Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קטנה מנסיעת מבחן על POLO GTI 1.8TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערן, בפונטו וב-500 ישנה רשת הצללה דקיקה, שאינה עוזרת.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז כמה דברים:

- מני, האם זו הותקן בארץ? במידה וכן, ידוע לך דרך איזה מתקין - רדיו מילאנו או קלאס A?

אצלנו הותקנו חיישנים שטוחים (תואמי מקור) - ומן הסתם הם לא גרפיים (לצערי), אבל יש מצלמת רוורס מקורית.

- גיא, הלאון אצלנו ימים בודדים וכבר אוכל לספר לך שלא משנה כמה החלון עצמו כהה (והוא כהה מאוד) - החום חודר. זה לא מציק הרבה כאשר הרכב היה זמן קצר בשמש, אך תחת שהייה ממושכת בשמש / נהיגה בשמש הקופחת, מרגישים שיש חום שחודר מלמעלה. המזגן אומנם נהדר ומקרר היטב את חלל הרכב, אבל זו התחושה הלא נעימה של החום על הראש.

היות וזה מפריע לאימי (לי פחות - נוהג בה בעיקר בערבים), החלטתי לבדוק את הנושא והאם ניתן לפתור / לשפר את המצב - בבדיקה קצרצרה מול CLASS A, נודע לי כי יש שני ציפויים (האחד 75% והשני 99%) הניתנים ליישום על החלון במטרה להפחית משמעותית את התחושה הלא נעימה של החום החודרת - דרך הרשת הטיפשית הזו. כנראה ששבוע הבא אגש אליהם בכדי לבצע את ההכהייה (בחרתי ב-75%).

אגב ישנם גם ציפויים המורידים את החום ברכב אך לא אוטמים אותו מבחינת צבע.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
ערן, בפונטו וב-500 ישנה רשת הצללה דקיקה, שאינה עוזרת.

גם בג'ולייטה. לי זה לא בכלל לא מפריע, להפך אני מעדיף רשת כזאת כי אפשר לסגור אותה בזמן שהגג פתוח (ואני תמיד נוסע עם הגג פתוח עד הסוף).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הקניה הכי טובה היום בשוק בקטגוריה הזו.

למרבה הצער, הכל טוב ויפה על הנייר...אבל, כשמתחילים להרגיש על הבשר את העלות הכספית והתסכול הגדול שכרוך בחוסר האמינות של גירי DSG ומנועי TSI בנזין, מבינים שזו ממש לא הקנייה הכי טובה בשוק...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
למרבה הצער, הכל טוב ויפה על הנייר...אבל, כשמתחילים להרגיש על הבשר את העלות הכספית והתסכול הגדול שכרוך בחוסר האמינות של גירי DSG ומנועי TSI בנזין, מבינים שזו ממש לא הקנייה הכי טובה בשוק...

באמת הודעה שתורמת המון...

ממך דווקא ציפיתי לתגובות פחות פופוליסטיות.

פורסם (נערך)

כן הא? ממש התאמצת להשמיץ מבלי לשים לב שהמלצתי בכלל על הדגם הידני. וגם נניח דגם הDSG שזה כבר גיר משופר ומורגש שזה גיר אחר כי ההחלפות הילוכים יותר נעימות ומהירות מעבר לכל זה יש 3 שנות אחריות או 100 אלף ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

רק לידע כללי,1.8 לא סובל משום מחלות,מנוע סופר אמין ובשילוב תיבה ידנית הרכב יהיה לא פחות אמין מטויוטה של שכן

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
כן הא? ממש התאמצת להשמיץ מבלי לשים לב שהמלצתי בכלל על הדגם הידני. וגם נניח דגם הDSG שזה כבר גיר משופר ומורגש שזה גיר אחר כי ההחלפות הילוכים יותר נעימות ומהירות מעבר לכל זה יש 3 שנות אחריות או 100 אלף ק"מ.

דווקא בכותרת רשום DSG...תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
באמת הודעה שתורמת המון...

ממך דווקא ציפיתי לתגובות פחות פופוליסטיות.

אין כמו תגובות פופוליסטיות. זה מוסיף המון רייטינג!! :lol:

וברצינות: כמות התלונות שאני שומע לאחרונה מסביבי אודות הצמד-חמד TSI-DSG פשוט מכאיבה, ובסוף זה מחלחל גם לאנשים המשתדלים לא להיות שיפוטיים ועממיים כמוני.

פורסם

נכון כי עליה ביצעתי נסיעת מבחן, אך אם היית קורא לפני שאתה מגיב לפוסט היית רואה שאני ממליץ על ידנית ולא על DSG וגם ההמלצה היא בגלל המחיר ולא בגלל האמינות.

לעצמי הייתי רוכש DSG מטעמי נוחות.

פורסם
אין כמו תגובות פופוליסטיות. זה מוסיף המון רייטינג!! :lol:

וברצינות: כמות התלונות שאני שומע לאחרונה מסביבי אודות הצמד-חמד TSI-DSG פשוט מכאיבה, ובסוף זה מחלחל גם לאנשים המשתדלים לא להיות שיפוטיים ועממיים כמוני.

רוב אם לא כל התלונות מגיעות על דגמים ישנים יחסית, מסביבות 2011-2012.

מסכים שישנה בעיית אמינות עם דגמי ה-DSG7 המוקדמים ועם מותחני המנוע בגרסאות מסויימות אבל אלו נחלת העבר יחסית.

מעבר לכך אני חושב שברחבי הפורום, התופעה הזו נופחה מעבר לכל פרופורציה.

פורסם
נכון כי עליה ביצעתי נסיעת מבחן, אך אם היית קורא לפני שאתה מגיב לפוסט היית רואה שאני ממליץ על ידנית ולא על DSG וגם ההמלצה היא בגלל המחיר ולא בגלל האמינות.

לעצמי הייתי רוכש DSG מטעמי נוחות.

אוקיי. מקבל ההערה שלך.

פורסם
התופעה הזו נופחה מעבר לכל פרופורציה.

ייתכן. מצד שני, יותר ויותר צרכנים "רגילים" (כלומר, לא ידענים כמונו), כבר שמעו שם, בחוץ, על בעיות האמינות של VAG, ולאט לאט נוצר סדק בחומת התדמית של ה"רכב הגרמני האולטימטיבי". כמובן שגם הסכם הפשרה הייצוגי מסייע, אם כי בהרבה פחות יח"צנות משציפיתי...

פורסם
אגב ישנם גם ציפויים המורידים את החום ברכב אך לא אוטמים אותו מבחינת צבע.

נכון. לכן ציינתי שהמחיר נע משתנה מציפוי לציפוי. היקר ביותר הוא השקוף שמסנן 99%.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ועם כל זאת, תראה כמה סקודה, סיאט ופולקסווגן יש לך על הכביש.

אז מצד אחד בוכים ומתלוננים אבל מצד שני קונים בלי הכרה את רכבי המותג.

• תוכן חדש...