Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות קטנה מנסיעת מבחן על POLO GTI 1.8TSI DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב המבחן בצבע שחור מטאלי , 5 דלתות עם גיר DSG7.

נכנסים לאוטו , הגה יפייפה עם תפירה אדומה , מושבי ספורט נוחים ואוחזים התחושה היא שנכנסתי להוט האץ' פרופר.

מניעים את הרכב ויש צליל אגזוז מורגש , מתחילים ללחוץ וואו יש המון כוח לקטנה הזו לשם השוואה אני נוהג על לאון 1.8TSI סטייג 2+ , כ240 כ"ס בגלגל והפולו הזו מרגישה זהה עד למהירויות שהשתיקה יפה להן.

מבחינת השלדה הבולמים קפיצים מוקשחים וזה מורגש על מהמורות ובמפרים , לא מרסק עצמות אבל גם לא נסיעה של פולו רגילה. אפשר לגמרי להסתדר בנסיעה כדיילי דרייבר.

הרכב אוחז מעולה עם זנב שמגיב היטב למשחקי גז בפניות.

יצאתי ממנה מפוצץ אדרנלין. ב142 אלף שקל לגרסה ידנית 3 דלתות היא פשוט קניה מעולה ולגמרי הקניה הכי טובה היום בשוק בקטגוריה הזו.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני נהגתי עליה לא מזמן (תמונה למטה), אם כי כבר הזמנתי רכב כזה ידני 5 דלתות.

הרכב מרגיש יותר נוח מהפאביה. לא ברור לי למה. במעבר על בורות, ביובים נמוכים שנכנסתי אליהם בכוונה וסתם שברים על האספלט הרכב מרגיש יותר סופג מהרכב שלי וציינתי זאת כמה פעמים בנסיעה. עם זאת, בכביש גלי הוא מעט קופצני, אבל לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו. אם אני משווה לפאביה, היא גם קופצנית אבל פחות אם כי מתנועעת מצד לצד והפולו לא (מדובר בקטע הכביש ביציאה מעפולה לכיוון צומת הסרגל למי שמכיר. זבל של כביש שלא ברור מי השיכור שסלל אותו).

הרכב אוחז בטירוף. בכיכרות, בפניות, פשוט התנהגות מעוררת פליאה לחיוב, לא ציפיתי מפולקסווגן - בכל זאת זו לא אבארט.

יש מצב ESP ספורט שהמערכת מנוטרלת חלקית וגם אז ניתן לזרוק זנב, ואפשר לכבות את ה- ESP לגמרי. בשני המקרים דולקת הנורה בלוח.

המושבים מאוד נוחים, זהים 1:1 לפאביה ספורט. כנ"ל הידיות של כיווני הכיסאות, המשענת יד זהה, רצפת הרכב (דוגמאות שטיחים) ונראה שיש לא מעט פריטים שהושאלו מהפאביה דור 2.

איכות חומרים - אין רעשים מהפלסטיקים, דשבורד רך ונעים למגע ובאמת - אין תלונות.

הגיר האוטומט עושה עבודה מצוינת, ההילוכים מועברים בצורה חלקה ומהירה - מי שלא מכיר את הגיר עוד עלול לחשוב שמדובר על גיר אוטומט פלנטרי. יש ידיות לשליטה על העברות ההילוכים מאחורי ההגה, אבל לא התעסקתי כי הגיר לא מעניין אותי.

כשה- ESP כבוי הרכב מאפשר לזנק מהמקום בזריזות תוך צווחת צמיגים קלה, כנ"ל בסיבובים חדים. הרכב אחוז מאוד כבר כתבתי?

החלון גג פנורמי היה סגור והשמש מעליי, ולמרות שמדובר ברשת שלא אטומה לגמרי לא הרגשתי משהו מיוחד. כנראה החלון מצופה נגד UV.

ברכב המבחן הותקנו חיישנים שקועים דמויי מקור שנראים מעולה, חשבתי בהתחלה שזה המקורי. אין להם צג אלא רק צפצוף (לא הותקן אבל ניתן) - העבודה בהתקנתם היתה נקייה והם עובדים מצוין (וגם ברבע מחיר).

אמנם אני בן 29, אבל יצאתי מהרכב לאחר הנהיגה בו (ועוד נהיגה כשהסוכן נהג) עם חיוך כמו של ילד בן 17 שהרגע הוציא רישיון... ושלא נדבר על הצחוקים במהלך הנהיגה.

בקיצור - בחירה ממש טובה ושווה לחכות לידני שיהיה מעניין עוד יותר ונטול תקלות גיר :twisted:.

