Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח, ערב זך.

לאחר פיצוץ מים בקיר המשותף למקלחת ולחדר מגורים, תיקנתי אותו מהצד של החדר ע"מ לא לפגוע בקרמיקה מהצד של המקלחת. כעת יש שם ג'ורות וחורים מזעזעים וברור שאצטרך לקלף אותו מהטיח הישן שגם הוא נרטב והתנפח, ולעשות טיח חדש על כל הקיר.

כאן בא לי רעיון: מדוע שלא אעשה טיח רק על החלק שלא נפגע, כולל צבע חדש, ועל החלק הפגוע קשות אעשה חיפוי דמוי לבנים או סיליקט? קח אצטרך רק לזרוק בטון על הבורות, ליישר קצת ואז לחפות. לא להתעסק עם טיח , שליכט וצבע.

1. אשמח לדעתכם הכללית (כבר עשיתי בעבר בהצלחה קרמיקה, בלוקים, אינסטלציה, ו... הבנתם כבר. יש לי קצת ניסיון וגישה לנושא).
  2. מישהו עשה פעם סיליקט או יודע היכן יש חומר ברשת המראה כיצד?
  3. למישהו יש רעיון אחר חוץ מסיליקט?
  4. היכן רוכשין באזור המרכז? כמובן אבקש את הכי זול... :?. המצב קשה, אתם יודעים.

תודה רבה!

פורסם

תעלה תמונה, יהיה יותר קל לייעץ.

לדעתי הדבקת החיפוי לא תהיה קלה יותר מטיח. ואני אסביר.

הדבקת חיפוי דורשת קיר ישר כי כל האריחים צריכים להיות באותו מישור. אם תחפף ביישור הקיר אז העבודה עם האריחים תהיה מאוד קשה.

אם בכל מקרה תרצה להדביק - הכי זול זה אריחי קרמיקה או פורצלן הנראים כמו לבנים (בניגוד לאריחים מאבן אמיתית).

פורסם

תעזוב אותך משטויות, תכין קצת טיח (מטיט ומלט) - זרוק פנימה - חכה חצי שעה עד שעה שיתייצב (תמלא שוב אם יש צורך), גרד אותו "על האפס" בגובה הקיר.

תן לו כמה שעות (או יום) ולמחרת תחליק עם טיח גבס את כל הקיר. לא צריך שליכט וכל מיני בלאגנים.

כל קיצור הדרך האלו בסוף נראים יותר גרוע ולוקחים יותר זמן מלסדר את הקיר כמו שצריך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...