Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו או 107? 1.0 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא פחות חיסכונית,היתרון שלה זה נוחות ומרווח,לדוד של אישתי יש כזאת והוא לא מרוצה היה מאמינות,ראשית צריך לבדוק שהיה תיקון למזגן-הייתה תקלה בסלד מסוים הוא לא עובד,הוחלף לא מסרק הגה,מנוע הוחלף עקב חיישן שלא הראה על התחממות ועוד כמה דברים,עכשיו הוא רוצה להעיף אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוץ מהאזניים והראש.
אני מעריך שאתה משלים לי תגובה, אבל אנא ממך לא לעסות כך, כי זה שקר. תודה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

או שאתה מעריך, או שאתה מבקש שלא להשלים, אתה יודע. זה די mutually exclusive.

מכל מקום, ה-107/C1/אייגו רועשות ולוקות בחוסר בידוד. בנסיעה בינעירונית ממושכת רמת הרעש בהן גבוהה ושל מכוניות אחרות, גם כמה שהן בנות קבוצתה, כמו פיקנטו ופנדה, כך שגם אם אתה מתעקש לקחת את הדוגמא המליצית שלי באופן מילולי, אין משהו שאתה יכול לטעון לגופו של עניין. המכוניות האלה נועדו לנסיעות ארוכות כמו שהג'ולייטה שלי נועדה לצלוח שטח טכני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן,

ה 107 אכן חלשה יחסית בתחום הבידוד - עד כאן אני מסכים איתך לחלוטין כיוון שמדובר בנתון אובייקטיבי.

לגבי החשיבות של זה לפותח השרשור - סובייקטיבי לחלוטין.

אני בעלים של 107 שמשמשת גם לנסיעות ארוכות. אפשרי בהחלט.

מציע לפותח השרשור להתנסות ולהחליט בעצמו.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

טוב, אני בעלים של 107 ידנית מודל 2012 עם 30 אלף ק"מ יד 1 .

תמונות רשמים ועוד בהמשך. תודה לכולם.

אגב, ירדתי מג'ימני, כל דבר יכול להיות טוב יותר בכביש.

פורסם

תתחדש, אתה תהיה מופתע כמה היא חיסכונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא בעיר הוא יותר קופצני, מחוץ לעיר לא הרגשתי משהו חריג.

פורסם

ההתנהגות היא לא הבעיה שלה, היא דווקא מהחביבות בקבוצה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התנהגות הכביש של ה107 עולה כל זו של הפיקנטו/ I10. הרבה יותר מתקשרת וישירה מהן.

לגבי נוחות הנסיעה והמושבים: היא אכן קופצנית יותר אבל בנסיעה מחוץ לעיר הכל מסתדר והמושבים נוחים ותומכים, אפילו שהם נראים פחות "כורסא" מאשר בקוראניות.

עשיתי עם ה107 נסיעות ת"א-ב"ש והיה סבבה. לא הרגשתי עייף או שהרכב קטן/ לא בטוח.

לגבי בידוד רעשים: כמו שכתבו פה, ממש לא להיט. אבל אפשר לחיות עם זה. ובהקשר הזה דווקא בI10 החדשה עיצבן אותי רחש קבוע מבתי הגלגלים. אין לי מושג מה זה היה.

לגבי נסיעות בתוואי הררי, כמו ירושליים: ממש לא נעים עם מנוע 1 ליטר אבל זה נכון לכל הקטנות עם מנוע ליטר. אם אתה נוסע הרבה באזור ירושליים/ חיפה כדאי לעשות מאמץ ולעלות בהספק המנוע.

• תוכן חדש...