תמונה חדשה.jpg

פורסם
ברכב המבחן הותקנו חיישנים שקועים דמויי מקור שנראים מעולה, חשבתי בהתחלה שזה המקורי. אין להם צג אלא רק צפצוף (לא הותקן אבל ניתן) - העבודה בהתקנתם היתה נקייה והם עובדים מצוין (וגם ברבע מחיר).

אצלי בייטי הותקנו חיישנים שקועים אשר מקושרים דרך יחידה אופציונאלית המתחברת למערכת המקורית ומציגה תצוגה גראפית על צג המערכת. למיטב ידיעתי זהו סט מקורי והתצוגה הגראפית פשוט מצויינת (בשילוב צפצופים). מציע לך לברר האם יש אפשרות להתקין סט מקורי כנ"ל, ואם כן אז אני מאד ממליץ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סטיו, אם לשפוט לפי הצורך שלך לדחוף משהו על אבארט בכל פוסט שאתה כותב, אז אפשר עוד לחשוב שאתה סובל מאיזה דיסוננס קוגניטיבי קטן.

קנית רכב? אתה מבסוט ממנו? תהנה מהאחיזה העילאית שלו וכמובן גם משעון החום (אם כי אני מקווה שאתה מדי פעם מסתכל גם קדימה או אל תוך הפניות, ולא עסוק 24\7 בבדיקות שהרכב לא עולה באש), ותעסוק בזה.

תודה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

^לא צריך להיות רגיש גם לצד השני.

מבלי לנהוג בה, על פניו נראה שבדגם הידני, אין פה הימור מסוכן. תמורה טובה מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יבגני, בעניין אבארט דווקא כתבתי שהיא ידועה כמתנהגת טוב יותר מהפולקסווגן - גם מדבר חיובי זה נפגעת? לא ייאמן.

בכל אופן, אלא אם כן אתה מלצר או מנהל פה, אני אשמח שלא תמליץ לי על כלום.

אכתוב מה שארצה ומתי שארצה בהתחשב בכללי הפורום גם אם זה לא מוצא חן בעניך, היות ומדובר בפורום ציבורי.

תודה.

פורסם

אולי שאלה לא שייכת.אבל יש מישהו שהתנסה גם בגולף GTI וגם פולו GTI?מעבר להבדל בגודל,איך ההרגשה בתוך הרכב מבחינת איכות החומרים ואיכות ההרכבה? וכמה הבדל מבחינת ניהוג?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

החלון גג פנורמי היה סגור והשמש מעליי, ולמרות שמדובר ברשת שלא אטומה לגמרי לא הרגשתי משהו מיוחד. כנראה החלון מצופה נגד UV.

זה דווקא מפתיע אותי. כל מי שברשותו כזה גג ממלמל משהו על זה שבחלק העליון (היכן שהראש שלך נמצא) של הרכב חם יותר - אולי לא היה יום חם ואולי לא החנו את הרכב בשמש לפני (בחוכמה, כמובן). זה נכון לגבי הגג של אלפא גם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי שאלה לא שייכת.אבל יש מישהו שהתנסה גם בגולף GTI וגם פולו GTI?מעבר להבדל בגודל,איך ההרגשה בתוך הרכב מבחינת איכות החומרים ואיכות ההרכבה? וכמה הבדל מבחינת ניהוג?

הגולף והפולו חולקים את אותו חומר מוקצף בדשבורד.

בגולף הפלסטיקים הלא מקוצפים טיפה יותר איכותיים , יש חומר מוקצף גם בדלתות מה שאין בפולו.

פורסם
זה דווקא מפתיע אותי. כל מי שברשותו כזה גג ממלמל משהו על זה שבחלק העליון (היכן שהראש שלך נמצא) של הרכב חם יותר - אולי לא היה יום חם ואולי לא החנו את הרכב בשמש לפני (בחוכמה, כמובן). זה נכון לגבי הגג של אלפא גם.

הרכב הזה הגיע לעפולה בנסיעה מתל אביב ע"י נהגת צ'מפיון, עמד בשמש מחוץ לסוכנות, וכשנכנסתי ונהגתי (ביחד עם הנסיעה שעשה אח"כ הסוכן) זה הסתכם בקרוב לשעה שלמה.

