Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קטנה מנסיעת מבחן על POLO GTI 1.8TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם כשאין שום סיבה (להפך - כתבתי שאבארט מתנהגת יותר טוב מהפולו)

כשאתה צודק, אתה צודק. חשבתי שכתבת את זה בסרקזם או אירוניה, אבל אני מבין שטעיתי ואתה חושב שאבארט אוחזת יותר טוב מפולקסווגן ומתנהגת טוב יותר מהפולו. לכן הזכרת דווקא אבארט, ולא, נניח, פיאסטה אסתי, או אודי אס1. סליחה ותודה על המחמאה לרכב שאני מחבב.

איזה קטעים, הא? סיכוי "לא מבוטל" שלא אזמין את הרכב יבגני - נכון? אני לא רציני, סתם מדבר... משעמם לי בחיים.

שוב, אתה צודק לחלוטין (אם כי אני מקווה שלא העוקצנות שלי זה מה שדחף אותך לקנות את הרכב).

דווקא במקרים כאלו אני שמח לטעות, שכן כל עשיה המגדילה את ההיצע בתחום הזה בארץ היא מבורכת בעייני.

אני מתנצל שלא הערכתי מספיק את רצינותך והיכולת שלך להשפיע על היבואן.

כפי שכבר כתבתי לך בשרשור אחר, תתחדש ותהנה מהאוטו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי חלון הגג, באלפא אמרו לי שבאמת יש מי שהולך לרפד ומוסיף בד כמו ריפוד הגג בצמוד לרשת, כדי לפתור את הנושא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סלחו לי על זריקת האש לשלולית הבנזין, אבל ההודעה האחרונה של יבגני - היא מה שמסכם את ההבדל (לדעתי) בין ה"גרופיס" של שני המחנות הדומיננטיים בפורום. :mm_yeah:

אני מוכרח להודות שהפולו הזו עושה הרבה מאוד חשק. ידנית, חזקה, סולידית - אני נוטה להאמין שהיא אחת הרכישות הכי מוצלחת בסגמנט שלה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא גבוה ממך מהותית - 1.79. וזה מפריע לנו.

אז אני 1.68, יכול להיות שבגלל זה לא הרגשתי כלום...

לא מדוייק, ניתן לבטל כל עוד הרכב לא הגיע לארץ, ואפילו לאחר שהגיע לארץ יש עוד שבועיים לבטל.

זה מה שכתוב לך בנספח לטופס ההזמנה? כי אם כן אז אין לך מה לדאוג, אבל תוודא שזה כתוב.

בכל אופן לא ידעתי את זה בכלל, חידשת לי.

לגבי חלון הגג, באלפא אמרו לי שבאמת יש מי שהולך לרפד ומוסיף בד כמו ריפוד הגג בצמוד לרשת, כדי לפתור את הנושא.

אם יש לך המלצות לרפד שעשה עבודות כאלה אשמח לקבל את פרטיו - למקרה שזה יפריע בכל זאת. על פניו זה לא מסובך, אבל דורש פירוק של הגג לפחות בחלקו הקדמי ולכן צריך מישהו איכותי שיודע מה הוא עושה.

פורסם
סלחו לי על זריקת האש לשלולית הבנזין, אבל ההודעה האחרונה של יבגני - היא מה שמסכם את ההבדל (לדעתי) בין ה"גרופיס" של שני המחנות הדומיננטיים בפורום. :mm_yeah:

אנחנו לא אנשים שפויים במיוחד, לכן יש לנו אבארת'. זה חדש לך? סתאם :lol:

אני מוכרח להודות שהפולו הזו עושה הרבה מאוד חשק. ידנית, חזקה, סולידית - אני נוטה להאמין שהיא אחת הרכישות הכי מוצלחת בסגמנט שלה.

השאלה היא כמה הפולו מתפשרת על ההנאה - ביחס למתחרות (פיאסטה ST וקופר S, למשל...). מעבר לכך היא בהחלט עסקת VFM מטורפת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

הבנתי שבדגם הידני מקבלים יותר מומנט, 32 מול 25 לדגם הDSG.

יש אמת? או שזה רק בחו"ל?

מעניין אם אחרי תוכנה (למנוע וגיר) מקבלים אותו מומנט וכ"ס. דודי, היכן אתה?

עריכה אחרונה על ידי HybridBoy

They are trying to ban me...

פורסם
קיימת הגבלה בגלל ה-DSG7.

כן לDSG7 תמיד הייתה הגבלה ל25 קגמ.

השאלה הייתה אם באמת לדגם הידני יש יותר מומנט, נראה שכן.

יש הבדלים ב0-100 בין הדגמים או שהDSG מפצה על המחסור במומנט?

They are trying to ban me...

פורסם

לא ברור לא משהו בעניין הגג - היו לי 3 רכבים עם סאנרוף (147, 156, בראבו) ובכולם היה מדף שמאפשר לאטום את הגג לחלוטין. ואז אין שום תחושה של חום מיוחד הבוקע מהגג

(א) אם בפולו זה לא ככה, נראה לי בעייתי משהו, לפחות בקיץ, (ב) עוד פחות מזה לגבי הגג בג'ולייטה של bar72 שהרי גם אצלך אמור להיות מדף כזה, לא?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ערן, בגגות ה'פנורמיים' של VAG ישנה רשת הצללה - ולא כיסוי מלא (כפי שהיה בעבר ב'סאנרופים' הרגילים שלהם).

המותג היחיד (שראיתי) שנעזר בשיטה ה'ישנה' והטובה הוא ב.מ.וו. שם יש כיסוי מלא גם בגגות הפנורמיים המפוצלים שלהם - ולא רשת הצללה חסרת כל טעם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כאמור, בכל האיטלקיות (לפחות שאני ראיתי) זה ככה. אם ב-500 לא, אולי זה בגלל הרצון לחסוך קצת מרווח ראש (שגם כך הינו מצומצם בגרסאות עם סאנרוף). בבראבו, כאמור, גם בגג הפנורמי יש שני מדפים לכיסוי מלא, אחד מאחור ואחד מלפנים (אבל, טוב, זו הרי מרכבת האלים ;))

בכל מקרה, הפולו הזו נשמעת עסקה טובה. הגולף GTI היא אחת המכוניות החביבות עלי, ואם הפולו GTI מוסיפה עוד אופציה להצע הקטנות החמות הרי זה בהחלט משמח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

האם רפד ישראלי יצליח לפרק את הגג, להרכיב כיסוי מלא במקום הרשת ולהחזיר הכל למקום מבלי לפגוע במנגנון העדין? מסופקתני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...