Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ,

רכב סקודה רומסטר טיפרוניק מנוע 1.6 הוותיק של פולסוואגן (2008) 62000 קמ

לפני חודש החלה תופעה של סלד סרק גבוה בעת עצירה במקום 750 סיבובי סרק עלו ל1000 .

זה לא קורה תמיד - התופעה מיתרחשת בעיקר בעת תנועה עירונית פקוקה .

תופעה זו לא קוראת כשהמזגן סגור .

כמו כן לפני חודש הוספתי תוסף שלא שיפר .

היום ביצעתי טיפול 60000 . הוחלפו מסנן אוויר ,מסנן שמן ,מסנן דלק , מצתים ונוקה בית מיצערת .

התופעה עדיין קיימת - יש לציין שלא נידלקו מנורות אזהרה כמוכן אין שום התנהגות חריגה בנוסף - אין נזילות שמן ומים ולפני שבוע האוטו עבר טסט במכה ראשונה .

תובנות מה לבדוק הלאה ?

פורסם

מערכת 'בקרת חשמל' מעלה באופן אוטומטי את סל"ד הסרק מ-750 ל-950-1000 סיבובים לדקה כאשר מתח הטעינה יורד מתחת ל-12.6 וולט או 12.0 וולט (לא זוכר את הנתון המדוייק) בכדי למנוע פריקה של המצבר. כאשר סל"ד הסרק גבוה יותר הספק האלטרנטור עולה.

במילים אחרות מצב תקין.

הדבר בדרך כלל קורה כאשר מופעל מזגן ומספר צרכנים רב בזמן עמידה ארוכה בסל"ד סרק והתופעה בהחלט עלולה להיות דחופה יותר כאשר המצבר בלוי.

מתי לאחרונה החלפת מצבר ? האם ההתנעה ארוכה יותר מבעבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההסבר למרות שכאשר מתחילה התופעה כיבוי אורות ומזגן לא מורידה את הטורים . אבל אם אני מכבה את המנוע ומניע - הסלד מתיצב בחזרה על 750 .

יש לי מצבר בן שנה של שנפ . ההתנעה - כרגיל .

פורסם

נכון שהסל"ד לא יורד מייד אלא רק לאחר פרק זמן מסויים אשר מתוכנן מראש וזה תקין.

לפעמים מכת גז מורידה יישר את הסל"ד לאחר כיבוי צרכן כבד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...