כשישבתי במושב הנהג וגם במושב הנוסע, לא הבחנתי בשום דבר יוצא דופן מבחינת חום בסביבת הראש. גם אמי שישבה מאחור (בכוונה לקחתי אותה איתי) לא דיווחה על שום דבר יוצא דופן מהבחינה הזאת למרות ששאלתי כמה פעמים. כששמתי יד מתחת לרשת לא הרגשתי שיותר חם, אך כשקיפלתי אותה ונגעתי בזכוכית עצמה מבפנים כשהיא סגורה היא אכן היתה מעט חמה. הטמפ' החיצונית באותו היום היתה 40°C לפי הרכב, אז הטמפ' האמתית היתה כנראה סביב 37°C (זה תמיד מזייף למעלה). השמש היתה ממש מעליי ולא בזווית.

אם כולם אומרים שזה מעט מורגש אני לא מזלזל חלילה - יכול להיות שזה מורגש ואני פשוט לא שמתי לב. נראה כשהרכב יגיע...

פורסם (נערך)

אז כמה דברים:

- מני, האם זו הותקן בארץ? במידה וכן, ידוע לך דרך איזה מתקין - רדיו מילאנו או קלאס A?

אצלנו הותקנו חיישנים שטוחים (תואמי מקור) - ומן הסתם הם לא גרפיים (לצערי), אבל יש מצלמת רוורס מקורית.

- גיא, הלאון אצלנו ימים בודדים וכבר אוכל לספר לך שלא משנה כמה החלון עצמו כהה (והוא כהה מאוד) - החום חודר. זה לא מציק הרבה כאשר הרכב היה זמן קצר בשמש, אך תחת שהייה ממושכת בשמש / נהיגה בשמש הקופחת, מרגישים שיש חום שחודר מלמעלה. המזגן אומנם נהדר ומקרר היטב את חלל הרכב, אבל זו התחושה הלא נעימה של החום על הראש.

היות וזה מפריע לאימי (לי פחות - נוהג בה בעיקר בערבים), החלטתי לבדוק את הנושא והאם ניתן לפתור / לשפר את המצב - בבדיקה קצרצרה מול CLASS A, נודע לי כי יש שני ציפויים (האחד 75% והשני 99%) הניתנים ליישום על החלון במטרה להפחית משמעותית את התחושה הלא נעימה של החום החודרת - דרך הרשת הטיפשית הזו. כנראה ששבוע הבא אגש אליהם בכדי לבצע את ההכהייה (בחרתי ב-75%).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העניין הוא ש-142.5K ל-3 דלתות ידני זה לא הסיפור המלא.

[TABLE=class: pricelist extras, width: 723]

[TR]

[TH=align: right]תוספות אפשריות[/TH]

[TH=align: center]מחיר כולל מע"מ[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]צבע מטאלי[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]1,500 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]הפחתת שלוש דלתות[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]-2,500 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]מתלים אדפטיבים[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]4,000 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]חבילת פנסי קסנון[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]12,000 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]חבילת פנסי לד[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]9,000 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]מצלמה אחורית מקורית[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]1,900 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]חיישני חניה קדמיים ואחוריים[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]4,000 ₪[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=class: model, bgcolor: #EAEEED, align: right]חלונות צד אחוריים ושמשה אחורית כההים[/TD]

[TD=bgcolor: #EAEEED, align: center]2,600 ₪[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לטעמי צבע מטאלי, חיישנים וחלונות כהים זה חובה, וזה כבר מגיע ל-150.6K.

[URL="http://www.kra.co.il"]מאמרים[/URL] קצרים מכל עולמות התוכן.

פורסם (נערך)
סטיו, אם לשפוט לפי הצורך שלך לדחוף משהו על אבארט בכל פוסט שאתה כותב, אז אפשר עוד לחשוב שאתה סובל מאיזה דיסוננס קוגניטיבי קטן.

קנית רכב? אתה מבסוט ממנו? תהנה מהאחיזה העילאית שלו וכמובן גם משעון החום (אם כי אני מקווה שאתה מדי פעם מסתכל גם קדימה או אל תוך הפניות, ולא עסוק 24\7 בבדיקות שהרכב לא עולה באש), ותעסוק בזה.

תודה.

latest.jpg

לאלו שמתלוננים על הרשת בגג הפנורמי - מה הגובה שלכם? אני 1.76 ובחיים לא הרגשתי חום מעל הראש ויש לי בדיוק את אותה רשת. המזגן עושה יופי של עבודה וחלל הרכב מתקרר מהר מאד.

לבחור מעלי - לשלם על חלונות כהים 2600 ש"ח זה קצת , איך נאמר, לא כלכלי בהתחשב בעובדה שהדבקה ( אמנם זה לא צריבה של הזכוכית בתנור אבל אם נעשית עבודה טובה זה נראה ומרגיש בדיוק אותו דבר ) עולה פחות מרבע מזה .

עריכה אחרונה על ידי Mjko

• תוכן חדש...