בזמן האחרון כל פעם שאני קורע את ההודעות שלך יוצאות לי דמעות מהעיניים...:smile:

פשוט הודעות כל-כך מרגשות,כל-כך אמיתיות וכל-כך נוגעות ללב...:inlove:

יישר-כוח.. המשך כך!!:wink:

תודה רבה :grin:

לא ציפיתי לתגובה כזאת, פשוט כתבתי את מה שחשבתי.

הכי מצחיק שהעולם הזה הוא לא בדיוק העולם המושלם, ראלי דאקאר עובר גם בצרפת וגם אפילו בלוב ואפילו גם במצרים. המירוצים החוקיים? יש אותם בגרמניה וגם בארצות הברית ובעוד מספר לא מצומצם של מדינות. תרבות נהיגה? מינימום של "תן זכות קדימה כי אם תלחץ על הגז אתה תגרום לתאונה"? בבריטנה, לא בישראל.

כנראה שבישראל מה שמספיק טוב באירופה וב"יבשת החדשה (ארה"ב)" לא מספיק טוב לנו.

אצלנו מעדיפים להשאיר דברים כמו שהם, ורק הרוב מחליט, מיעוטים לא נחשבים.

לגמר גביע המדינה בכדורגל? נשיא המדינה יגיע. משחק אליפות בכדורעף? חס ושלום. למה? כי זה לא מספיק חשוב וזה לא מעניין את הרוב.

אני לא אומר שצריך להתייחס לכל דבר קטן כגדול ולהעניק לו חשיבות יתר על המידה, אבל צריך להקדיש כמה חוקים לפיתוח התרבות המוטורית, שבינתיים כנראה בחו"ל משגשגת.

אבל צריך להודות בזה, יש דברים יותר חשובים במדינה. כמו מלחמה-אינתיפאדה. יש דברים יותר חשובים לעסוק בהם. אם כבר עוסקים במוטוריקה אז מדברים רק על תאונות הדרכים, ואם כבר לטפל בהם אז הממשלה לא מוצאת דרך לחנך נהגים אלא רק מחפשת איך לקנוס ואיך לצאת מזה בצורה הקלה ביותר. הם מתמקדים בענישה לא בחינוך. לדעתי הם טועים.

בדיוק כמו זה שבמקום לבנות חניונים לאנשים שבאים עם הרכבים לת"א, עיריית תל אביב (כמו עיירות אחרות, סתם נתתי את ת"א כדוגמא) בוחרת לקנוס מכוניות חונות. למה? כי זה הכי קל והכי משתלם וכולם מרוויחים מזה על חשבון האזרח הקטן.

אני בטוח שאם הייתה חניה מסודרת אז האנשים לא היו חונים באדום לבן.

(למי שלא הבין, נתתי מין דוגמא. הממשלה קונסת ולא מחנכת לנהיגה נכונה, העיריה קונסת במקום לסדר מקומות חניה ראויים).

BMW אני מקווה שהתכוונת שאתה קורא את ההודעות שלי, ולאו דווקא קורע אותן...:wink:

לא... כי אם יש לך נטיה כזו להדפיס הודעות כדי לקרוע אותם או משהו זה באמת כבר מוזר :razz::lol::wink: .

בברכה,

יוסי.

פורסם
אין מה לעשות!

זה כמו משחק כדורגל, יש את האוהדים הטובים, ויש את אלו שעושים בלאגן.

אפילו זה יותר בעייתי, אף אחד לא מארגן את המפגשים, ולכן אף אחד לא לוקח אחריות! וגם לא יכול לקחת, כל אחד שחפץ על ליבו להגיע, מגיע.

ואם אותו אחד רוצה לעשות ווילי, סטופי וכו', זה ענין שלו. מי אני בכלל שאבוא אליו ואגיד לו נו,נו,נו.

הוא לא יקשיב לי בכלל.

הדבר הכי אירוני פה, שכשמגיע משטרה, אותם משתוללים על האופנועים/משפחתיות יוצאים מאוד יפה, ואני צריך לחכות עד שהמשטרה תלך.

אח שלי היה במיגרש בחיפה כשקרה שם הבאלגן. אין לי מושג איך הוא יצא משם חי (תודה לבוס למעלה!), אבל מאז הוא לא הולך למישחקים.. למה? הוא הגיע למסקנות שלו לבד, והוא בן 15...

