Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם התייעצות בנושא ,

אני מניח שלטנשי הצרפתיות יהיה קל יותר להבין ול מה מדובר אך עזרה רעיון יתקבל בברכה ,

מחשב וצמה של rfy ומנוע מושתל rfv הרכב נוסע טוב בגדול אך מריח המון מדלק בנסיעה , נזילות דלק נבדקו ולא נמצאו , יש הרגשה שיוצא דלק ״לא מנוצל״ מהאגזוז , פלאגים חדשים .

אוסיף ש יש באוטו סעפת יניקה ומזרקים של gti-6 , האם המעברים בראש לא מספיק גדולים ? האם ההצתה לא במקום ? (למרות שאני מבין שלא אוכל ידנית לקדם או לאחר את ההצתה)

רעיונות למישהו ?

לא כתבתי בפורום שיפורים עי זו לא המטרה אלא שיפסיק הריח החזק של הדלק .

תודה מראש ל:wink:עוזרים

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

מהיכרות מסויימת עם הרכב, הייתי אומר שהבעיה שלך ברכב היא אי התאמה של מחשב מנוע למנוע + סעפות שמורכבות לך ברכב. המחשב לא מצליח להתאים את עצמו, ולכן אתה נוסע עשיר (מאד). מה שלא כל כך בריא למנוע, או לכיס מבחינת צריכת דלק.

מזרקים של GTI6 גדולים יותר מאלה שמורכבים במקור במנוע RFY, לכן יכול להיות שהמחשב מתקשה להזריק כמות נכונה של דלק.

לפי דעתי מה שאתה צריך זה לבדוק אם יש לך אפשרות לשנות את המפה במחשב המקורי למפה שתתאים למנוע, ככה תוציא ממנו מקסימום יעילות מבחינת כוח ומבחינת צריכת דלק.

אופציה נוספת להחליף מחשב ניהול לאחד אחר, שאולי יתאים טוב יותר לקונפיגורציה שיש לך. אולי מחשב מקורי של RFV או של RFS.

פורסם

תודה לעונים , האם יש מצב שזה נובע מעוד דברים מכניים כגון מזרקים לא תקינים או ווסת דלק ? משהו כזה?

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...