Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים אחורים של PINOEER

250Watt Max 60 Rms

שמחוברים למגבר שמוציא בערך 60-70RMS * 4 יציאות (המגבר מחובר לעוד 2 רמקולים קדמיים שלא כ"כ רלוונטים לנושא)

לחבר שלי יש רמקולים 180Watt שRMS שלהם נמוך משלי ב10-20.... וגם אצלו הם מחוברים למגבר באותו סדר גודל (גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת חברה), ואצלו שומעים את הבאס הרבה יותר טוב מאשר אצלי.... :?

לי יש דייהטסו שרייד 98, ולו יש מגאן קופה, מה יכולה להיות הבעייה ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את הבאס שהרמקול מוציא???? :?:

פורסם

ובכן, יכול להיות שתי סיבות עיקריות לכך, אחד שהמגבר לא מכוון כמו שצריך ואתה צריך לכוון אותו בדרך שאתה רוצה... (מומלץ ע"י מישהו שמבין בעניין)

או שפשוט שהרכב שלו יותר אטום משלך, לכם שומעים את הבאס הדק של הרמקולים יותר חזק מאצלך...

הבגאז' אני כמעט בטוח יותר אטום ולכן ישמעו אצלו יותר חזק.... בכל אופן אלו 2 נק' שאני ממליץ שתשים לב אליהם.

תנסה את הראשונה... לא יוצא... חבל, תנסה מקסימום אם אתה רוצה להשקיע, תבנה תיבות קטנות מעץ לרמקולים האחוריים ככה תיהיה להם אטימות והבאס שיצא , יהיה ממש נקי וטוב וחזק (כמו שאתה רוצה).

פורסם

לי הייתה אותה בעיה, יעצו לי פה שאני צריך להחליף את הקוטביות של אחד הרמקולים, החלפתי את הקוטביות ועכשיו הרמקולים מפציצים.

פורסם

אייל נכון שאין דבר כזה נקודה וזהו אבל במקרה הספציפי הזה סביר להניח כמעט במאת האחוזים שזו הבעיה העיקרית, דייטסו שרייד 88 מול מגאן ! באמת ברור שהמגאן פי 10 יותר אטומה!

פורסם

הדייהטסו 98 ולא 88, וחוץ מזה חבר של אבא שלי שהוא גם מתקין אמר לי שדווקא האקוסטיקה באוטו הזה דווקא טובה...

• תוכן חדש...