היה איזה פאב בחיפה שעל הכניסה היתה תלי שלט "לבלות עם אנשים כמוך" (לפני שכולם הלכו ותלו כזה)... במקום התנגנה מוזיקת רוק ישראלית (בעיקר) וטיפה מטאל...

יום אחד הגיע לכניסה חבורת "ערסים" שרצתה להיכנס, השומר ביקש מהם לקרוא את השלט...

בקיצור, אני לא בא להטיף על אפליה (חלילה וחס!) אבל, כל אחד מוצא לעצמו את הקבוצה שבה הכי נוח וכיף לו להיות, ואם לא טוב לך שם, אז אתה חופשי ללכת! כך ישארו שם הגרעין ה"רע"...

הדבר הכי אירוני פה, שכשמגיע משטרה, אותם משתוללים על האופנועים/משפחתיות יוצאים מאוד יפה, ואני צריך לחכות עד שהמשטרה תלך
ההורים שלי גרים ליד כפר בדואי, כל פעם שאני רואה את החבר'ה האילו רוכבים על אופנועים/טרקטורונים אני לא מבין איך אין להם שכל להשתמש במיגון, לפחות קסדה או כפפות... והכי מפתיע, לא קורה להם כלום! אפילו המישטרה לא תופסת אותם!!!

לעומת זאת בחור עם מיגון מלא יוצא מהחנייה ובאה משאית ברוורס ולוקחת אותו... ככה זה, קומבינות מזל, לא יודע איך לקרוא לזה...

המאמינים אומרים שאם זכית בלוטו/טוטו זה לא טוב, כי אז בורא עולם "משווה" אתך, הנה קח, זה על כל הדברים הטובים, כל המיצוות שעשית עד היום, עכשיו אנחנו שווים, כשתבוא ניתחשבן על החטאים :wink:

לכל מטבע 2 צדדים...

גילי

פורסם

בגלל זה אי אפשר לעשות שום דבר!

אתה מכיר את הסיפור על השכל והמזל?

אם לא, אני אספר.

השכל והמזל יצאו לטיול, בלילה הם רצו ללכת לישון, השכל נשכב בצד הכביש והמזל נשכב על הכביש. השכל אמר למזל שיזוז מהכביש, כי משהו עלול לדרוס אותו, אבל המזל לא זז.

בלילה עברה משאית, ראתה את המזל על הכביש, זזה לצד. דרסה והרגה את השכל.

רמי

DFC

פורסם

אני אומר:"אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא!" (הטעות במקור!)

אנשים מנסים להקים כאן גרעין שיוכל ליצור בסיס לספורט מוטורי חוקי, ומה עושים הטיפשים האילו? מרחיקים את זה 100 צעדים אחורה!

היו פעם ימים (רחוקים) שהיה אפשר לעשות שינויים ברכבים, להחליף מנועים וכו'...

למה זה חלף? כי חאפרים עשו את זה גם כן, מכוניות התפרקו בכבישים, והחקיקה לא אחרה להגיע!

כמו שאמרתי קודם (המישפט עם האבות), היום אולי אתם רואים את זה "בקטנה"... מחר תבוא עוד גזרה, יותר כואבת...

תחשבו על זה...

גילי

Here's the problem, for the police and the law makers the guy that has the fuckin neons under his car and drives with the stereo that wakes up half the neighbourhood is the same guy that adds a strut brace to his car without this ridiculous change of structure approval... it is so stupid

.Moti

פורסם
תודה רבה :grin:

הכי מצחיק שהעולם הזה הוא לא בדיוק העולם המושלם, ראלי דאקאר עובר גם בצרפת וגם אפילו בלוב ואפילו גם במצרים. המירוצים החוקיים? יש אותם בגרמניה וגם בארצות הברית ובעוד מספר לא מצומצם של מדינות. תרבות נהיגה? מינימום של "תן זכות קדימה כי אם תלחץ על הגז אתה תגרום לתאונה"? בבריטנה, לא בישראל.

כנראה שבישראל מה שמספיק טוב באירופה וב"יבשת החדשה (ארה"ב)" לא מספיק טוב לנו.

אצלנו מעדיפים להשאיר דברים כמו שהם, ורק הרוב מחליט, מיעוטים לא נחשבים.

לגמר גביע המדינה בכדורגל? נשיא המדינה יגיע. משחק אליפות בכדורעף? חס ושלום. למה? כי זה לא מספיק חשוב וזה לא מעניין את הרוב.

