Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגורים ברכב - פרקטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי הכי הגיוני להסב אוטובוס ישן לבית וככה לא לשלם סכומים מפגרים של שכירות. עדיף לשלם 2000-3000 שח בחודש על משהו שהוא לפחות יהיה שלך עוד כמה שנים מהשאר לשלם שכירות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוטובוס/מכולה/קרון של רכבת שהוסב למגורים (מבנה יביל) זה רעיון נחמד. אבל זה השקעה גדולה להעמיד כזה דבר. אתה צריך שיהיה לך מגרש משלך וזה עולה לא מעט.

עדיין, זה כנראה יותר זול מרכישת דירה ואיכות החיים יורדת בהתאם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפחות תכתוב שזה בגרמניה שלא נתבלבל.

אני לא רוצה לדעת מה יקרה לבן אדם שינסה לגור ברכבת ישראל.

אתה גם לא רוצה לדעת מה היה עם הרכבות בגרמניה פעם, תאמין לי.

The first one to get angry loses

פורסם
הנה מישהי שעברה לגור ברכבת כדי לא לשלם שכ"ד :

http://m.ynet.co.il/Articles/4693719

לפחות תכתוב שזה בגרמניה שלא נתבלבל.

אני לא רוצה לדעת מה יקרה לבן אדם שינסה לגור ברכבת ישראל.

תכתוב גם שהיא לא באמת ישנה שם, וכרטיס חופשי חודשי לרכבת בגרמניה עולה כמעט כמו שכר דירה שם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם רכב מסחרי למגורים חייב להיות בעל טסט וביטוח.

אם אתה מסב אותו למגורים , כלומר מצייד אותו בכל הרשום מעלה הנך צריך לקבל עליו רישוי של משא-מגורים וזה כולל לעבור עם הרכב וכל מה שבנית עליו בעמדה המתאימה במשרד הרישוי.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שיורידו אותו מהכביש אם זה לא עובר את המשקל שמותר להעמיס. הוא יכול לומר שהוא מעביר את המבנה הזה למקום אחר על הטנדר וזה לא שינוי מבנה כי זה בעצם מטען.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

יש סרטונים ביוטיוב זאת תופעה בצפון אמריקה לרוב..

ואנשים שעושים וולוגים על החיים ברכב , אולי גם יכולים לתת למישהו עצות מועילות

מבחינתי זה עדיין ישאר מוזר וקשה להבנה חושב שגם לשאר

מוזר זה היה וגם יהיה..

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

אני די סבור שזה לא חוקי - גם מבחינת הגובה וגם כי לא נראה לי שבוחן תנועה יתייחס לזה כמטען אלא כשינוי

מבנה של הרכב.

למרות כל זאת, זה ממש מגניב! סחטיין לחבר שלך על היצירתיות. בתמונות זה נראה מאוד מרווח, כמה זה מרווח

במציאות? מה הגובה בין הרצפה לתקרה?

נשמח לשמוע על שלבי הבנייה השונים.

• תוכן חדש...