אני לא אומר שצריך להתייחס לכל דבר קטן כגדול ולהעניק לו חשיבות יתר על המידה, אבל צריך להקדיש כמה חוקים לפיתוח התרבות המוטורית, שבינתיים כנראה בחו"ל משגשגת.

אבל צריך להודות בזה, יש דברים יותר חשובים במדינה. כמו מלחמה-אינתיפאדה. יש דברים יותר חשובים לעסוק בהם. אם כבר עוסקים במוטוריקה אז מדברים רק על תאונות הדרכים, ואם כבר לטפל בהם אז הממשלה לא מוצאת דרך לחנך נהגים אלא רק מחפשת איך לקנוס ואיך לצאת מזה בצורה הקלה ביותר. הם מתמקדים בענישה לא בחינוך. לדעתי הם טועים.

בדיוק כמו זה שבמקום לבנות חניונים לאנשים שבאים עם הרכבים לת"א, עיריית תל אביב (כמו עיירות אחרות, סתם נתתי את ת"א כדוגמא) בוחרת לקנוס מכוניות חונות. למה? כי זה הכי קל והכי משתלם וכולם מרוויחים מזה על חשבון האזרח הקטן.

אני בטוח שאם הייתה חניה מסודרת אז האנשים לא היו חונים באדום לבן.

(למי שלא הבין, נתתי מין דוגמא. הממשלה קונסת ולא מחנכת לנהיגה נכונה, העיריה קונסת במקום לסדר מקומות חניה ראויים).

בברכה,

יוסי.

יוסי

כמו שאומרים: you're preeching to the choir

דבריך כל כך נכונים ונאמרו פה כל כך הרבה פעמים, אבל האמת העגומה היא שבארץ מסריחה ומושחתת, עם חור בכיס כמו ישראל רוב ההחלטות מוכרעות ע"י שיקולי כסף ולא ע"י רווחת התושבים.

אני כבר מזמן הפסקתי להתווכח עם אנשים על כמה שהמדינה הזאת עקומה ומושתתת על ערכים מושגים, כרגע יש לך שתי אפשרויות:

א. להמשיך לחיות את חייך במדינת ישראל, לעבוד כמו חמור ללא תמורה רבה, לבלוע את הזבל שמאכילים אותך ולשלם על וילות, מכוניות וטיסות לחו"ל של הח"כים, החרדים וכל הולדות שלהם. (אני מדבר מניסיון שכן אמי סוכנת נסיעות ואני נגעל מכל הפעמים שאני שומע על כל הנסיעות התכופות ליעדים בכל העולם עם כל חמולת הילדים איתם על חשבון משלמי המיסים).

ב. לעזוב את הארץ, להתחיל חיים חדשים עם הרבה יותר סיכויי הצלחה מאשר בארץ ולהנות מהזמן המועט שיש לך פה על פני האדמה, ( שוב אני מדבר מניסיון, אבי שחי בחו"ל זכה לחיים הרבה יותר טובים מאשר שאי פעם חלם עליהם פה בציון) הרבה אנשים לא עושים זאת בגלל שזוהי הארץ הציונית היחידה בעולם, ופה לא תזכה לאנטישמיות (לא נכון בגרוש).

לא יעזור לך עכשיו להתלונן כל הזמן כי אין אף אחד שיקשיב לך, אולי יום אחד אם תהיה במעמד עם כוח תוכל להסדיר את ארצנו.

זה שהממשלה מענישה נהגים בקנסות ושלילות זו דרך מסוימת של חינוך שמשתלמת למדינה, אני מציב בפניך אתגר למצוא דרך חינוך נהגים יותר טובה ויותר משתלמת.

אני חושב שהחוק לספורט מוטורי עבר כבר ועכשיו יש רק צורך רק במסלולים (שוב עניין של כסף).

שיהיה לך חודש מצוין

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם
אני רק מדמיין לי עולם מושלם, ...

...שיום אחד אני אוכל לבוא לחבר שלי ולומר לו " אחי (אם אתה אח שלו דבר איתו בבית :razz: ) נמאס לי מכדורגל, אני הולך לצפות קצת במירוצים חוקיים, כדאי לך לבוא היום שומאכר מתארח".

יוסי.

החלום יתגשם מהר יותר מהמצופה??

http://www.one.co.il/next.asp?id=57813&Bz=1

(מירוצי F1 בישראל).

• תוכן חדש...